J0hnny Elküldve Május25, 2008 Elküldve Május25, 2008 Megvan köszi, sikerült a csere a Caravanban B) . Csak élőben tök máshogy néz ki, pláne hogy csupa zsír meg por ott minden. Ami rajzot én láttam erről, azon nem ez a kifordított rögzítés van. Kellett nekem is alátekerni szigetelőszalagot, kopott már az a kör alakú műanyag, amiben mozog. Megcsinálom az enyémet is mostmár. KÉPEKET! :D Utaltál?Remélem jó számlaszámot írtam. B)
FPepe Elküldve Május25, 2008 Elküldve Május25, 2008 KÉPEKET! B) Utaltál?Remélem jó számlaszámot írtam. B) Utaltam, sztem hétfőn odaér.
J0hnny Elküldve Május25, 2008 Elküldve Május25, 2008 Utaltam, sztem hétfőn odaér. Ok ok.Nem ver földhöz ez a pénz,csak fostam nehogy rossz helyre menjen.
Vauxhall_Astra Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Hy F Astrára bármilyen váltógomb rámegy B) vagy csak azok amelyikek felhúzhatóak?
Tápiószecső Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Hy F Astrára bármilyen váltógomb rámegy B) vagy csak azok amelyikek felhúzhatóak? Csak ami felhúzható. Legalábbis, ha szeretnéd használni a hátramenetet.
Vauxhall_Astra Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Csak ami felhúzható. Legalábbis, ha szeretnéd használni a hátramenetet. OKés :D B) B)
J0hnny Elküldve Június2, 2008 Elküldve Június2, 2008 Futó mester! Volna egy problémám. Régóta megvan,de most agyalok rajta megint. Zörögő hang jön a váltóm felöl.Kinyomott kuplungnál elhallgat a csörgés,felengedem csörömpöl. Ergo ez kinyomócsapágy. Na de ezt menet közben is hallani,amikor 2-3-ban van és menet közben fülelsz,akkor lehet hallani,aztán ha motorfék van,elkussol. Nem lehet,hogy a váltó is cserés lesz? :D Akadni nem akad,kuplungom kiemel rendessen,nem csúszik,csak kezd zavarni a csörgő hang. Én abban reményekedem,hogy egy komplett kuplung szett cserével megoldódik a probléma. :D
opel16v Elküldve Június3, 2008 Elküldve Június3, 2008 Ha csörgő hangja van, akkor a kuplungtárcsán a rugók... jellemző az olcsóbb kuplungokra, hogy eltörik a rugó, vagy lelazul. Ha pedig morgósabb a hang, akkor lehet nyelestengely csapágy a váltóban.
J0hnny Elküldve Június3, 2008 Elküldve Június3, 2008 Ha csörgő hangja van, akkor a kuplungtárcsán a rugók... jellemző az olcsóbb kuplungokra, hogy eltörik a rugó, vagy lelazul. Ha pedig morgósabb a hang, akkor lehet nyelestengely csapágy a váltóban. A nyelestengely csapágyat is lehet cserélni? De ahhoz le kell venni a váltót mi?
opel16v Elküldve Június3, 2008 Elküldve Június3, 2008 A nyelestengely csapágyat is lehet cserélni? De ahhoz le kell venni a váltót mi? ja nem, csak ki kell húzni a belét :D
J0hnny Elküldve Június3, 2008 Elküldve Június3, 2008 ja nem, csak ki kell húzni a belét :D Na akkor majd összeszedjük ami kell hozzá és hebrák! :D
MOR16V Elküldve Június3, 2008 Elküldve Június3, 2008 Na akkor majd összeszedjük ami kell hozzá és hebrák! :D mi fog ebből kisülni :D
J0hnny Elküldve Június3, 2008 Elküldve Június3, 2008 mi fog ebből kisülni :D Azt mondtam hebrák,nem grillezés! :D
opel16v Elküldve Június4, 2008 Elküldve Június4, 2008 Na akkor majd összeszedjük ami kell hozzá és hebrák! :D És ha nem is a csapágy, hanem a tárcsa? :D
J0hnny Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 És ha nem is a csapágy, hanem a tárcsa? :D Majd ha szétkapjuk kiderül! :D
dzsiferi Elküldve Június17, 2008 Elküldve Június17, 2008 Üdv! Öreg Corsa-mban van hasonló jelenség. Ott inkább zúgó/morgó hang van. Engem a gyerekkoromban megszokott kézi váltós Ikarus-ra emlékeztet amin sokat utaztam. Első körben kinyomócsapágyat cseréltem (egyértelműen rossz volt) de a hang nem szűnt. Aztán jött a nyeles tengely csapágy. Akkor sem szűnt. Végül vettem 20.000 -ért egy bontott váltót amit rövidesen beleépítek. Remélem ez megoldja a problémát. Amúgy tapasztalat szerint az Astra váltó ki-be-szét- szerelése egy nap alatt megvolt egyedül. Azt más okból kellett buherálni.
Driven Elküldve Június20, 2008 Elküldve Június20, 2008 Sziasztok A következő probléma jelentkezett ma az autómon (Astra GSi 2.0, 1996-os) Egy lendületesebb hátramenetet követően amint előre kezdtem haladni, először az 1-est vette nehezen, majd később az 5-öst is, végül az 5-öst kidobálta. Eleve már fura az is ahogy 5-be megy a váltókar, túl könnyű, és nem pont oda megy, ahova eddig. A 2-3-4-essel semmi baj nincs. Hátramenetet is vette amikor kellett. Az 1-est némi próbálgatás után hajlandó. Mi lehet a baj? Eddig semmi baja nem volt a váltónak. Megjegyzem a kuplung felől is jöttek érdekes hangok az utóbbi időben, ahogy kinyomom a pedált illetve visszaengedem, olyan hang mint egy akadozó rugó egy régi bejárati ajtókilincs mechanikájában.
opel16v Elküldve Június20, 2008 Elküldve Június20, 2008 Meg kell nézni, a homlokfalon alul ahol kijön a váltórúd az utastérből a motortérbe, nincs-e elállítódva a rudazat. Ott egy 13-as fejű csavarral lehet lazítani és állítani (autó alól).
Driven Elküldve Június20, 2008 Elküldve Június20, 2008 Meg kell nézni, a homlokfalon alul ahol kijön a váltórúd az utastérből a motortérbe, nincs-e elállítódva a rudazat. Ott egy 13-as fejű csavarral lehet lazítani és állítani (autó alól). Köszönöm a tippet. Holnap ránézünk. Egyébként most utoljára már vette az ötödiket is, úgy mint régen, csak az 1-es akadozik.
Driven Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 Megnéztük a váltórudazatot, azzal minden oké. Az 5-ös megjavult magától, beveszi és bent is marad, viszont az 1-est továbbra is nehezen veszi... :rolleyes:
opel16v Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 Megnéztük a váltórudazatot, azzal minden oké. Az 5-ös megjavult magától, beveszi és bent is marad, viszont az 1-est továbbra is nehezen veszi... :rolleyes: Próbáltatok állítani rajta? Mert az lesz valszeg a megoldás.
Driven Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 Próbáltatok állítani rajta? Mert az lesz valszeg a megoldás. Nem, nem próbáltunk. Egy márkaszervizbe vittem be, ott néztek alá. Jómagam ha nem is vagyok műszaki analfabéta, de elfogadom amit a szerelő mond, én nem értek hozzá annyira. Azt mondta az emberke, hogy a "váltórudazat úgy áll, ahogy kell, a stift talán egy picit lóg, de annak nincs jelentősége". Azt mondta vigyem vissza hétfőn, és akkor jobban megnézik.
opel16v Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 Azt mondta az emberke, hogy a "váltórudazat úgy áll, ahogy kell, a stift talán egy picit lóg, de annak nincs jelentősége". Azt mondta vigyem vissza hétfőn, és akkor jobban megnézik. 1. ránézésre nem lehet megállapítani, hogy jó-e a beállítás 2. a stiftnek igenis elég nagy szerepe van ;) Tehát ne bízz ebben a szerelőben vakon, mert ez is csak a pénzt keresi vele úgylátszik, motiváció nem igazán lehet benne... :rolleyes:
Recommended Posts