Norbedlee Elküldve December15, 2009 Elküldve December15, 2009 igen, mert nem az nyikorog szerintem hanem a csomagtérajtód, vagy valamelyik hátsó ajtód szigetelő gumija. Mikor lemosod, kissé nedves lesz és megszűnik a nyikorgás, aztán ha kiszárad visszajön. Megoldás: szilikonzsír / vazelinnel bekenni a gumikat és láss csodát.... Nekem ugyanígy nyikorog a csomagtér ajtóm, csak még nem volt "kedvem" szilikonzsírt venni szerk: tisztára olyan mintha a lengő nyikorogna oké akkor lekenem az ajtók szigetelő gumiját körbe szilikonzsírral, vagy szilikon spray-vel! Mert ez a zörej hátulról jön.....akkor valószínű hogy ez....
freeze Elküldve December15, 2009 Elküldve December15, 2009 oké akkor lekenem az ajtók szigetelő gumiját körbe szilikonzsírral, vagy szilikon spray-vel! Mert ez a zörej hátulról jön.....akkor valószínű hogy ez.... nem biztos, de lehet ez is
Norbedlee Elküldve December15, 2009 Elküldve December15, 2009 nem biztos, de lehet ez is eddig nem jelentkezett, csak most jött elő, ami a mosás után meg s szűnt... vagy szilent nem lehet?
freeze Elküldve December15, 2009 Elküldve December15, 2009 eddig nem jelentkezett, csak most jött elő, ami a mosás után meg s szűnt... vagy szilent nem lehet? Hát sokminden lehet ami ilyen nyikorgós, de ez az ajtógumi ez klasszikus. Bár talán CARAVAN-on jobban jellemző. Viszont egy kis kenés nem árt a guminak akkor sem, de azért nem mindegy hogy mivel. A lényeg, hogy ne olyan anyag legyen ami kikezdi a gumit. A szilikonzsír az nagyon jó, csak veszett drága. szerk: legközelebb bróbáld ki amikor nyikorog, hogy csak a gumikat áttörlöd vízzel. Ha megszűnik, akkor ez az oka. Persze a víz nem segít, de ki tudod szűrni.
Norbedlee Elküldve December15, 2009 Elküldve December15, 2009 Hát sokminden lehet ami ilyen nyikorgós, de ez az ajtógumi ez klasszikus. Bár talán CARAVAN-on jobban jellemző. Viszont egy kis kenés nem árt a guminak akkor sem, de azért nem mindegy hogy mivel. A lényeg, hogy ne olyan anyag legyen ami kikezdi a gumit. A szilikonzsír az nagyon jó, csak veszett drága. szerk: legközelebb bróbáld ki amikor nyikorog, hogy csak a gumikat áttörlöd vízzel. Ha megszűnik, akkor ez az oka. Persze a víz nem segít, de ki tudod szűrni. Oké, autósboltban lehet kapni gondolom szilikonzsírt, az a legjobb akkor, ha ez a baja....
freeze Elküldve December15, 2009 Elküldve December15, 2009 Oké, autósboltban lehet kapni gondolom szilikonzsírt, az a legjobb akkor, ha ez a baja.... Az a legjobb, de azért előtte csinálj tesztet, nehogy kiderüljön, hogy nem is az volt a baj. Egy kis tubus-5-7E Ft!
Norbedlee Elküldve December15, 2009 Elküldve December15, 2009 Az a legjobb, de azért előtte csinálj tesztet, nehogy kiderüljön, hogy nem is az volt a baj. Egy kis tubus-5-7E Ft! jó drága :rolleyes: azért előtte akkor csinálok tesztet, áttörlöm nedves ronggyal és megvárom a hatást..... köszi freeze a segítséged
freeze Elküldve December15, 2009 Elküldve December15, 2009 jó drága :rolleyes: azért előtte akkor csinálok tesztet, áttörlöm nedves ronggyal és megvárom a hatást..... köszi freeze a segítséged Ezért nem vettem még én sem, pedig nekem onnan jön a nyikorgás... de eljön az ideje mindennek :blink:
panizzi Elküldve December15, 2009 Elküldve December15, 2009 Befagyott reggelre a kézifékem :rolleyes: Gyenge hatéves G praxisomban ilyen még sosem fordult elő.
oggy Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Amint az a szövegből is látszik, a középső fúvókákon legjobb esetben is csak "valamelyest fűtött" (vagy fűtetlen) levegő jöhet, ellenben a szélsőkkel ahol a fűtéskapcsoló állásától függően akár forró is. Az ok ugyanaz amit már leírtál és ami az F Astránál (meg a Calibránál, D és E Kadettnél illetve A Corsánál stb.) is volt. Tudomásom szerint Opel sajátosság, más márkáknál nem tudok ilyenről. hát nem tom, nekem szerencsére forró levegő jön onnan is !!! Nem lehet, hogy a régi G-astráknál még úgy csinálták ahogy az F-nél is volt,de az újabbaknál (twinporttól mondjuk) már rájöttek, hogy nem okés ez így és változtattak rajta? Nekem 2007-es a kocsi és egységesen ugyanazt a levegőt nyomja mindenhol. A középső rollóknál szoktam húst sütni, pedig csak 2002-es (ráadásul dízel!) az autó... :rolleyes:
oggy Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Ma délután, mikor "csak" -3 fok volt betettem egy kartonlapot a hűtő elé, de 30 km után még így is csak a második jelzésig vánszorgott fel a mutató. Ellenőrizni fogom a csatlakozót, hétvégén pedig megnézem a radiátornak a sarkát, hogy langyosodik-e. Apropó, hol találom a radiátort? A radiátort a csomagtartóban a bal hátsó lámpa kihajtható ajtócskája mellett balról kicsit lefele nézve a égők mögött... :rolleyes: .. A hűtőrad. a kocsi elejében található, és némi járatás után nem szabad, h meleg legyen az a felső sarka ahol 1 jó kövér cső mén bele.. Még egy tipp:a fűtést tekerd le nukura s úgy nézd vízcájgert, miko mozdul meg és mennyi idő után mutat üzemmeleg állapotot..
KGR Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Fagyizás téma: A mi autónk is alacsony fordulaton van működtetve....vagyis volt tegnapig... 3000 környékén történt eddig a váltás. Írogattátok ezt a fagyizás témát és tegnap megnéztem mit is csinál 3000 felett.....ezentúl 3500 alatt el sem fogok váltani!! :rolleyes: Úgy megered a gép, hogy csak naa....meg is lepődtem, hogy ilyen erő van benne.... mondtam is neki, hogy gyi paciii :blink: Lehet, hogy furcsa nektek, de ennyire óvatosan bántunk eddig a géppel...
freeze Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Fagyizás téma: A mi autónk is alacsony fordulaton van működtetve....vagyis volt tegnapig... 3000 környékén történt eddig a váltás. Írogattátok ezt a fagyizás témát és tegnap megnéztem mit is csinál 3000 felett.....ezentúl 3500 alatt el sem fogok váltani!! :rolleyes: Úgy megered a gép, hogy csak naa....meg is lepődtem, hogy ilyen erő van benne.... mondtam is neki, hogy gyi paciii :blink: Lehet, hogy furcsa nektek, de ennyire óvatosan bántunk eddig a géppel... Pedig ez a fajta óvatosság nem annyira a "jót tesz" kategóriában van :D Mondjuk azért a 3000 nél váltás nem vészes azért városban.. De tény hogy jobban szereti a motor ha hosszútávnál kihúzogatod rendesen Nekem 4000-nél kezd el húzni iagzán Ami 5-ben azt jelenti, hogy 140 től :lol:
seck Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Pedig ez a fajta óvatosság nem annyira a "jót tesz" kategóriában van :blink: Nekem 4000-nél kezd el húzni iagzán Ami 5-ben azt jelenti, hogy 140 től :rolleyes: Jó de így meg többet fogyaszt nem?
freeze Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Jó de így meg többet fogyaszt nem? Hát valószínű
oggy Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 3 ezeres fordulat...?? akko má régesrég vége a világnak..!! :rolleyes:
freeze Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 3 ezeres fordulat...?? akko má régesrég vége a világnak..!! :blink: Node neked már 1500-ön is húz mint állat :rolleyes:
Guest kumabushi Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 ez valami vicc ugye hát ha valaki megfejtené a hibakódot, okosabbak lennénk :rolleyes:
speter Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 hát ha valaki megfejtené a hibakódot, okosabbak lennénk :rolleyes: De hát meg van fejtve: ITT esik szó P1105-ös hibakódról is.
Lacika85 Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Hát valószínű Reggelt! :rolleyes: Nálam nem mutatkozott töblet fogyasztás. 3000 - 3500 közt váltok jobban meglódul, nem erőlködik és nincs az a mormogásos műszerfal megremegés kuplung elengetés és gázadásnál. szal nem erőlnködik hanem "dinamikusan" :lol: megy szal jaja gyiiiipaciii :D nálam így is 7,5 el megelégszik télen városban kis országúttal. Szóval Cartársak csak bátran 3000 alat tilos váltani :blink:
gezoli Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 3 ezeres fordulat...?? akko má régesrég vége a világnak..!! :blink: A traktorokban 2000-től van a piros sáv! :rolleyes:
oggy Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Node neked már 1500-ön is húz mint állat :blink: ..hááát.. ezerötné még nem éled (a turbó ilyenkor még alszik) a gép... nade ezernyóctó má tépi a betonyt rendesen.. :lol: ..kétezerötig... :rolleyes:
Korzika Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Az automata elvált kb. 2000-2500 között.Kivéve a sport gomb megnyomása után. Akkor hagyja kipörögni a gázpedál lenyomásától függően akár a pirosig is! :rolleyes:
PGA Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Reggelt! :rolleyes: Nálam nem mutatkozott töblet fogyasztás. 3000 - 3500 közt váltok jobban meglódul, nem erőlködik és nincs az a mormogásos műszerfal megremegés kuplung elengetés és gázadásnál. szal nem erőlnködik hanem "dinamikusan" :lol: megy szal jaja gyiiiipaciii :D nálam így is 7,5 el megelégszik télen városban kis országúttal. Szóval Cartársak csak bátran 3000 alat tilos váltani :blink: Úgy van. Lényeges fogyasztás-növekedést nem okoz a dinamikusabb használat. A 16 szelepes benzinesek jelleggörbéje - ésszerű határok között - is ezt kívánja meg: magasabb fordulaton jön meg az igazi vonóerő, ami azonnal hasznosul is, míg alacsony fordulaton kvázi ugyanannyi ÜZA-bevitellel a hajtáslánc "életben tartására" megy el az energia. Dízel más téma, ott alacsony fordulaton is nagy nyomaték ébred, nem szükséges forgatni a dinamikus haladáshoz.
oggy Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 A traktorokban 2000-től van a piros sáv! :rolleyes: Ez is traktor! De amíg 5 litert fogyaszt addig felőlem lehet cséplőgép is! :blink:
Recommended Posts