imy Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 óh jajj... Apa! Kezdődik...! :) ÉN a Hondámba is opel olajat raktam. 5400 km alatt nem fogyott el, pedig a turbosok enni szokták, és úgy, hogy a hétvégén a Zágráb és a tengerpart közötti 130 km es autópályaszakaszt 170 - 190 es tempoban tettem meg... szóval opel olaj.... és az asszonyam régi fehér astra gépe 2004 től a fateromék cégéjé volt , ami autókölcsönző. csak opel olajat használak. 100E km nél sem ette. szóval az olaj szar vagy akinek eszi annak a motorja van szétcsapva? Megfelel a Hondád specifikációjának? <_< :)
PGA Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 ..a hétvégén a Zágráb és a tengerpart közötti 130 km es autópályaszakaszt 170 - 190 es tempoban tettem meg... {OFF}Zágrábi fagyi OK? <_< {ON}
uhuhu Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 nem mentem be zágrábba, a plitvicei tavaknál voltunk, ottt a sör jó <_< utána meg tengerpart volt, ott meg a viz a jó :) a sör is, de sajnos jöttünk haza aznap így azt most kihagytam.... majd 1 hónap mulva....
Qpack Elküldve Június20, 2009 Szerző Elküldve Június20, 2009 óh jajj... Apa! Kezdődik...! :) ÉN a Hondámba is opel olajat raktam. 5400 km alatt nem fogyott el, pedig a turbosok enni szokták, és úgy, hogy a hétvégén a Zágráb és a tengerpart közötti 130 km es autópályaszakaszt 170 - 190 es tempoban tettem meg... szóval opel olaj.... és az asszonyam régi fehér astra gépe 2004 től a fateromék cégéjé volt , ami autókölcsönző. csak opel olajat használak. 100E km nél sem ette. szóval az olaj szar vagy akinek eszi annak a motorja van szétcsapva? Anyu...a bácsi már megint csúúúúnyákat beszél... :) mennyi lett az átlagfogyid ezzel a tempóval? <_<
uhuhu Elküldve Június21, 2009 Elküldve Június21, 2009 odafelé szépen, sebességet betartva 400 km autópálya, 200 km autóút: 6.0L vissza, 500 km autópálya, 50 m autóút, zágrábi 170-190 között, fedélzeti szerint 7.5L, majd zágrábtól hazáig 140-160 olyan 7L lehetett, de fedélzeti szerint 6.7 L. 50 literes a tank és 650 nél gyulladt ki. de sajnos nem tankoltam tele így azt pontosan nem tudom. általában ilyaqnkor amikor kigyullad olyan 43 litert tudok rátankolni.
Qpack Elküldve Június21, 2009 Szerző Elküldve Június21, 2009 odafelé szépen, sebességet betartva 400 km autópálya, 200 km autóút: 6.0L vissza, 500 km autópálya, 50 m autóút, zágrábi 170-190 között, fedélzeti szerint 7.5L, majd zágrábtól hazáig 140-160 olyan 7L lehetett, de fedélzeti szerint 6.7 L. 50 literes a tank és 650 nél gyulladt ki. de sajnos nem tankoltam tele így azt pontosan nem tudom. általában ilyaqnkor amikor kigyullad olyan 43 litert tudok rátankolni. az igen kellemes ilyen tempónál... <_< az enyém is ennyit eszik kb 6.5L (1)90-nél :) :)
opel16v Elküldve Június22, 2009 Elküldve Június22, 2009 ÉN a Hondámba is opel olajat raktam. Kinek a pap, kinek a papné :) Kétszer próbáltam, kétszer győződtem meg róla igen hamar, hogy igen alacsony a minősége. Amúgy nem az volt vele a nagy bajom, hogy fogyott <_< Fenti kérdést meg csupán érdeklődésképpen tettem fel, saját célra :)
laci1978 Elküldve Június23, 2009 Elküldve Június23, 2009 Sziasztok! Van egy 2002es z14xe motorú G astrám 115 ezer kilométerrel. Egy ideje alacsony fordulaton fullad a motor. Magasabb fordulaton szépen pörög. Egy autószerelő ismerősöm azt mondta hogy úgy néz ki hogy magas a kartel gázam. Le is kötötte a kartel kivezetőt. Azóta jól megy nem fullad. Ma mértünk kopressziót is és mind a négy henger 12,2-12,8 között volt? A kérdésem az hogy mi okozza a magas kartelgázt és az hogy jó e a kompresszióérték? Előre is köszi!
Ferenc Elküldve Június23, 2009 Elküldve Június23, 2009 Üdv mindenkinek! Megpróbálok rövid és érthető lenni, mivel elég nagy problémával küzdök már vagy két hónapja: van egy 2001. évjáratú 1.6 benzines Opel G Astra Sedan típusú gépkocsim. A probléma úgy kezdődött, hogy városi közlekedésnél a kanyarok előtti visszakapcsoláskor és fékezéskor a motor magától minden előzetes jel nélkül megállt, majd oldalra álltam és kb.: 2-3 perc várakozást követően minden gond nélkül elindult (motor hiba kód lámpa nem világított). Ezt megcsinálta egy párszor és elvittem a szerelőhöz. A szerelőnél az alábbi javítások történtek: - hátsó, középső kipufogó cseréje (már ráfért), - benzinszűrő csere, levegő szűrő csere- tank tisztítás, - alapjárati jeladó csere, - ac pumpa csere, - gyertyák cseréje, - számítógépes átvizsgálás (ami hibát nem jelzett). Szóval így elég sokminden ki lett cserélve, amit követően a hiba elmúlt és a kocsi fogyasztása, alapjárata, menetteljesítménye sokkal jobb lett. Ez így is volt kb.: egy hétig, és utánna jelentkezett az, hogy ha kimentem a városból és felgyorsultam 70-80 km/h-ra a kocsi berángatott és leállt, majd várakozás az út szélén 2-3 perc és elindult, de újra és újra ez a hiba jelentkezett ha elértem azt a sebességet. Szóval röviden az a hiba a kocsival, hogy ha a városban intenzíven próbálok vezetni és véletlenül elérem a 60-70 km/h-t, illetve a városon kívűl lassú gyorsulásnál a 70-80 km/h-t akkor a kocsi leáll (mintha letiltana), majd 2-3 perc után elindul. Kérem ha van valakinek ötlete írja le!
wessz Elküldve Június23, 2009 Elküldve Június23, 2009 Üdv mindenkinek! Megpróbálok rövid és érthető lenni, mivel elég nagy problémával küzdök már vagy két hónapja: van egy 2001. évjáratú 1.6 benzines Opel G Astra Sedan típusú gépkocsim. A probléma úgy kezdődött, hogy városi közlekedésnél a kanyarok előtti visszakapcsoláskor és fékezéskor a motor magától minden előzetes jel nélkül megállt, majd oldalra álltam és kb.: 2-3 perc várakozást követően minden gond nélkül elindult (motor hiba kód lámpa nem világított). Ezt megcsinálta egy párszor és elvittem a szerelőhöz. A szerelőnél az alábbi javítások történtek: - hátsó, középső kipufogó cseréje (már ráfért), - benzinszűrő csere, levegő szűrő csere- tank tisztítás, - alapjárati jeladó csere, - ac pumpa csere, - gyertyák cseréje, - számítógépes átvizsgálás (ami hibát nem jelzett). Szóval így elég sokminden ki lett cserélve, amit követően a hiba elmúlt és a kocsi fogyasztása, alapjárata, menetteljesítménye sokkal jobb lett. Ez így is volt kb.: egy hétig, és utánna jelentkezett az, hogy ha kimentem a városból és felgyorsultam 70-80 km/h-ra a kocsi berángatott és leállt, majd várakozás az út szélén 2-3 perc és elindult, de újra és újra ez a hiba jelentkezett ha elértem azt a sebességet. Szóval röviden az a hiba a kocsival, hogy ha a városban intenzíven próbálok vezetni és véletlenül elérem a 60-70 km/h-t, illetve a városon kívűl lassú gyorsulásnál a 70-80 km/h-t akkor a kocsi leáll (mintha letiltana), majd 2-3 perc után elindul. Kérem ha van valakinek ötlete írja le! Z16XE?
J0hnny Elküldve Június23, 2009 Elküldve Június23, 2009 óh jajj... Apa! Kezdődik...! <_< ÉN a Hondámba is opel olajat raktam. 5400 km alatt nem fogyott el, pedig a turbosok enni szokták, és úgy, hogy a hétvégén a Zágráb és a tengerpart közötti 130 km es autópályaszakaszt 170 - 190 es tempoban tettem meg... szóval opel olaj.... és az asszonyam régi fehér astra gépe 2004 től a fateromék cégéjé volt , ami autókölcsönző. csak opel olajat használak. 100E km nél sem ette. szóval az olaj szar vagy akinek eszi annak a motorja van szétcsapva? 7000Km-es 5w-s opel olajat engedtem le a hétvégén haver pestről vett GSi-jéből. Zöldes sárgás X20XEV GSi,ha jól tudom a te kollegádé volt,de lehet tévedek. Nagyon rendben van a gép,de minden rá volt tépve izomból,értsd:szűrőt láncos leszedővel szedtem le és behorpadt mire lebírtam tekerni,a leeresztő csavar szintén zenész,elég nehezen indult meg. A leengedett olajról meg csak annyit,hogy én cseréltem már a corsában/astrában párszor,de ennyire égett és rosszul kinéző valamit még nem engedtem le egyikből sem. Én hiszek neked,mármint amiket írsz,csak anno a dízelbe is tettem gyári,opel olajat és már párból engedtem le gyárit(kannást,hordóst egyarányt)....hát valahogy nem győzőtt meg. Mondom,nem tartom egyik olajat sem szuper olajnak...
uhuhu Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 nem a kollégámé, neki még megvan. egy opel dunás asszem szerelősrácé volt...
J0hnny Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 nem a kollégámé, neki még megvan. egy opel dunás asszem szerelősrácé volt... Ahaaa,de a szín ua! :) Amúgy nem rossz masina,átnéztem a hétvégén,nem sok dolgot kell rajta majd mókolni és csak egy elektromos ablak kell bele...nem is értem a gyárban ez hogy maradt ki egy GSi-ből <_<
LacBp Elküldve Június25, 2009 Elküldve Június25, 2009 sziasztok! tévedésből az 1.7td -re 1.6 16V hátsó dobot vettem. ha valakit érdekel, privát (csak privát!!!), mert ezt részt nem szoktam olvasni!
frewulf Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Sziasztok! Most állok vezérműszíj csere (feszítők, csapágyak...) csere előtt. Lehet kapni gyári (asszem kanadai) GM cuccokat hozzá oan 45-ért (vízpumpával együtt), és van szettben SKF ugyanezen cuccokkal, kb. ilyen árban. Melyiket ajánlanátok? Állítólag az SKF gyorsan, elég hangos lesz (csapágyak)... Köszi!
nameless Elküldve Augusztus26, 2009 Elküldve Augusztus26, 2009 Sziasztok. Teljesen tanácstalan vagyok, remélem itt kapok választ a kérdésemre, úgy értesültem itt laknak az igazi profik :lol: Az lenne a hatalmas gondom hogy 1999 es G Astra X16XEL motorral hideg indítás után egyenletlenül jár, fülre meg érzésre is mintha egy henger nem menne van amikor egy kis gázadásra megjavul van amikor még rosszabb , de miután bemelegedett hangja sincs az kocsinak. Simán jár simán indul.. A fordulat szám mérő tanulsága szerint gáz adáskor nemhogy kapná a fordulatot még megtorpan és csak utána veszi fel. EGR szelep kipucolva, 4 új gyertya (eredeti GM) , Castrol Magnetic olaj.. (de vissza fogok térni eredetire) az autó rendszeresen szervizelve+ új benzin szűrő volt nagy szervizkor (vezérmű szíj stb) , és még alapjárati motor is kipucolva.. a beömlő szelep is. Fals levegőt nem kap. Tec 2 nem mond semmit. Melegen megy mint az állat. Kutya baja. Kérlek titeket hogy segítsetek.
opel16v Elküldve Augusztus27, 2009 Elküldve Augusztus27, 2009 gyertyakábel gyanús... esetleg motor hőmérséklet jeladó.
PGA Elküldve Augusztus27, 2009 Elküldve Augusztus27, 2009 gyertyakábel gyanús... Ilyenünk nekünk nincsen... (F-Astrában van).
opel16v Elküldve Augusztus27, 2009 Elküldve Augusztus27, 2009 Ilyenünk nekünk nincsen... (F-Astrában van). X-esnél még van tudtommal :lol:
nameless Elküldve Augusztus27, 2009 Elküldve Augusztus27, 2009 X-esnél még van tudtommal :lol: sajnos nincsen gyertya kábel hanem közvetlenül a gyertya pipa csatlakozik a gyújtótrafóról a gyertyára. És minden rugót megigazgattam. SZóval kontakt hiba azon a részen kizárva. Az lenne a kérdésem hogy hol találom a motorhőméséklet jeladót, mert úgy tudom az le tud oxidálódni ... és kipucolnám azt is :lol: Fényképpel még boldogabb lennék :lol: Köszi a korrekt és gyors válaszokat
opel16v Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 akkor meg a trafóhíd lesz még nagyon gyanús, az amúgy is típushiba. próbálj bele egy másikat, ami tuti jó, ha van rá lehetőséged. hőjeladó a termosztátházon szokott lenni ezeknél. kétvezetékes négyzet alakú csatival.
nameless Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 akkor meg a trafóhíd lesz még nagyon gyanús, az amúgy is típushiba. próbálj bele egy másikat, ami tuti jó, ha van rá lehetőséged. hőjeladó a termosztátházon szokott lenni ezeknél. kétvezetékes négyzet alakú csatival. Én is gondoltam rá hogy trafó híd. Azt a jeladót meg megnézem, de még nem mertem neki esni mert félek hogy elbarmolom :lol: Meg úgy tudom van mégegy jeladó a kuplung és a blokk felé azt is megkéne nénzni.. De minden bizonnyal trafó lesz..
opel16v Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 hőjeladó ellenállását mérd meg hidegen és üzemmelegen.
nameless Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 hőjeladó ellenállását mérd meg hidegen és üzemmelegen. Nincs multiméterem nem vagyok szerelő(inkább csóró mert nem szánom rá) :lol: De majd valamelyik ismerősöm vagy szerelővel megméretem.. ha hülyeségeket mutat akkor csere lesz. Meg majd egy bontóból kikérek egy trafót megkérem hogy hagy teszteljem le vele a gépet lesz ami lesz. :lol:
Recommended Posts