steve78 Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Mennyiből úsztad meg összesen? 45 darab Mátyás királyt ábrázoló bankjegy.
Stofl Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 45 darab Mátyás királyt ábrázoló bankjegy. Akkor utángyártott kerékagyad lett gondolom. Melyik márka? Majd számolj be későbbiekben is a tapasztalatokról!
imy Elküldve Július22, 2011 Elküldve Július22, 2011 megnézték azt is nem lóg semmi meg a gumin is látszódna. de egyébként kaptam másik garnitúrát azzal nem éreztem, de a félsz bennem volt akkor is tényleg olyan érzés mintha lapos lenne a gumi mászikés érdekesen fordúl Nem látszodik, s nem is látni azt a gumin minden esetben!
gyalázó Elküldve Július22, 2011 Elküldve Július22, 2011 Nem látszodik, s nem is látni azt a gumin minden esetben! Most átcseréltem a hátsó gumikat előre! ma kiderűl!!
balage08 Elküldve Július22, 2011 Elküldve Július22, 2011 Szép napot mindenkinek ebben az esőben! :D Érdeklődnék az ügyben tőletek,hogy: Olvastam már valamerre,hogy az EGR szelepet le lehet lemezelni és hogy rengetegen jól jártak ezzel a dologgal!Erről mi a véleményetek?Ha valaki tudna nekem küldeni egy méretpontos rajzot akkor csináltatnék egyet!A motorszámom:Z16XE-s,tehát nem a vákumos hanem az elektromos vezérlésűről kellene nekem rajz,vagy bármely segítség! Előre is köszönöm mindenkinek!
Korzika Elküldve Július22, 2011 Elküldve Július22, 2011 Szép napot mindenkinek ebben az esőben! :D Érdeklődnék az ügyben tőletek,hogy: Olvastam már valamerre,hogy az EGR szelepet le lehet lemezelni és hogy rengetegen jól jártak ezzel a dologgal!Erről mi a véleményetek?Ha valaki tudna nekem küldeni egy méretpontos rajzot akkor csináltatnék egyet!A motorszámom:Z16XE-s,tehát nem a vákumos hanem az elektromos vezérlésűről kellene nekem rajz,vagy bármely segítség! Előre is köszönöm mindenkinek! Általános műszaki problémák 349. oldal! :icon4: A hasznos infókban is benne van.
balage08 Elküldve Július22, 2011 Elküldve Július22, 2011 Általános műszaki problémák 349. oldal! :D A hasznos infókban is benne van. Nagyon köszönöm a segítséget!Megfogom csinálni remélem frankó lesz!Mégegyszer köszi
wessz Elküldve Július22, 2011 Elküldve Július22, 2011 sárgalámpázni fog motorféknél az biztos.Le kell programozni.Nagyon köszönöm a segítséget!Megfogom csinálni remélem frankó lesz!Mégegyszer köszi
PGA Elküldve Július22, 2011 Elküldve Július22, 2011 sárgalámpázni fog motorféknél az biztos.Le kell programozni. 2001-es Z14XE-nél is le lehet programozni? (Első szériás Z-s motor.)
balage08 Elküldve Július22, 2011 Elküldve Július22, 2011 2001-es Z14XE-nél is le lehet programozni? (Első szériás Z-s motor.) A leprogramozást hogy érted? Mit kell csinálni?
AtiZafi Elküldve Július22, 2011 Elküldve Július22, 2011 A leprogramozást hogy érted? Mit kell csinálni? Új motorvezérlő szoftver, ami nem üzemelteti az AGR-t mintha ott sem lenne. így nem okoz több galibát.
gyalázó Elküldve Július22, 2011 Elküldve Július22, 2011 megnézték azt is nem lóg semmi meg a gumin is látszódna. de egyébként kaptam másik garnitúrát azzal nem éreztem, de a félsz bennem volt akkor is tényleg olyan érzés mintha lapos lenne a gumi mászikés érdekesen fordúl Reggel átcseréltem a felniket!! Most sokkal masszívabb az uton, van tapadása a guminak!! Szerintetek mi lőtte az elsőket, hogy szétfolyik és nincs rendes tapadása? Kormorán a gumi Mi tévő legyek?
palicska Elküldve Július22, 2011 Elküldve Július22, 2011 Sziasztok!! Ismét hozzátok kell fordulnom. Következő a problémám, első gumi vagy kormánymű nem értem! Haladtam az úton és észre vettem, hogy jobbra könnyebben húz az autó , elmentem a gumishoz és átfogattam a gumikat így azért jobb lett de továbra is azt érzem, hogy könnyen fordul a kerék vagy ha kanyarba megyek mintha elfolyna a gumi és az autó egyenesen menne tovább! tapasztaltatok már ehhez hasonlót? vagy kormánymű? vagy szervó is csinálhat ilyet? nem értem!!!!! Lehet szálszakadásos a gumi. Akkor is húz valamelyik irányba.
tjanika Elküldve Július23, 2011 Elküldve Július23, 2011 Lehet szálszakadásos a gumi. Akkor is húz valamelyik irányba. Sziasztok! Nekem anno volt szálszakadásos gumim a verdán,picit húzott is jobbra a kocsi.De a jellegzetesebb az volt,hogy 60 km/h felett elkezdett remegni a kormány.
wessz Elküldve Július23, 2011 Elküldve Július23, 2011 2001-es Z14XE-nél is le lehet programozni? (Első szériás Z-s motor.) le lehet.....
balage08 Elküldve Július23, 2011 Elküldve Július23, 2011 Új motorvezérlő szoftver, ami nem üzemelteti az AGR-t mintha ott sem lenne. így nem okoz több galibát. Ilyet honnan tudnék beszerezni vagy hogy tudom ezt a kocsira instalálni?
AtiZafi Elküldve Július23, 2011 Elküldve Július23, 2011 Ilyet honnan tudnék beszerezni vagy hogy tudom ezt a kocsira instalálni? Saját kezűleg sehogy, viszont a szervizek birtokában van ilyen. Konkrétan rá kell kérdezni a szervizben.
gyalázó Elküldve Július23, 2011 Elküldve Július23, 2011 Sziasztok! Nekem anno volt szálszakadásos gumim a verdán,picit húzott is jobbra a kocsi.De a jellegzetesebb az volt,hogy 60 km/h felett elkezdett remegni a kormány. De nekem nem remeg!! csak pl : jobbra könnyebben fordul a kormány és nem stabil az autó! meg lett forgatva a gumi akkor pedig balra!
tjanika Elküldve Július23, 2011 Elküldve Július23, 2011 De nekem nem remeg!! csak pl : jobbra könnyebben fordul a kormány és nem stabil az autó! meg lett forgatva a gumi akkor pedig balra! Ha meg lett forgatva és így meg balra megy el könnyebben,akkor mégis csak az a kerék a ludas ami átkerült jobbról balra.A helyedben én megcserélném a hátsó kerekekkel az elsőket,úgy is fennáll-e a probléma. Egyforma mind a négy gumid?Nem hiányzik egyik kerékről sem a centírozáskor felrakott súly?
tjanika Elküldve Július23, 2011 Elküldve Július23, 2011 Ha meg lett forgatva és így meg balra megy el könnyebben,akkor mégis csak az a kerék a ludas ami átkerült jobbról balra.A helyedben én megcserélném a hátsó kerekekkel az elsőket,úgy is fennáll-e a probléma. Egyforma mind a négy gumid?Nem hiányzik egyik kerékről sem a centírozáskor felrakott súly? Közben láttam előre tetted a hátsó gumikat.Mennyi idős gumik ezek(DOT szám)?Egyforma mind a 4?
PGA Elküldve Július23, 2011 Elküldve Július23, 2011 le lehet..... Köszi. Publikus, hogy mennyibe fáj?
Asterx Elküldve Július23, 2011 Elküldve Július23, 2011 Sziasztok! Ismerősömnek az érdi emelkedőn megfőtt a motorja (4 éves 1,4-es) - motorcsere lett a vége. Ahol javították, azt mondták típushiba - nekem is ez az évjárat és ez a motor - ezért érdekelne hallottatok-e róla. A bűnös alkatrész egy műanyag csatlakozó, ami a bemenetnél közvetlenül a motor blokk és a cső között van. Ez eltörött menet közben. Állítólag ki lehet cseréltetni fémre ezt a köztes részt.
Mc-elek Elküldve Július23, 2011 Elküldve Július23, 2011 Sziasztok! Ismerősömnek az érdi emelkedőn megfőtt a motorja (4 éves 1,4-es) - motorcsere lett a vége. Ahol javították, azt mondták típushiba - nekem is ez az évjárat és ez a motor - ezért érdekelne hallottatok-e róla. A bűnös alkatrész egy műanyag csatlakozó, ami a bemenetnél közvetlenül a motor blokk és a cső között van. Ez eltörött menet közben. Állítólag ki lehet cseréltetni fémre ezt a köztes részt. igen igen... kiszokták cserélni fémre :D
Korzika Elküldve Július23, 2011 Elküldve Július23, 2011 igen igen... kiszokták cserélni fémre :icon4: Ebből a classicból elég sok mindent kispóroltak! :D Meg azért már jó pár éve gyártva van ez a motortípus,rájöhettek volna ezekre a hibákra. Vagy erre nem volt visszahívás? Nekünk még a C Corsán a műanyagváltókulisszára volt visszahívás.
palicska Elküldve Július23, 2011 Elküldve Július23, 2011 De nekem nem remeg!! csak pl : jobbra könnyebben fordul a kormány és nem stabil az autó! meg lett forgatva a gumi akkor pedig balra! Próbáld meg a centírozást. A céges kocsin egyszer 15grammos sújt tettek fel a szervízben 5 gramm helyett. Újracentírozás után tökéletes lett.
Recommended Posts