bátyus Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 CDL Board computer kézikönyv http://webmail.t-online.hu/hugemail/downlo...67a&lang=hu CDL Fedélzeti komputer telepítése Opel Astra G típusú gépkocsiba http://webmail.t-online.hu/hugemail/downlo...14e&lang=hu Üdv!Neked megvan,mert úgy látom innen is törlődött!?Ha meg van dobj egy privit légy szíves,előre is köszönöm! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Üdv!Neked megvan,mert úgy látom innen is törlődött!?Ha meg van dobj egy privit légy szíves,előre is köszönöm! Üdv! Én is leszedtem, még sikerült, elküldjem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 (edited) muszta írta: Módosítva Április15, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
muszta Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Én is leszedtem, még sikerült, elküldjem? Légy szíves nekem küld el. Címem: kzoli12@citromail.hu Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Légy szíves nekem küld el. Címem: kzoli12@citromail.hu Köszi! Mail ment. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
patrickk Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Üdv, kérdeznék a hozzáértőktől : astra 1.6 16v caravan : elment a középső kijelzőm (óra celsius,dátum ) kaptam már ár tippeket,hogy biztosíték, izzó probléma. Ez kb . 2 hete volt,(még most se működik) mos elment a megtett km-er kijezőm is . Van valami tippetek ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
muszta Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Mail ment. ;) Nagyon szépen köszönöm! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Üdv, kérdeznék a hozzáértőktől : astra 1.6 16v caravan : elment a középső kijelzőm (óra celsius,dátum ) kaptam már ár tippeket,hogy biztosíték, izzó probléma. Ez kb . 2 hete volt,(még most se működik) mos elment a megtett km-er kijezőm is . Van valami tippetek ? ;) nem lehet, hogy letekerted a fényerőszabályzót...............nem te lennél az első Link to comment Megosztás: More sharing options...
shabika Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Sziasztok. Tudtok ötletet? Csikorgó fék... állítólag akkor már csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Sziasztok. Tudtok ötletet? Csikorgó fék... állítólag akkor már csere. Nagy valószínűséggel csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október21, 2011 Nagy valószínűséggel csere. vagy szar minőségű van benne nekem ferodo van fent, de csak akkor nem csikorog, ha tiszta. mihént elkezd fék-porosodni lassú fékezésnél már hangja van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 vagy szar minőségű van benne nekem ferodo van fent, de csak akkor nem csikorog, ha tiszta. mihént elkezd fék-porosodni lassú fékezésnél már hangja van ;) nekem is ferodo van benne, de ez csak néha csinálja akkor viszont nagyon, és még erősebb fékezésnél is (kicsit mélyül a hangja) ez is a fékpor miatt lehet? A tárcsa se gagyi brembo van hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Sziasztok. Tudtok ötletet? Csikorgó fék... állítólag akkor már csere. Ha a kopásjelző szólalt meg, akkor valóban csere, de ha csak a reggeli pára miatt az első fékezésekkor csinálja, akkor csak meg kell vasalni és elhallgat. Gyári betétet és tárcsát használok elöl, semmi hangja nincs, inkább hátul szokott nagyritkán nyekeregni a Ferodo dobbetétem, de szárazon azzal sincs baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Ha a kopásjelző szólalt meg, akkor valóban csere, de ha csak a reggeli pára miatt az első fékezésekkor csinálja, akkor csak meg kell vasalni és elhallgat. Gyári betétet és tárcsát használok elöl, semmi hangja nincs, inkább hátul szokott nagyritkán nyekeregni a Ferodo dobbetétem, de szárazon azzal sincs baj. Nekem is nyikorog néha-néha. Számokban mennyi az a vastagság, amikor már csereérett? Csak azért kérdem, mert szervízkönyv szerint még nem volt cserélve (120.000-nél volt ez ), és mikor 138.000-nél megvettem és ment nagyszervízre azt mondta a szaki, hogy elmegy még 60.000-et. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
patrickk Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 nem lehet, hogy letekerted a fényerőszabályzót...............nem te lennél az első [/quo Üdv, nem a fényerő szabályzó a gond. (annak nincs köze a középső kijeltőhöz , nem ?) Egyébb ötlet ? Köszönöm előre is . ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Nekem is nyikorog néha-néha. Számokban mennyi az a vastagság, amikor már csereérett? Csak azért kérdem, mert szervízkönyv szerint még nem volt cserélve (120.000-nél volt ez ), és mikor 138.000-nél megvettem és ment nagyszervízre azt mondta a szaki, hogy elmegy még 60.000-et. ;) Én a nyáron mértem meg,amikor ki szedtem,2-3 mm-re nyúlik be az a pici fül,ami csikorog ha elkopott.De szervizkönyv szerint nem tudom mennyinél kell cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pruto Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Üdv, nem a fényerő szabályzó a gond. (annak nincs köze a középső kijeltőhöz , nem ?) Egyébb ötlet ? Köszönöm előre is A multitimer egységből kapják az áramot a kijelző világítások, többek között a tid a műszerfalvilágítás/kilométer/, cigarettagyújtó, klíma stb Ezek mind egy kimeneten,kábelen. Nézz utána hogy a többi világít-e. Ha nem a multitimer egység kimenetén kell megnézned van e kimenő feszültség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
patrickk Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Üdv, nem a fényerő szabályzó a gond. (annak nincs köze a középső kijeltőhöz , nem ?) Egyébb ötlet ? Köszönöm előre is A multitimer egységből kapják az áramot a kijelző világítások, többek között a tid a műszerfalvilágítás/kilométer/, cigarettagyújtó, klíma stb Ezek mind egy kimeneten,kábelen. Nézz utána hogy a többi világít-e. Ha nem a multitimer egység kimenetén kell megnézned van e kimenő feszültség. Köszönöm, megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
patrickk Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Üdv, nem a fényerő szabályzó a gond. (annak nincs köze a középső kijeltőhöz , nem ?) Egyébb ötlet ? Köszönöm előre is A multitimer egységből kapják az áramot a kijelző világítások, többek között a tid a műszerfalvilágítás/kilométer/, cigarettagyújtó, klíma stb Ezek mind egy kimeneten,kábelen. Nézz utána hogy a többi világít-e. Ha nem a multitimer egység kimenetén kell megnézned van e kimenő feszültség. Most mentem az autóval és egy bitonyos szögből látszik, hogy mutatja a km-ert . Ezek szerint az izzó ment ki benne ? Ha igen , lehet cserélni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 (edited) patrickk írta: Módosítva Április15, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
patrickk Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 2011.09.24.-án írtad, hogy elment a közép kijelző (TID) világítása. Megoldás: izzó csere 2011.10.20.-án írtad, hogy elment a km kijelző megvilágítása. Megoldás: izzó csere. Miért nem fogadod meg a tanácsokat? Miért kell túl bonyolítani? Cserélj izzókat, (3db) aztán, ha nem jó, akkor kérdezni. Üdv, köszi a tanácsot. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
156er Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 sziasztok. 99es astrag 2.0 dti nél hol keressem a tolatólámpa kapcsolóját? váltón merre ha azon van? alulról lehet csak hozzáférni? kösz üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
kizo Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Üdv! Astra G-be visszatettem a gyári rádiót. A MID-en nem jelenik meg semmi a rádió felől (pl kódbeíráshoz a SAFE). Hogy lehetne előcsalogatni? Próbáltam a saját CAR 400-asával is, amiről nem tudom jó-e, csak világít mikor rádugom, illetve egy biztosan jó CAR 300-assal is. A MID mint BC,óra, hőmérő és check kontroll megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 sziasztok. 99es astrag 2.0 dti nél hol keressem a tolatólámpa kapcsolóját? váltón merre ha azon van? alulról lehet csak hozzáférni? kösz üdv Ez már a második hely ahol keresed! ;) csináld magad könyv 249. oldal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pruto Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Ez már a második hely ahol keresed! ;) csináld magad könyv 249. oldal. És ha nincs meg neki?! Szerintem ez nem segítség! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts