Bopeti11 Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 Ebben nem tom mi a bohóc,szerintem szép,gyári tuningos vas.... Hát szerintem "érdekes" a tetősín + tetőspoiler + szárny kombó. A kormány biztos jó fogású, de ocsmány. A motorháztető szintén fura. Nekem ez olyan Győzike Edition. De persze kinek a pap...
Mc-elek Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 igaz,neked elég lenne 192 valahány horse power... <_< simán és az 1T-val kevesebb :angry: és még marad 52M a zsebembe :P :P
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 Hát szerintem "érdekes" a tetősín + tetőspoiler + szárny kombó. A kormány biztos jó fogású, de ocsmány. A motorháztető szintén fura. Nekem ez olyan Győzike Edition. De persze kinek a pap... nekem a papné,vagy a lánya <_<
Bopeti11 Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 csak azért nem kell mert kevés a power benne <_< És a BETA szerszámos ládát is magasra kellene emelni. :angry:
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 simán és az 1T-val kevesebb <_< és még marad 52M a zsebembe :angry: :P azt meg elisszuk... :P
szopcsi13 Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 azt meg elisszuk... <_< Ez a beszéd Báttya! Csapjunk bele a lecsóba! :angry:
szopcsi13 Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 És ez? És mi meg erősnek tartottuk a piros fékdobokat...
Mc-elek Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 azt meg elisszuk... <_< jó sok porcelán busz kijön belőle :angry:
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 jó sok porcelán busz kijön belőle <_< micsinálsz,akár tömeges is lehet....mindenkinek külön kormány,szép fehéééér :angry:
Bopeti11 Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 És mi meg erősnek tartottuk a piros fékdobokat... Pont ezt akartam még hozzátenni... Amúgy a Signum kéne. <_< Szörföt cipelni meg ez
bocs Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 Nem csak olcsó cuccokból lehet bohócautót csinyáni :P . Természetesen kipróbálnám, de számomra néhány kiegészítője oltári bazárivá teszi. Az árából pedig hajajj... <_< Szia! Asszem holnap megyek,és megveszem a zsebpénzemből :angry: simán kipöngetem a lét :P
bocs Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 nekem a papné,vagy a lánya <_< Szia! Én a lány mellett döntök :angry:
Handbrake Elküldve Március21, 2011 Elküldve Március21, 2011 Üdv! 2 kérdésem lenne...... Hova tünt a Plast Dip-es topik? Szeretnék rendelni próbának. Azon agyaltam, hogy apám régi F Astráját telibe fújatnám ezzel a Plast dippel, fehérre. Van valakinek tapasztalata erről? Természetesen a rozsdafoltokat stb. lekezelnénk, aztán lenne telibe fújva vele. A normál fényezésre már nem nagyon akarunk költeni, hátha ezzel olcsóbb és tartósabb is lenne mint a normál festés. Az amit a múltkori telibe fújásnál csináltak az egy borzalom......
Long74 Elküldve Március21, 2011 Elküldve Március21, 2011 kábel átvezetés rendben van?? Rendben,mert eddig működött. Egy hete megmakacsolta magát. <_<
uhuhu Elküldve Március21, 2011 Szerző Elküldve Március21, 2011 Üdv! 2 kérdésem lenne...... Hova tünt a Plast Dip-es topik? Szeretnék rendelni próbának. Azon agyaltam, hogy apám régi F Astráját telibe fújatnám ezzel a Plast dippel, fehérre. Van valakinek tapasztalata erről? Természetesen a rozsdafoltokat stb. lekezelnénk, aztán lenne telibe fújva vele. A normál fényezésre már nem nagyon akarunk költeni, hátha ezzel olcsóbb és tartósabb is lenne mint a normál festés. Az amit a múltkori telibe fújásnál csináltak az egy borzalom...... a plasti dip es topik törlésre került.
woody1 Elküldve Március21, 2011 Elküldve Március21, 2011 ...esetleg, ha kérhetnélek Titeket, hogy az "astra gyári HIFI" topik tegnapi 18.45-ös (jelenleg utolsó) bejegyzésemre, aki tud válaszolna azt megköszönném, mert ma délután venném meg a cuccot. Előre is köszönöm. <_<
Korzika Elküldve Március21, 2011 Elküldve Március21, 2011 Üdv! 2 kérdésem lenne...... Hova tünt a Plast Dip-es topik? Szeretnék rendelni próbának. Azon agyaltam, hogy apám régi F Astráját telibe fújatnám ezzel a Plast dippel, fehérre. Van valakinek tapasztalata erről? Természetesen a rozsdafoltokat stb. lekezelnénk, aztán lenne telibe fújva vele. A normál fényezésre már nem nagyon akarunk költeni, hátha ezzel olcsóbb és tartósabb is lenne mint a normál festés. Az amit a múltkori telibe fújásnál csináltak az egy borzalom...... A Subaru klub honlapján megy.Most linket nem tudok hirtelen bocsi.
Stofl Elküldve Március21, 2011 Elküldve Március21, 2011 Vectras cimborának gőzmozdony lett az autójából, ma én fogom fuvarozni...
szopcsi13 Elküldve Március21, 2011 Elküldve Március21, 2011 Vectras cimborának gőzmozdony lett az autójából, ma én fogom fuvarozni... Legalább ülhet egy szép autóban!
Zachi Elküldve Március21, 2011 Elküldve Március21, 2011 A Subaru klub honlapján megy.Most linket nem tudok hirtelen bocsi. plastidip.hu Nekem sem ez ugrott be elsőre, pedig kézenfekvő! <_<
Stofl Elküldve Március21, 2011 Elküldve Március21, 2011 Legalább ülhet egy szép autóban! Nem tudom ilyen helyzetben értené-e a viccet, ezért nem fogom neki mondani! <_<
Handbrake Elküldve Március21, 2011 Elküldve Március21, 2011 plastidip.hu Nekem sem ez ugrott be elsőre, pedig kézenfekvő! :angry: Igen ez oké, csak itt a fórumon volt valami kedvezmény asszem 3990 / flakon. Azt szerettem volna érvényesíteni <_<
Zachi Elküldve Március21, 2011 Elküldve Március21, 2011 Igen ez oké, csak itt a fórumon volt valami kedvezmény asszem 3990 / flakon. Azt szerettem volna érvényesíteni <_< Na, ezért nincs már PD topic. Most újra vagy még mindig kéne neked? Azt már tudjuk (legalábbis mi ketten :angry:), hogy a forgalmazására szerződött cégnél miért nem beszerezhető.
Recommended Posts