Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sziasztok. Ma spóroltunk egy kicsit a benzinnel. Kollégákkal bicóval mentünk strandra. Oda vissza kb. 62km. Reggel sem volt könnyű, visszafelé meg szembe szél + hatalmas fáradtság a víz miatt. De megérte és már szervezzük a következő túrát. És természetesen sikeresen leégtem.

Elküldve
Sziasztok. Ma spóroltunk egy kicsit a benzinnel. Kollégákkal bicóval mentünk strandra. Oda vissza kb. 62km. Reggel sem volt könnyű, visszafelé meg szembe szél + hatalmas fáradtság a víz miatt. De megérte és már szervezzük a következő túrát. És természetesen sikeresen leégtem.

Na és honnan hova? Mi is sokat szoktunk, otthontól a velencei-tó oda-vissza nekünk is kb 60 :D

Elküldve

Tyű, ez szép, jó kis edzés volt. Én ma csak 27km-t mentem bringával. Nekem reggel volt szembe szél munkába menet. Hazafelé jött magától a gép. :D

Elküldve
Kollégákkal bicóval mentünk strandra. Oda vissza kb. 62km. .

Én ma csak 27km-t mentem bringával.

Asztabüdöskettébacott......

Ti vagytok még a csávók!

60 km még kocsival is sok!

Vagy csak én vagyok ilyen tápos? Még biciklim sincs!

Elküldve
Asztabüdöskettébacott......

Ti vagytok még a csávók!

60 km még kocsival is sok!

Vagy csak én vagyok ilyen tápos? Még biciklim sincs!

:D A 60 az tényleg sok. Ahhoz elszántnak kell lenni.

Elküldve
szabad strand,de a parkolásért fizetni kell.

én úgy tudom a Velencei-Tó-nál a szabadstrand helyén egy plázát építenek.

A fizetős megmaradt, de az távolabb is van onnan, meg van még egy kisebb szabad strand ami free, de ott csónakos rész van meg sok a pecás.

Ja ez Velencére vonatkozik, nem az egész tóra :D

Elküldve
:D A 60 az tényleg sok. Ahhoz elszántnak kell lenni.

Kemény az biztos. Szembe szél az nagyon szívja az energiát. Tavaly sikerült mennünk egy napi túraként kb 80 km-et. Reggel be melóba 16km, majd meló után le Mihálygerge 18km, ott körbe a horgásztó kb5km. Majd onnan haza. Nem is értem a profikat. Hogy tudnak 200km-eket tekerni naponta 3 héten keresztül. Tudom ebből élnek meg agyban dől el minden. Kegyetlen sport ez.

Elküldve
mondjuk erre én is kíváncsi lennék. majd leguglizom

Én pár napja regisztráltam.

gázra van ?? :D

Igen, LPG-re is ugyanannyi, mint benzinre... Agip kutakon egyenlőre. Most a flottakártyát használtam, mivel Agipon csak benzint tankolok, így csak 3Ft/l kedvezményt kaptam, a 8Ft/l jobb lesz, habár amennyi benzint tankolok. :icon4:

Elküldve
Igen, LPG-re is ugyanannyi, mint benzinre... Agip kutakon egyenlőre. Most a flottakártyát használtam, mivel Agipon csak benzint tankolok, így csak 3Ft/l kedvezményt kaptam, a 8Ft/l jobb lesz, habár amennyi benzint tankolok. :icon4:

ezzel egy baj van hogy pöstön van három agip kút ahol van gáz.. a legoccobb 213.9...

én 195ért tankolok :D

Elküldve
ezzel egy baj van hogy pöstön van három agip kút ahol van gáz.. a legoccobb 213.9...

én 195ért tankolok :D

Nálunk Zalaegerszegen nincs AGIP-on LPG, az egész megyében meg csak 2 helyen, de azok meg nagyon messze vannak, nem is esnek útba, 221 és 228Ft-os áron, most meg 221 -10Ft-ért, azaz 211-ért tankolok LPG-t. Nem baj ez a kedvezmény majd benzin tankoláskor jó lesz...

De már annyi ilyen hülye kártyám van, hogy eszméletlen, csak kártyából áll a pénztárcám....

Elküldve
nem érted a lényegét...

az lenne hogy akármilyen rádión lehessen hallgatni webrádiót...

De már igen, miután elolvastam. :icon4:

Azt hittem, hogy egy sima rádióvevő kártya, ez meg sugároz. :D

Elküldve
Én pár napja regisztráltam.

Igen, LPG-re is ugyanannyi, mint benzinre... Agip kutakon egyenlőre. Most a flottakártyát használtam, mivel Agipon csak benzint tankolok, így csak 3Ft/l kedvezményt kaptam, a 8Ft/l jobb lesz, habár amennyi benzint tankolok. :D

akkor várok pár hónapot és majd megvárom míg beszámolsz az előnyeiről és hátrányairól.

Elküldve
akkor várok pár hónapot és majd megvárom míg beszámolsz az előnyeiről és hátrányairól.

Mostanában nem tervezek benzint tankolni. :D

Ha megjön a kártya akkor nincs probléma, mivel elvileg van rá kedvezmény, hátrányt nem jelent, mivel ingyenes. :icon4:

Elküldve
Ő írta ,hogy sokáig elég!

Érted? EL ég! ;) ez egy szóvicc volt! :D

Kérdezhetném,hogy: öregszel? ;) De nem teszem,mivel pont egyidősek vagyunk. :icon4:

Ez szóvicc volt? :icon4: Lehet, hogy mégis ÖREG SZEM... Érted, szóvicc... ;):rolleyes: ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.