Jump to content

Salas

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  59
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

2 Semleges

Salas névjegye

 • Felhasználói rang
  Érdeklődő

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra G
 • Város
  Tiszaalpár

Legutóbbi látogatók

367 profile views
 1. Levenném én a kárpitot ha nem lenne tele a csomagtartó egy dobozzal, ami csak hátul fér ki.....
 2. Igen próbáltam. Nincs különbség ha kulccsal próbálom, egyszerűen beszalad a gomb és ennyi.
 3. Sziasztok, Kombi G astra-nak a csomagtartó ajtó nem nyílik. A gombot hiába nyomom be olyan mit mikor zárva az ajtó és a gomb szabadon benyomható. Bármilyen kulcsállásban. Ha a központi zárral kinyitom az autó összes ajtaját akkor a csomagtartó ajtó gombja keményen kint marad és be sem lehet nyomni. Aztán egyszercsak bemegy, de akkor már úgy mintha egyszerűen be lenne zárva az ajtó. A csomagtartóban van egy meleg nagy doboz, így onnan nem lehet megközelíteni a zárat. Hát meg köszönném ha valaki tudna segíteni......
 4. Elhiszem. Eddig ez sem állt meg........
 5. Én is együtt élek ezzel egy ideje, csak ne lenne az folyton a fejemben hogy mikor áll meg alattam az ország másik felében. Na meg hogy lehet ezt így eladni....... Én nem mondhatnám hogy észrevettem értékelhető fogyasztás különbséget, pedig elmentem már jó pár ezer km-t. Ezért keresem az egyszerűbbnek tűnő hibákat és azt javítani ha lehet, és addig nem mászok bele. Sőt valószínűleg utána sem.
 6. Ugyanez a tünet nekem is. Sajnos úgy sem lett meg az ok hogy nála volt az autó, (pedig ha valaki Ő akart segíteni). Nem tudom hogy az optimalizálás miatt van e, gondolkodtam rajta hogy visszarakatom a gyári szoftvert, de annak nem kérdeztem utána hogy mi a sora, fizetni meg kár lenne érte.
 7. Nem mondom hogy nem lehet, mert nem tudom mi a gond. Van vele probléma sajnos. Könnyen indul, megy is, de hideg indulás után gyorsításokkor kb. 2000-nél sokáig bedadog. Azt hiszem ennek lehet az az oka hogy nincs tele a szűrő. Sajnos csak tipp. Ha olyan gyorsan visszafolyik amíg leállítom és leveszem a fedelet akkor ez is lehet. Ja és 5-ből 5-ször. Adagolóvezérlő javítás után kezdte a rángatást, de nem akarok sok tízezret addig költeni amíg gyaníthatóan más is lehet ok. Márton Csaba csinálta a vezérlőt úgyhogy kicsi esélyt látok rá hogy az a rossz. Sok helyen voltam már és mindenki csak néz mint a ........ A hátsó ülés alatti szűrő tiszta, a motortérből a cső visszafele átfúvatva, szűrőház a motortérben cserélve, szűrő is, szivárgást nem tapasztalok (attól még lehet persze).
 8. Miért lenne vaklárma? Gondolod nem tudom milyen az hogy ha a szűrő tele van, vagy majdnem üres?
 9. Úgy emlékszem hogy valaha nekem is félig volt amikor szűrőt cseréltem, és szinte tele ahogy beletettem a másikat. Na most nem így van. Ebben van szivattyú? Ha kiveszem a csövet a szűrőből fel bírom szívni a gázolajat. Én megadom magam, fogalmam sincs. Tulajdonképpen azt sem értem hogy hogy lehet az hogy így is megy.
 10. Nem tudom mennyire telik fel, mert ha leállítom és rögtön leveszem a szűrő fedelét alig van benne üzemanyag. Ha a szűrőt kiveszem akkor jó ha két ujjnyi van benne. Kicseréltem már a komplett szűrőházat de ugyanaz a szitu. Nehezen hiszem hogy ez normális így. ???
 11. Sziasztok, Y17DT üzemanyagszűrő fedelét ha leveszem kb. félig van naftával. Úgy tudom ennek tele kellene lennie. Kérlek segítsetek mi lehet ennek az oka? Amikor elindolok hidegen az autóval pár száz méter után egy bizonyos fordulaton amíg gyorsítok berángat az autó, azt hiszem ennek lehet köze hozzá, de nem találom mi a gond. Köszi.
 12. Sziasztok, Kérlek írja meg valaki hogy Y17DT motorban a főtengely jeladó hol van, és hogy a cserének van a valami trükkje. P0335 hibám van. Köszönöm előre is.
 13. Sziasztok, Azt szeretném megkérdezni hogy annak mi az oka hogy amikor reggel ráadom a gyújtást akkor az olajnyomás lámpa nem villágít. Indítózáskor azonnal kigyullad, majd ha beindul az autó kb. 2mp után kialszik ahogy kell. Melegen gyújtás ráadáskor is világít tökéletesen. Y17DT Köszönöm
 14. Amit kivettem az enyémből az szinte biztos hogy gyári volt. Be volt úgy gyógyulva hogy az nem mozgott az tuti. Az új is passzos de tömítést nem cseréltem. Miféle, mekkora tömítésre gondolsz? Lehet venni vagy vágni kell? Gondolom a termosztát fedél alá való tömítésre gondolsz.
 15. Sziasztok, Y17DT. A múlt heti hidegekben -4 fok, azt vettem észre hogy 40 km megtétele után se megy 80 fok fölé a hőmérő. Ha a fűtést odatekertem 24-25 fok, akkor meg kifeküdt a mutató mint hideg motornál szokta. Cseréltem termosztátot, de most 6 fokban se megy 81-82 fok fölé. Fűtés szintén leveszi a hőt, de talán nem annyira. 89 fokos termosztát volt benne és olyan is lett beletéve. Meleg motornál járattam levett kiegyenlítő kupakkal, de semmi nem változott. Azt hittem levegős. Mi a retek lehet vele?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.