Zsoltee Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 közel a 40hez azé még derekasan szeretnék .... getni. Te csak ....getni? Én ....ni. A ....getés az már nem az igazi... :lol: :huh:
Novy Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 na jo csak nem akartam zavarba hozni heninget :huh: am visszatérve a zuzdás műsorra abbol a sok astrábol mennyi mindent tudtunk volna mi opelosok hasznosítani, belegondolni se merek, a sok kárpita, felnibe motorba váltóba :S bár a műanyagot is ujrahasznosítják. :lol:
FPepe Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 na jo csak nem akartam zavarba hozni heninget :huh: am visszatérve a zuzdás műsorra abbol a sok astrábol mennyi mindent tudtunk volna mi opelosok hasznosítani, belegondolni se merek, a sok kárpita, felnibe motorba váltóba :S bár a műanyagot is ujrahasznosítják. :lol: Én is láttam azt a műsort az NGC-n, ha arra gondolsz. Azok Vauxhall-ok voltak nagyrészt, még a kormány se jó helyen volt rajtuk :)
Novy Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 de attol a motor arra mgy :huh: egyébként azokban hogy vannak a sebességfokozatok helyei??? meg a műszer egység, gondolom ugyanaz :lol: vagy nem?
Zsoltee Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 de attol a motor arra mgy :) egyébként azokban hogy vannak a sebességfokozatok helyei??? meg a műszer egység, gondolom ugyanaz :) vagy nem? Ugyanúgy mint a Te kocsidban... Elég érdekes lehet balkézzel egy rükit tolni. :huh: :D Műszeregység meg sztem ua. Vagy arra gondolsz hogy ott jobbról balra fordul a mutató? :lol:
FPepe Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 Ugyanúgy mint a Te kocsidban... Elég érdekes lehet balkézzel egy rükit tolni. :huh: :) Műszeregység meg sztem ua. Vagy arra gondolsz hogy ott jobbról balra fordul a mutató? :lol: Lehet, hogy mérföldes a km-óra osztása...
hening Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 na jo csak nem akartam zavarba hozni heninget :huh: Nem hoztál zavarba, végig röhögtem az egész csevejt :) :lol: .
Novy Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 én az órákban lévő elrendezésre gondoltam, hogy joboldalt lenne pl a fordulatszámmérő... reméltem is hogy végignevettem hening
FPepe Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 Tetszik ez az ezüst műszerfal. Milyen festékkel készülhetett?
Tiv. Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 Tetszik ez az ezüst műszerfal. Milyen festékkel készülhetett? Ezüst festékkel. :huh: :lol:
FPepe Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 Ezüst festékkel. :huh: :lol: Köszi, erre nem gondoltam volna :)
Tiv. Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 Én még az Omi középkonzolát fujtam le hasonlóval. Finom nitros mosás, és polirpapiros csiszolás után, valami 1200 ft.-os műanyagra való sprével. Szerintem jó lett. És nem kopott, pattogzott.
Novy Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 ugyan azt tervezem én is :huh: én szilikonlemosóval kezlem és műanyagra fujható fetékkel csinálom, rem nekem se fog (hamar) lekopni illetve lepattogni
epk947 Elküldve Január26, 2008 Elküldve Január26, 2008 de attol a motor arra mgy :huh: egyébként azokban hogy vannak a sebességfokozatok helyei??? meg a műszer egység, gondolom ugyanaz :lol: vagy nem? Vezettem Angliában, minden ugyanúgy van ahogy az Astrában csak bal kézzel váltassz!
opelastras Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Vezettem Angliában, minden ugyanúgy van ahogy az Astrában csak bal kézzel váltassz! Igen, és nem szabad arról a jelentéktelennek tűnő részletről sem megfeledkezni, hogy az úttest bal oldalán kell menni. Aki már járt (balkormányos) autóval a szigetországban, az tudja, hogy elsőre egyáltalán nem könnyű alkalmazkodni az ottani szabályokhoz. Egy kisbusz vagy egy furgon mögül országúton előzni balkormányos autóval pedig kész öngyilkosság. Megjegyzem, Napóleon a ludas. http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=3084
Zsoltee Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Azt nem értem, hogyha a világ nagyobb részén már jobboldali a közlekedés, akkor miért nem állnak át az angolok és azok a bizonyos angol gyarmatok a bal oldaliról... Csak még egy dolog ami miatt a dolgok néha nem kompatibilisek egymással... :huh:
Digger Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 A Vaterán árulnak Opel szervízprogit DVD-n. http://www.vatera.hu/opel_szervizprogram_tis_51252701.html Tudtok erről valamit?
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 A Vaterán árulnak Opel szervízprogit DVD-n. http://www.vatera.hu/opel_szervizprogram_tis_51252701.html Tudtok erről valamit? Azt hogy ez rablás! TIS-t ennyiért? :huh:
Tápiószecső Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Azt nem értem, hogyha a világ nagyobb részén már jobboldali a közlekedés, akkor miért nem állnak át az angolok és azok a bizonyos angol gyarmatok a bal oldaliról... Csak még egy dolog ami miatt a dolgok néha nem kompatibilisek egymással... :huh: Ez valóban jó lenne, de gyakorlatilag szinte kivitelezhetetlen. Gondolj bele azért ott is van jópár millió autó. Fokozatos átállásról nem lehet szó, mert adott időpillanatban az ország lakosságának fele pont a rossz oldalon lenne. Valószínűleg nemkicsit ugranának a baleseti statisztikák, akár ebből akár a megszokásból történő vezetésből eredendően. Ha pedig az azonnali átállást nézzük az szintén a lehetetlen kategória. A teljes közúthálózatot egyik napról a másikra kellene átalakítani. És mi lenne a sok jobbkormányos autóval? Kukába velük, vagy mindet átalakítani? Amíg olyan dolgok, mint a font-euró vagy az angolszász-metrikus mértékegységek cseréje sem megy igazán, addig erről még csak álmodni sem lehet.
Novy Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 ez van különcök maradnak :huh: de nem egyedüliek ezzel a bololdalos dologgal...
opel16v Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Nem tudom mennyien tudják, de magyarországon is volt balos közlekedés :huh:
Digger Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Azt hogy ez rablás! TIS-t ennyiért? :huh: Nekem kell ilyen!! Hogyéé löhet?
opel16v Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Azt hogy ez rablás! TIS-t ennyiért? :huh: Valószínű a friss dátum miatt van ilyen értéke :lol:
Digger Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Valószínű a friss dátum miatt van ilyen értéke :huh: Nekem nem fontos, hogy friss legyen. 97'-es X17DTL motoros van. Ehhez kéne. Tud valaki segíteni?
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Nekem nem fontos, hogy friss legyen. 97'-es X17DTL motoros van. Ehhez kéne. Tud valaki segíteni? hátha müxik...
Recommended Posts