seck Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Na ezen őszintén csodálkozom, mert ha belsőre teszed akkor párásodik csak igazán! Hát igen. Az a lényeg, hogy a belső keringetést ki kell kapcsolni és a középen lévő fűtést ki kell kapcsolni és akkor full-ra oda fog menni a szélvédőre. A hátsó nekem is atomra párásodik és ráadásul a fűtő szállaim is elvannak szakadva az összes.
freeze Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Hát igen. Az a lényeg, hogy a belső keringetést ki kell kapcsolni és a középen lévő fűtést ki kell kapcsolni és akkor full-ra oda fog menni a szélvédőre. A hátsó nekem is atomra párásodik és ráadásul a fűtő szállaim is elvannak szakadva az összes. Én is így szoktam plusz az oldalsó terelőket az oldalablakra irányítom. Ha nagyon muszáj akkor meg jön a klíma szárításra, de az nagyon ritkán kellett eddig. Egy esetben el tudom képzelni a belső keringetést, de ez csak elmélet, hogy ha klímával szárítasz. Mert akkor talán igaz lehet, az, hogy egyre szárazabb levegő keletkezik bent és nem jut be a kinti párásabb levegő, de ez csak tipp, így még nem próbáltam. De klíma nélkül tuti, hogy agyonpárásodik belső keringetéskor.
imiderecske Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Sziasztok! sikerült vissza tornáznom a helyére a rádiót, És Ahogy azt kell AS gomb nyomva tart + bekapcsolom, kiírja hogy 7 SAFE, percekig csak nyomtam az AS-t de semmi... Mi lehet a probléma??
freeze Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Sziasztok! sikerült vissza tornáznom a helyére a rádiót, És Ahogy azt kell AS gomb nyomva tart + bekapcsolom, kiírja hogy 7 SAFE, percekig csak nyomtam az AS-t de semmi... Mi lehet a probléma?? be kell vinned a kódot
imiderecske Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 be kell vinned a kódot Én azt tudom hogy be kell, de nyomom az AS gombot, és be kellene jönni a 4 kis vonalnak, amikor a kódot kell írni, de nem jön elő hiába nyomom...
speter Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Sziasztok! sikerült vissza tornáznom a helyére a rádiót, És Ahogy azt kell AS gomb nyomva tart + bekapcsolom, kiírja hogy 7 SAFE, percekig csak nyomtam az AS-t de semmi... Mi lehet a probléma?? nem teljesen világos amit leírtál, de as gombot benyom, nyomva tart, bekapcsol. Ezután pittyen, as elenged 1-4-ig gombokkal benyomod a kódot ha 4783, akkor 1 gombot négyszer, kettest hétszer stb. Aztán megint AS pitty és megszólal vagy lekezd memo-t keresni. A 7 nekem fura, ezek szerint már 3X elrontottad a kódot?
freeze Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Én azt tudom hogy be kell, de nyomom az AS gombot, és be kellene jönni a 4 kis vonalnak, amikor a kódot kell írni, de nem jön elő hiába nyomom... Az én régi rádiómon nem kellett nyomni az AS-t bekapcsoláskor. Csak simán bekapcsoltam kérte a kódot, majd utána nyomtam AS-t. (F astra CD-s Blau)
imiderecske Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 nem teljesen világos amit leírtál, de as gombot benyom, nyomva tart, bekapcsol. Ezután pittyen, as elenged 1-4-ig gombokkal benyomod a kódot ha 4783, akkor 1 gombot négyszer, kettest hétszer stb. Aztán megint AS pitty és megszólal vagy lekezd memo-t keresni. A 7 nekem fura, ezek szerint már 3X elrontottad a kódot? 3x elrontottam, de meg van a kód. VDO CDR 500-ról van szó! Mindenhol azt írják h AS+bekapcsolás, eddig normálisan előjött a 4 kis vonal, hogy beírjam, de most semmi... remélem nem kuka...
speter Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 3x elrontottam, de meg van a kód. VDO CDR 500-ról van szó! Mindenhol azt írják h AS+bekapcsolás, eddig normálisan előjött a 4 kis vonal, hogy beírjam, de most semmi... remélem nem kuka... időkorlát, várj asszem fél órát, vagy egyet utána próba
imiderecske Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 időkorlát, várj asszem fél órát, vagy egyet utána próba Az a baj h 2napja van így :S a 20perc csak le telt már :)(
imiderecske Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Na ezt most leltem, még ezt meg próbálom: **Ha valakinek 7SAFE, vagy annál kevesebbi számot mutat és nem engedi beirni a kódot akkor a kód beiró _ _ _ _ lehetőséget a fentebb feltüntetett várakozási idők betartásával tudja megtenni méghozzá így: add rá a gyujtást és a rádiót kapcsold ki majd az AS gomb nyomvatartása mellett kapcsold be egy pillanatra de az AS gombot még tarst úgy hogy sípoljon egyet a rádió, ekkor azt fogja kiirni hogy SAFE 7 (vagy mást attól függ hányszor lett elrontva a kód beírás) és így gyujtáson és ezzel a felirattal hagyd annyi percet amely feljebb látható, majd ha ez megtörtént letelt az előírt perc akkor vedd le a gyujtást húzd ki a kulcsot helyezd be újra a kulcsot és kezd a gépkönyv szerinti kódólási műveletettel!**
törvényenkívüli Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Az a baj h 2napja van így :S a 20perc csak le telt már :)( 2 nap folyamatos gyújtás alatt és bekapcsolt rádióval? mert úgy kéne kivárni a fél órát
imiderecske Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 2 nap folyamatos gyújtás alatt és bekapcsolt rádióval? mert úgy kéne kivárni a fél órát Nem volt rajta 2 napig a gyújtás. Most megpróbáltam azt amit ide is bemásoltam, de nekem se nem sípolt, se nem lett úgy h SAFE 7, maradt a 7 SAFE, mind1, várok délig, aztán hátha...
speter Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Nem volt rajta 2 napig a gyújtás. Most megpróbáltam azt amit ide is bemásoltam, de nekem se nem sípolt, se nem lett úgy h SAFE 7, maradt a 7 SAFE, mind1, várok délig, aztán hátha... Nos? Elmúlt dél, bevette a kódot?
freeze Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Nos? Elmúlt dél, bevette a kódot? halljuk, halljuk..! :huh:
imiderecske Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 halljuk, halljuk..! :huh: Jelenleg suliban dekkolok :S De amúgy nem vette be kódot, bár mondjuk nem is vártam ki azt a 20percet. Öcsémre rábíztam a dolgok, ő ért az ilyesmihez :lol:
freeze Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Jelenleg suliban dekkolok :S De amúgy nem vette be kódot, bár mondjuk nem is vártam ki azt a 20percet. Öcsémre rábíztam a dolgok, ő ért az ilyesmihez :huh: De jó neked ,hogy még csak 19 éves vagy :lol:
Pootj Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 2 nap folyamatos gyújtás alatt és bekapcsolt rádióval? mert úgy kéne kivárni a fél órát Sőt! Jobbat mondok! Kollégám VW Golf 4-ggyel járt ugyanígy. Akkor az volt a megoldás, hogy az autóval menni kellett 1 órát! Mire Veszprémből Győrbe értünk, addigra éppen beírhatta a kódot (2 éve ködös november volt, Cseszneki szerpentinen járt valamelyőtök? :huh: ) Szóval 1 óra motorjáratás volt a gyári előírás és láss csudát működött!
tgabika76 Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Szóval 1 óra motorjáratás volt a gyári előírás és láss csudát működött! Tulajdonképpen ez is egy megoldás, ha az a lényeg hogy gyújtáson legyen... ez csak akkor gáz ha már annyiszor elrontottad a kódot hogy két napig folyamatosan bekapcsolt gyújtásnak kéne lennie... akkor aztán autózhatsz összevissza. :huh: (Jah és én már jártam a cseszneki szerpentinen, de mivel helybeli vagyok és aránylag közel van, gondolom ez nem nagy szám :lol: )
panizzi Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Mindig az az első dolgom, hogy kigyomláljam belőle a kódkérést.
Pootj Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Tulajdonképpen ez is egy megoldás, ha az a lényeg hogy gyújtáson legyen... ez csak akkor gáz ha már annyiszor elrontottad a kódot hogy két napig folyamatosan bekapcsolt gyújtásnak kéne lennie... akkor aztán autózhatsz összevissza. :lol: (Jah és én már jártam a cseszneki szerpentinen, de mivel helybeli vagyok és aránylag közel van, gondolom ez nem nagy szám :lol: ) Így könnyű :huh:
_Robi_ Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Ja ja, csak nekem az elsőktől megszűnt a hiba, azé nem írtam a hátsókat is. Nem kell semmit csinálni! Nem a kontakt miatt csinálja hidegben hanem mert a gumi alkatrészek a fék vacuumdobban összemennek ezért elmegy a fék vacuum, és mikor motor beindul hirtelen újra megjön ezt nem tudja mire vélni az elektronika. Ugyanis önteszt fut minden indításkor. Ha álló motornál megpumpálod a féket keményre és úgy indítasz akkor minden kontakt ellenére ezt fogod kapni. Ha kontakt hiba van akkor az nem fog kialudni amíg ki nincsen törölve a hibakód.
törvényenkívüli Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Sőt! Jobbat mondok! Kollégám VW Golf 4-ggyel járt ugyanígy. Akkor az volt a megoldás, hogy az autóval menni kellett 1 órát! Mire Veszprémből Győrbe értünk, addigra éppen beírhatta a kódot (2 éve ködös november volt, Cseszneki szerpentinen járt valamelyőtök? :huh: ) Szóval 1 óra motorjáratás volt a gyári előírás és láss csudát működött! én a régi [off] Mazda 323-mal [on] jártam úgy, hogy nem tudtam a kódot. Szervizes srác kb. 10 mp alatt megmondta a kódot (Blaupunkt, a sorozatszámból fésülte össze) azt mondta, járassam az autót 1 órán át és írjam be. Eljöttem tőle, beálltam a garázsba járó motorral és egy óra múlva ki tudtam próbálni. S láss csodát, működött.
G á b o r Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Azért ezzel a garázsban járatós dologgal vigyázzatok!
potyo Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Már bocs, de annyira fontos a rádió, hogy ezért képes voltál egy helyben egy órát járatni, nem ért rá az első hosszabb útig?
Recommended Posts