Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
sajnos ennek a fajtának ennyi az ára

én is így tudom hogy az után gyártott 80-90e-től van

a gyári meg 200e felet..

én vasas gyerek vagyok ,de nem vállalnám be a katalizátor rész cserét...

ez nem olyan mint a régieknél hogy kivág és berak az újat ... mert olyat csináltam már :D

Elek, meg tudnád nézni "ott", hogy a Z14XE-re és a Z14XEP-re milyen cikkszámot hoz a katalizátorra, mert gyanúsan egyformák...

Elküldve

Sziasztok! Hogyan tudom kicserélni a jobb oldalsó kis indexlámpám égőjét? Nem tudom leszedni a kis foglalatot, sem a burát, van valami egyszerü módja? Köszönöm. KSZK

Elküldve
Sziasztok! Hogyan tudom kicserélni a jobb oldalsó kis indexlámpám égőjét? Nem tudom leszedni a kis foglalatot, sem a burát, van valami egyszerü módja? Köszönöm. KSZK

tolod hátra felé és óvatosan alányúlsz valami NEM karcoló akármivel :D

Elküldve

Sziasztok, Opel astra G 2006-ba Z-s motorral lehet utólag tempomatot épiteni? Ez csak kapcsoló kérdése? Köszi! KSZK

Elküldve
...vagy ha nincs dobbetét akkor hátulról, a kerék felől is be lehet nyúlni és a csatlakozót foglalatostól, égőstől kihúzni a lámpatestből.

Köszönöm sikerült!

Elküldve
a ladán jobb volt abba volt fényvisszaverő is .... :P

egyébként jó pofa :D

Inkább így:jópofa! :P

Amúgy most épp automata Zafirát keresek,nem tud valaki?

Használtautón 1,1 M-ért van megfelelő ,de nagyon csábító a

Sharan-Galaxy-Alhambra hármasfogat és persze örök kedvenceim az amerikai

6-7-8 személyes egyterűek!Benzinest keresek és rögtön gázosítanám!

Elküldve

Olyan boldog vagyok, megvannak az új felnijeim+gumi :D

annyit hadd kérdezzek, hogy nagyobb gumiba ugyanakkora nyomás kell, hogy legyen mint kisebbe? gyári: 195/65R15 most 225/45R17.

nem akartam a gumis topic-ba írni, de ha itt gáz akkor sorry. (bár az erről-arról kategóriába belefér:))

Elküldve
...örök kedvenceim az amerikai

6-7-8 személyes egyterűek!

Ezt biztos hogy átgondoltad?

Karbantartás szempontjából nem egy leányálom, lévén az összes csavarja colmenetes... sőt, meglepő módon még az Opel Sintra is ilyen, a motort leszámítva (mert az európai) annyira amerikai a verda hogy amerikai szabványú csavarkulcsok kellenek hozzá... egy ismerősöm nemrég faragott rá ilyenre.

Elküldve

Karbantartás szempontjából nem egy leányálom, lévén az összes csavarja colmenetes... sőt, meglepő módon még az Opel Sintra is ilyen, a motort leszámítva (mert az európai) annyira amerikai a verda hogy amerikai szabványú csavarkulcsok kellenek hozzá... egy ismerősöm nemrég faragott rá ilyenre.

Pontos válasz, 00:00 :D

Elküldve

Attól még nekem tetszhetnek! :P

Ha veszek ,biztos Zafit választok és majd mindig kérdezősködök itt,hogy ez hol van,mi baja stb.... :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.