imy Elküldve December20, 2007 Elküldve December20, 2007 rosszul tudod :( hidraulikus szervo van benne, csak elektromotor/ vagy elektromos pumpa hajccsa ;) Köszönöm! És az miben tér el a CorsaC EPS-étől? Az is valami elektromos, meg gondolom hidrailukus, vagy csak elektromos?
ROLÓ Elküldve December20, 2007 Elküldve December20, 2007 Egészen pontosan: elektro-hidraulikus a rásegítés a kormányzásra :(
J0hnny Elküldve December20, 2007 Elküldve December20, 2007 rosszul tudod ;) hidraulikus szervo van benne, csak elektromotor/ vagy elektromos pumpa hajccsa :) Oszt ha állóhelyben tekered a kormányt,a pilácsok csak villognak! :(
ROLÓ Elküldve December20, 2007 Elküldve December20, 2007 Oszt ha állóhelyben tekered a kormányt,a pilácsok csak villognak! :( Ezt hogy érted?
Hétördög Elküldve December20, 2007 Elküldve December20, 2007 Ma elhoztam az új Astra Classic II-t a kereskedésből. Egy valami ami nagyon furcsa az a fék, amikor meg kellett álni elösször azt hittem, hogy nem is fog, nagyon bele kellett padlózni, hogy meg tudjak álni. CorsaChez képest jóval gyengébb a féke. Ez mitől van? Én hoztam el a kereskedésből a Corsát is, de nem emléxem, hogy ennyire lightossan fogott. Valami tipp, ez rossz, vagy majd idővel jobb lessz? Már van az autóban 74km :( Szia! Az autó átvétele után én is átéltem ezt a fúrcsa -nem fog a fék - érzést .Az előző kocsimhoz képesrt rettenetes volt ,mint ha nem akarna megállni.Nyugodj meg nem kell sok kilóméter és tökéletes lesz.
J0hnny Elküldve December20, 2007 Elküldve December20, 2007 Ezt hogy érted? Valahol olvastam,hogy G astrás panaszkodott,hogy parkolt be a garázsba és észrevehetően villogott a világítás a kormány mozgatásával összhangban!
ROLÓ Elküldve December20, 2007 Elküldve December20, 2007 Valahol olvastam,hogy G astrás panaszkodott,hogy parkolt be a garázsba és észrevehetően villogott a világítás a kormány mozgatásával összhangban! Igen, így már értem. Ez leginkább akkor van, ha már volt cserélve a fesz. szab a generátoron és szar utángyártottat tettek vissza :( Sőt: álló helyben ha tekered a kormányt az szervomotor nagy áramfelvétele miatt amit a fos utángyártott fesz. szab nem bír azonnal lekövetni, nos akkor még a kormány mozdulatra az alapjárati rpm is leejt jócskán!!
urbanjozsi Elküldve December20, 2007 Elküldve December20, 2007 Igen, így már értem. Ez leginkább akkor van, ha már volt cserélve a fesz. szab a generátoron és szar utángyártottat tettek vissza :( Sőt: álló helyben ha tekered a kormányt az szervomotor nagy áramfelvétele miatt amit a fos utángyártott fesz. szab nem bír azonnal lekövetni, nos akkor még a kormány mozdulatra az alapjárati rpm is leejt jócskán!! És ha nem volt cserélve és ezt csinálja?????????
imy Elküldve December20, 2007 Elküldve December20, 2007 Szia! Az autó átvétele után én is átéltem ezt a fúrcsa -nem fog a fék - érzést .Az előző kocsimhoz képesrt rettenetes volt ,mint ha nem akarna megállni.Nyugodj meg nem kell sok kilóméter és tökéletes lesz. köszönöm szépen! :(
ROLÓ Elküldve December20, 2007 Elküldve December20, 2007 És ha nem volt cserélve és ezt csinálja????????? Szerinted?????????
uhuhu Elküldve December20, 2007 Elküldve December20, 2007 Köszönöm! És az miben tér el a CorsaC EPS-étől? Az is valami elektromos, meg gondolom hidrailukus, vagy csak elektromos? abban, hogy az csak egy elektromotor, ami a kormányoszlopra van szerelve, és ott segit kormányozni. a Corsákba mindegyikbe sima egyszerü mechanikus kormánymü van...
uhuhu Elküldve December20, 2007 Elküldve December20, 2007 Oszt ha állóhelyben tekered a kormányt,a pilácsok csak villognak! :( azt akkor csinálja ha szar - gyenge az aksi, vagy alacsony a töltés, mert pl be van kapcsolva 56 fogyasztó...
corsarulez Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Nekem is halványul a világítás pedig új akksi (erős, nemgagyi), de nem olyan durván, mikor gyengusi voot benne, na akkor a kanyarban észrevehetően csökkent a fényerő menet közben is. Most csak akkor látom picit, ha szinte álló helyzetben erőltetem a kormányzást.
meriva1.8 Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 A G-ben az elektrohidraulikus szervo kb. 10-35 A-t vesz fel (lakatfogóval mértem). Minél nagyobbat rántasz rajta, annál többet. Ez egy alapjáraton ketyegő motornál, ahol maga a világítás is felvesz kb. 10A-t és az egyéb járulékos fogyasztókról (AC, gyújtás, injektor, motorvezérlő, 2x600W HiFi...) ne is beszéljünk, meglátszódik a tompított fényerején egy pillanatra. Ezért kell Xenont tenni bele, az érzéketlen erre :(
opel16v Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 rosszul tudod :( hidraulikus szervo van benne, csak elektromotor/ vagy elektromos pumpa hajccsa ;) Na én is erre gondoltam. :)
gabesz76 Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Ne tévesszük össze a fékhatást a pedál könnyed nyomhatóságával! Ugyanis pl francia és japán modelleknél tapasztalható, hogy a rásegítés drasztikusan erős, így olyan hamis érzetet kelt, mintha jobb lenne a fék. De nem így van, csak az opelnél keményebben kell nyomni, ami szerintem sokkal jobb adagolhatóságot tesz lehetővé. Nekem így jobban tetszik :) Az asszony is mindig úgy áll meg a micrájával, hogy az utolsó centiknél bolintok egyet :( Ő se érzi, mikor hogy fog a féke. Az astráét én is jobban szeretem. Meg azért hülyén is nézek ki férfi létemre egy piros cuki micrában ;)
opel16v Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Meg azért hülyén is nézek ki férfi létemre egy piros cuki micrában :( csajozósverda ;)
gabesz76 Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 csajozósverda :( Inkább maradok a metro színű caravánnál.
gabesz76 Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 akkó az szép kék :( Azé ilyen sokan nem férnek bele. Meg az enyém kanyarodni is tud ám. Meg nem is kell mozgólépcsön lemenni a garázsba! ;)
gabesz76 Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 De van piros metró is ;) Na hagyjuuuuk a témát. :(
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 ....Meg az enyém kanyarodni is tud ám.... Metró is, ha a sín is kanyarodik :( ;)
ROLÓ Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 G astránál (meg úgy nagy általában) a vezérműszíj 4 év, vagy 60e km, ill. amely hamarabb bekövetkezik. Nekem lassan a 4 év fog jönni hamarabb, a km még a 30 ezret sem közelíti meg. Cserélni kell -e vagy sem a szíjat és a járulékos alkatrészeket hozzá? A vízpumpát együtt szokták ugye cserélni a vezérléssel, de nekem mivel egy éve megmurdélt így kicseréltük. ( márkaszervíz frankón túlspanolta a szíjat mely rövidesen kinyírta a csapágyat -szerintem így utólag volt benne nem kis szándékosság, hiszen ők mondták hogy pumpát felesleges cserélni az még kibír egy ciklust, -nem bírt ki!) A szíj és a gorgők, meg a feszítők minőségiek benne (a pumpa is!). Valami okosság vagy tanács??
Recommended Posts