tgabika76 Elküldve Április2, 2012 Elküldve Április2, 2012 Új szerzemény, szóval indulhat a következő projekt: Az ülésfűtéskapcsolók konzolja valószínűleg be lesz vonva vajszínű bőrrel mielőtt bekerül hogy passzoljon a mostani középkonzolomhoz, a TC kapcsolóval viszont még nem döntöttem el hogy mit csináljak. Ha találok olyan konzolt amibe bele tudom rakni (ebben láthatólag nincs helye) akkor bekerül, egyébként egyelőre marad talonban.
Mc-elek Elküldve Április2, 2012 Elküldve Április2, 2012 csini :) nekem is tervbe ... eccer majd ha sok időm lesz :D :D
bocs Elküldve Április2, 2012 Elküldve Április2, 2012 Nekem ilyen van bent és jó: http://www.airspring.hu/ F Astrába nekem is ilyen volt,és tényleg nagyon faxa volt.Idén Novemberben műszakira szereltetek vonóhorgot,azután megy bele az Airspring.Szerintem jó dolog. :)
GH Elküldve Április2, 2012 Elküldve Április2, 2012 Pont azért, mert lehet hogy akkor motorosnak nézi a rendszer és keskenyebb sávban kapcsolja ki a fényeket mint kéne, a sofőrnek meg a másik oldalon meg még pont kiégeti a retináját :D jajaja.. mondjuk én nem tudom hogy működik az opel-eye (csak a nevéből következtettem hogy ez valami optikai okosság, nem pedig egy radar dobozban mint pl a volvo-n)
Korzika Elküldve Április2, 2012 Elküldve Április2, 2012 Aki szembejön és ki van égve nála pl a bal tompított az megszívja? :) Úgy is van,ez az igazi csavaros észjárás! :omg: Nehogy véletlen azt írjuk már,hogy de jó ez a lámpa,végre ott világít ahol kell ,nem vakít stb..... nem nekünk rögtön azon jár az eszünk,hogy mi van ha féllámpás autó jön szembe...ááá Magyarország én így szeretlek....... :hiya:
GH Elküldve Április2, 2012 Elküldve Április2, 2012 Úgy is van,ez az igazi csavaros észjárás! :omg: Nehogy véletlen azt írjuk már,hogy de jó ez a lámpa,végre ott világít ahol kell ,nem vakít stb..... nem nekünk rögtön azon jár az eszünk,hogy m i van ha féllámpás autó jön szembe...ááá Magyarország én így szeretlek....... :hiya: Jóbarát, éppen arról van szó hogy vakít-e vajon vagy nem... :P Mindig csak a kötöszködés :omg: :icon1:
Korzika Elküldve Április2, 2012 Elküldve Április2, 2012 Jóbarát, éppen arról van szó hogy vakít-e vajon vagy nem... :P Mindig csak a kötöszködés :omg: :icon1: Értem én az iróniát! :icon1:
GH Elküldve Április2, 2012 Elküldve Április2, 2012 naaaaa :) szeressétek egymást :) én már bontottam sört, semmi nem érdekel :D
GH Elküldve Április2, 2012 Elküldve Április2, 2012 T Elek Ez is egy szép felni: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/gumi_felni_disztarcsa/felni/opel_astra_h_4_100_alufelni_1571073107.html
Mc-elek Elküldve Április2, 2012 Elküldve Április2, 2012 T Elek Ez is egy szép felni: http://auto-motor.va...1571073107.html nekem a Tied tecccik :) meg nem kell nekem 16os..
GH Elküldve Április2, 2012 Elküldve Április2, 2012 nekem a Tied tecccik :) meg nem kell nekem 16os.. najóvan... nem írok nektek semmit :P
Mc-elek Elküldve Április2, 2012 Elküldve Április2, 2012 najóvan... nem írok nektek semmit :P ne légy hisztis mert valamit beletörök a betöltőbe :D :D
jamies Elküldve Április2, 2012 Elküldve Április2, 2012 Jó kérdés, ha ilyen lenne akkor érteném (.Y.) :D OFF (Y) Like! Tetszik :) ^^^^ /OFF
GH Elküldve Április2, 2012 Elküldve Április2, 2012 ne légy hisztis mert valamit beletörök a betöltőbe :D :D :D ne bántsd!
Mc-elek Elküldve Április4, 2012 Elküldve Április4, 2012 ha megkérhetem a tisztelt társaságot.... NE baccatok be nagy méretű képet :) bocs hogy élek :)
Korzika Elküldve Április4, 2012 Elküldve Április4, 2012 ha megkérhetem a tisztelt társaságot.... NE baccatok be nagy méretű képet :) bocs hogy élek :)
Korzika Elküldve Április4, 2012 Elküldve Április4, 2012 köszi T Lajos iszok még egy sört :) Itt is volt már sörital!
PGA Elküldve Április5, 2012 Elküldve Április5, 2012 Volt már erről szó régebben, de hátha az új repülőgépkedvelő fórumozók közül páran nem ismerik: http://www.flightradar24.com/ Ráadásul pár hete megújult, kulturáltabb lett a felülete is.
rugiero Elküldve Április5, 2012 Elküldve Április5, 2012 Sziasztok, EGR szelepet ha kiszedtem, a szelep részét tudnom kéne mozgatni? Mozognia kellene?
Joe82 Elküldve Április5, 2012 Elküldve Április5, 2012 Köszönöm a segítséget,utána járok az airspring féle megoldásnak. A hátsó üléssel kapcsolatban ötlet??? :-)
corsarulez Elküldve Április5, 2012 Elküldve Április5, 2012 Ma egy kedves ismerősöm, aki mellesleg Opel szervízben dolgozott régebben - átnézte az Astrát. Kitakarította az AGR szelepet, azt monda, olyan mocskos volt, hogy 2 óráig áztatta. :icon11: Most szuperul megy, nem rángat. :) Viszont a légzsákvisszajelzőhöz nem nyúlt, azt mondta, látja, hogy volt már forrasztgatva, szerinte, ha zavar, kössük ki a lámpát. :) Már csak valami jó gumit kellene vennem rá. :)
Zachi Elküldve Április5, 2012 Elküldve Április5, 2012 Ma egy kedves ismerősöm, aki mellesleg Opel szervízben dolgozott régebben - átnézte az Astrát. Kitakarította az AGR szelepet, azt monda, olyan mocskos volt, hogy 2 óráig áztatta. :icon11: Most szuperul megy, nem rángat. :) Viszont a légzsákvisszajelzőhöz nem nyúlt, azt mondta, látja, hogy volt már forrasztgatva, szerinte, ha zavar, kössük ki a lámpát. :) Már csak valami jó gumit kellene vennem rá. :) Köttesd ki a jobb oldali kisebb méretű műszerben levő lámpát is. Meglásd, sose fogy ki autódból az üzemanyag! :devlish: Ma jött meg az új gumi. Uniroyal RainExpert 18.900 Ft/db + 800 Ft/db kiszállítás.
corsarulez Elküldve Április5, 2012 Elküldve Április5, 2012 Igazából jobban szeretném azt a megoldást, hogy rendesen megcsinálja valaki azt a légzsákvisszajelzős problémát. Majd, idővel.... Nekem Michelin-t ajánlottan 20 800-ért szerelve darabját. Még gondolkodom.
Recommended Posts