opel16v Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Garancia már nincs rá, így nem tudom jogom van e bérgépkocsit kérni ingyen, vagy a biztosító számlájára. Persze hogy kérhetsz, vagy hozzájárulást (erről számlát sem kell vinned, napi ~3000Ft). ez nem függ semmitől, mindenképpen állnia kell a biztosítónak, ha kéred. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolee Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Voltam az opelnél. Nem sok jóval kecsegtettek, azt mondta a srác, hogy nagy esélye van a gtk-nak, de majd a biztosítótól függ. Kitöltöttem egy valag papírt, és mindent intéznek. Még a héten megmondja, hogy menniyért csinálják meg, a biztosító erre fog rábólintani vagy nem. Nincs valakinek Allianz-os ismerőse, aki bele tud ebbe szólni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 nagy esélye van a gtk-nak, de majd a biztosítótól függ. ezt mondtam, hogy eléggé határeset... van hitel az autón? egyébként itt az indexes fórum: http://forum.index.hu/Article/showArticle?...5&na_order= Link to comment Megosztás: More sharing options...
cafetb Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 segitséget kérnék g astra elektromos bajához:nem müködnek: el. ablakok,rádio,belső villágitás ,hátsó üveg fűtés,rádio kijelző. minden épitő szándékot nagyon megköszönnék üdv.tb Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 segitséget kérnék g astra elektromos bajához:nem müködnek: el. ablakok,rádio,belső villágitás ,hátsó üveg fűtés,rádio kijelző. minden épitő szándékot nagyon megköszönnék üdv.tb Biztosítéktáblába belekukkantottál már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Biztosítéktáblába belekukkantottál már? Elvileg ezek különböző biztik lennének.....(tehát nem egy bizti tartozik hozzájuk...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 segitséget kérnék g astra elektromos bajához:nem müködnek: el. ablakok,rádio,belső villágitás ,hátsó üveg fűtés,rádio kijelző. minden épitő szándékot nagyon megköszönnék üdv.tb kicsit részletesebben ird le az elözményeket hogyan mikor egyszerre ment ki stb.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Elvileg ezek különböző biztik lennének.....(tehát nem egy bizti tartozik hozzájuk...) Ezt én is tudom,de attól még ott kezdeném a hibakeresést! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuzer Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Garancia már nincs rá, így nem tudom jogom van e bérgépkocsit kérni ingyen, vagy a biztosító számlájára. A garanciának semmi köze a biztosító által fizetendő bérkocsihoz. Ha tudod bizonyítani, hogy napi életviteledhez nélkülözhetetlen (pl. munkához nélkülözhetetlen)az autó, akkor jár. Egyéb esetben nemigen fizetik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cafetb Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Biztosítéktáblába belekukkantottál már? MINEN BIZTI JÓ. Én igazábol a multimeterre gondolok, csak hát megkérdezem valaki találkozott-e már ilyen betegséggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 MINEN BIZTI JÓ. Én igazábol a multimeterre gondolok, csak hát megkérdezem valaki találkozott-e már ilyen betegséggel. multitimerre gondoltál? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 MINEN BIZTI JÓ. Én igazábol a multimeterre gondolok, csak hát megkérdezem valaki találkozott-e már ilyen betegséggel. cseréltünk de akkor olyan jelenség volt hogy ablkatörlő magátol elindult de ez beázástól volt. Nem mostátok az autót föleg bal elöröl? Minden esetre nézzétek meg a bal első burkolat alatt a nagy csatlakozot. nincs elázva.(kontakt hiba.....)Persze ha mostátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cafetb Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Csatlakozó jó nincs beázva és nem is lett mosva. Teljesen tanácstalan vagyok A multitimer elvileg ezeket vezérli plusz még a központi zárat ,irányjelzőt de a központi és az index müködnek valaki mentsen meg az őrűlettől mert kihullik a hajam.előre is köszönöm üdv tb Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Csatlakozó jó nincs beázva és nem is lett mosva. Teljesen tanácstalan vagyok A multitimer elvileg ezeket vezérli plusz még a központi zárat ,irányjelzőt de a központi és az index müködnek valaki mentsen meg az őrűlettől mert kihullik a hajam.előre is köszönöm üdv tb De a kérdés mitörtént hogy mikor ment szét. Elöéletet mesélj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cafetb Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Légzsákok cserések voltak most lett kész a javitásból. Már mindennen végig mentem kétszer de semmmi nem jutok az 1ről a 2-re pedig nem voltak a kábelek bojgatva.Az a baj ,hogy azt mondják valamit elkötöttem de nem kötötem szét semmit csak a lufikat cseréltem ki ami nem 1 kis melo de szegény ember vizzel főz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Légzsákok cserések voltak most lett kész a javitásból. Már mindennen végig mentem kétszer de semmmi nem jutok az 1ről a 2-re pedig nem voltak a kábelek bojgatva.Az a baj ,hogy azt mondják valamit elkötöttem de nem kötötem szét semmit csak a lufikat cseréltem ki ami nem 1 kis melo de szegény ember vizzel főz. DE Astra-g-ről beszélünk.ugye? Nehogy Astra-H mert az can-bus rendszerü Link to comment Megosztás: More sharing options...
cafetb Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 igen g astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 igen g astra ennyi minden nem megy akkor ott valami nincs összekötve. ez tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Szerintem is valami nem lett összedugva ott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
cafetb Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 A diagnosztika kimutatja a szakadást vagy a nem összedugást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 A diagnosztika kimutatja a szakadást vagy a nem összedugást? hát megkéne nézni tech2-vel ha van ismerösöd szolj neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cafetb Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 igy lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Az elektromos állítású tükör kapcsolójának van világítása? Vagy nálam gyári hibás azért nem világít? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Az elektromos állítású tükör kapcsolójának van világítása? Vagy nálam gyári hibás azért nem világít? nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 nincs Kössz! Pedig hogy hiányzik! Évek után tűnt csak fel! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts