Tomka Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Ma nekem is kész lettek az üléshuzataim: Thanx a címért Tomka! (ja és bocs a kék szín "koppintása" miatt.... eredetileg szürke feketét akartam de a szürkét túl világosnak találtam...) Szivesen, örülök, hogy kész is lett. Kék színért nem baj, elvégre mindkét autó kék. :unsure: Gratula hozzá! Te raktad fel, vagy felrakattad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Szivesen, örülök, hogy kész is lett. Kék színért nem baj, elvégre mindkét autó kék. :unsure: Gratula hozzá! Te raktad fel, vagy felrakattad? Felrakattam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Ma nekem is kész lettek az üléshuzataim: királyásg lett! használd (vagy inkább az autód használja) egészséggel :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 No, itt a cím: Autóüléshuzat készítés Szűcs Piroska 1131 Budapest Csuka u. 4. (garázs) Tel.: 329-6910 Nyitva: H-P: 8-18 Szo.: 8-13 És, ha tudnátok, h ha 2 garázzsal arrébb kopogtattok, találtok ott 1 Opel Rastát... Hehehe... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Szerintem ez teljesen egyértelmű. Ahol asztalosz van ott van a kárpitosz is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Szerintem ez teljesen egyértelmű. Ahol asztalosz van ott van a kárpitosz is. :huh: Okosz... :unsure: Rasztalosz helyi lakosz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolee Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Helló! Pénteken a srácok belehegesztették a tempomatot. Nagyon jó kis fícsör! :rolleyes: Ki is próbáltam hamar, 2x250km. <_< ENDYKA kösz nagyon! ;) Tomka Hali! Meg tudnád mondani, hogy hol alkották mindezt és mennyiért? Visszaolvastam pár oldalt, de nem találtam sehol, lehet nem voltam elég kitartó az olvasásban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Confusion Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Sziasztok! Olvastam olyan infókat, melyek szerint Z-s motorral szerelt Astra G-nél (pl. Z16XE) az index kar tempomatos index karra cserélése és Tech2 interfésszel való felprogramozása után, alkalmassá teszi az autót a Tempomat funkcióra. Mit tudtok erről? Sokat kutattam ilyen tempomatos index kar után, de nem sok sikerrel. Ha tud valaki ennek beszerzési lehetőségéről, kérem jelezze... Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Sokat kutattam ilyen tempomatos index kar után, de nem sok sikerrel. Ha tud valaki ennek beszerzési lehetőségéről, kérem jelezze... Csergő Kft, 13. Teve u. 41. Tel: 1 / 3300000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolee Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Sziasztok! Olvastam olyan infókat, melyek szerint Z-s motorral szerelt Astra G-nél (pl. Z16XE) az index kar tempomatos index karra cserélése és Tech2 interfésszel való felprogramozása után, alkalmassá teszi az autót a Tempomat funkcióra. Mit tudtok erről? Sokat kutattam ilyen tempomatos index kar után, de nem sok sikerrel. Ha tud valaki ennek beszerzési lehetőségéről, kérem jelezze... Köszönöm Hali! Ha be van kábelezve akkor a leírtakon kívül egy kuplung kapcsolóra is szükség van, de ha az is megvan akkor menni fog a tempomat. Az én motorkódom is Z16XEP és sajons sincs bekábelezve. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Confusion Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Nagyon köszönöm a gyors válaszokat Zolee és Opel16V ! Közben én is találtam még egy két infót a beszereléssel kapcsolatban. A kuplung kapcsoló hova van felszerelve? Azt meg tudom állapítani ránézésből, vagy szét kell szednem valamit? A bekábelezést is meg tudom valahogy nézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Közben én is találtam még egy két infót a beszereléssel kapcsolatban. A kuplung kapcsoló hova van felszerelve? Azt meg tudom állapítani ránézésből, vagy szét kell szednem valamit? A bekábelezést is meg tudom valahogy nézni? Ha esetleg egyedül nem megy, akkor van ismerős aki mindent beszerez és meg is csinálja neked!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Confusion Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Ha esetleg egyedül nem megy, akkor van ismerős aki mindent beszerez és meg is csinálja neked!! Köszönöm, megpróbálom, aztán ha nem boldogulok vele, igénybe veszem. Jó lenne találni róla pontos leírást. Itt írnak róla, de sajna németül nem tudok olyan jól Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Köszönöm, megpróbálom, aztán ha nem boldogulok vele, igénybe veszem. Jó lenne találni róla pontos leírást. Itt írnak róla, de sajna németül nem tudok olyan jól Ha nem megy szólj bátran: a srácok gyári alkatrészekkel dolgoznak: felprogramozzák, bekábelezik, kapcsoló csere stb-->kb 35 ért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Ha esetleg egyedül nem megy, akkor van ismerős aki mindent beszerez és meg is csinálja neked!! Nekem épp tegnap csinálták meg a srácok! :rolleyes: Köszi Endyka az infót! Sajna az enyémet a motorvezérlőig teljesen be kellett kábelezni, mert nem volt benne semmi. A kuplungkapcsoló berakásával / rögzítésével is elszöszöltek a srácok, de aztán nagynehezen az is sikerült. ;) És tökéletesen műkszik a rendszer, annyira élvezem! Emelkedőn magától ráad, lejtőn elvesz, ha kell, sirály! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Hali srácok! Ez a tempomat dolog nagyon frankón hangzik! Engem is érdekel, nekem 1.4 twinportos gépem van, gondolom ez nem okoz gondot a srácoknak a beszerelésnél. Kivel kell konzultálnom a beszereléssel kapcsolatban, mennyi időt vesz igénybe, most szabin leszek, jövő héten fenn leszek Pesten is. Előre is köszi! Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Ez a tempomat dolog nagyon frankón hangzik! Engem is érdekel, nekem 1.4 twinportos gépem van, gondolom ez nem okoz gondot a srácoknak a beszerelésnél. Kivel kell konzultálnom a beszereléssel kapcsolatban, mennyi időt vesz igénybe, most szabin leszek, jövő héten fenn leszek Pesten is. Előre is köszi! Ha tényleg érdekel a dolog: szólj rám és Pü-ben küldök infókat. A srácok csak este 6 után érnek rá..max 2 óra alatt beszerelik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolee Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Ha tényleg érdekel a dolog: szólj rám és Pü-ben küldök infókat. A srácok csak este 6 után érnek rá..max 2 óra alatt beszerelik. Nekem is küld el az infókat kérlek. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Nekem is küld el az infókat kérlek. Köszi! Pü ment! Szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
regedit Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Pü ment! Szép napot! Nekem is kellene az info a tempomatról, egy astra classic II. 1.7 CDTI-m van, és szeretném belerakatni. Mennyibe krülne, és hol lehet belerakatni. Előre is kösz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Előre is kösz... Fogok küldeni Pü-t és abban minden kérdésedre hitelt érdemlően válaszolok!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NokedLee Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Sziasztok! Megnéztem, sajnos nekem nincs bevezetékelve a tempomathoz a kábel. Nem tudnátok segíteni, hogy hová kell bekötni a 4 szálat? (Y20DTH, 2001-es). Ha megtennétek nekem is elküldenétek a srácok elérhetőségét, akik foglalkoznak az utólagos beépítéssel? Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Üzi ment! :) Szép napot!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stockman Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Hello. Elküldenétek nekem is a Tempomat építő csapat elérhetőségét. Kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Hello. Elküldenétek nekem is a Tempomat építő csapat elérhetőségét. Kösz Pü ment! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts