portoky Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Ez valami képzavar. A központi modul a jobb első ajtóküszöbnél van. Az ajtóban meg csak maga a zár. Szerintem lehet bármelyik hibás, de én az utóbbira tippelnék első körben. Tippem sincs mert zár csere után se jobb..sőt ugyanaz csak pepitában.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Sziasztok! G ASTRA 1.7 ISUZUBA utólag nagyon macerás elektromos tükröt beépíteni? Válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Nem. G Astrából létezett elektromos tükrös verzió, úgyhogy megveszed a motoros tükröket, belülre az új tükörháromszöget amin nincsen lyuk a karnak, a kapcsolót meg a kábelköteget (ha szerencséd van az ajtóig be is van vezetve), installálod és kész. (Macerás nekem lenne a Corsába, mert még ajtóátvezetőm sincs, nemhogy gyárilag behúzott vezetékem... pedig meg kéne csinálni valahogy, bár engem csak a tükörfűtés érdekel, az elektromos állíthatóság nem annyira :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ó igen a fűtés az nagyon hasznos és kényelmes dolog.. Nem. G Astrából létezett elektromos tükrös verzió, úgyhogy megveszed a motoros tükröket, belülre az új tükörháromszöget amin nincsen lyuk a karnak, a kapcsolót meg a kábelköteget (ha szerencséd van az ajtóig be is van vezetve), installálod és kész. (Macerás nekem lenne a Corsába, mert még ajtóátvezetőm sincs, nemhogy gyárilag behúzott vezetékem... pedig meg kéne csinálni valahogy, bár engem csak a tükörfűtés érdekel, az elektromos állíthatóság nem annyira :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atiss Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Sziasztok!! Segítségeteket kérném, hogy ghogy a fenébe lehet kiszedni az első lámpákat???meg kell bontani a lökhárítót is? a lámpa alatt van egy kis fül középen, nah a hogy jön ki??? Válaszotokat köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Úgy ahogy írtad. Lökhárító le. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Nem. G Astrából létezett elektromos tükrös verzió, úgyhogy megveszed a motoros tükröket, belülre az új tükörháromszöget amin nincsen lyuk a karnak, a kapcsolót meg a kábelköteget (ha szerencséd van az ajtóig be is van vezetve), installálod és kész. (Macerás nekem lenne a Corsába, mert még ajtóátvezetőm sincs, nemhogy gyárilag behúzott vezetékem... pedig meg kéne csinálni valahogy, bár engem csak a tükörfűtés érdekel, az elektromos állíthatóság nem annyira :) ) A bal oldali fog működni, a jobb oldalihoz át kell húzni 3 kábelt. Illetve a tükörfűtés sem fog alapból működni. Relét + vezetékeket ki kell építeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Ha ezt nekem írtad akkor köszönöm de nem érint, a Coupénak gyárilag elektromos és fűthető a tükre, a Corsába belevarázsolni meg ennél azért kicsit bonyolultabb lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Ha ezt nekem írtad akkor köszönöm de nem érint, a Coupénak gyárilag elektromos és fűthető a tükre, a Corsába belevarázsolni meg ennél azért kicsit bonyolultabb lenne... Nem Neked, igazából csak a Te írásodat egészítettem ki. Nehogy hiú reményekkel vágjon bele ebbe a projektbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Nem Neked, igazából csak a Te írásodat egészítettem ki. Nehogy hiú reményekkel vágjon bele ebbe a projektbe. semmi nem lehetetlen csak akarni kell opel tis sokat segít minden csatlakozás és pinek helyei megtalálhatók egyszerűen le kell követni a dolgokat és kész nem egy ördöglakat Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 sebességtartósok! a visszajelző lámpa ég nektek a műszerfalon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 sebességtartósok! a visszajelző lámpa ég nektek a műszerfalon? Nem. Már ha a tempomatra gondoltál, ha nem, akkor félreértettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 sebességtartósok! a visszajelző lámpa ég nektek a műszerfalon? Nem,de szerintem a tempomatnak nincs is visszajelzője!Vagy az enyémből kispórolták a belgák? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Nem,de szerintem a tempomatnak nincs is visszajelzője!Vagy az enyémből kispórolták a belgák? :) nem világít habár a bal felső saroknál ott van a jel csak nem világítja meg semmi egy kis ledet belehetne kötni valahogy jó volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 és világíccson? :) így e Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 nem világít habár a bal felső saroknál ott van a jel csak nem világítja meg semmi egy kis ledet belehetne kötni valahogy jó volna No, megmondom őszintén, hogy nem hiányoltam/hiányolom... De aranyos az ikon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Én meg megmondom őszintén, meglepődtem a létezésén is ennek a visszajelzőnek. Utána is néztem gyorsan hogy jól emlékszem-e, és valóban: a gyári kezelési könyv még csak meg sem említi hogy a tempomatnak van visszajelzője is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Én meg megmondom őszintén, meglepődtem a létezésén is ennek a visszajelzőnek. Utána is néztem gyorsan hogy jól emlékszem-e, és valóban: a gyári kezelési könyv még csak meg sem említi hogy a tempomatnak van visszajelzője is. :) Én meg tegnap nyálaztam át a forumot tempomat ügyében, de konkrét válaszokat nem kaptam. Ha lehetséges raknék az enyémbe tempomatot, csak jó lenne tudni, hogy mennyiért beszerezhetőek a cuccok az én bowdenes X16XEL-emhez. :D Ha valaki tudna részleteket is közölni, az ne habozzon!! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Én meg tegnap nyálaztam át a forumot tempomat ügyében, de konkrét válaszokat nem kaptam. Ha lehetséges raknék az enyémbe tempomatot, csak jó lenne tudni, hogy mennyiért beszerezhetőek a cuccok az én bowdenes X16XEL-emhez. :) Ha valaki tudna részleteket is közölni, az ne habozzon!! Üdv! Biztos be lehet rakni,mert az enyémben is van!Nem tudom, neked írtuk-e vagy másnak,hogy wessz-t keresse meg ilyen tempomat beépítéssel kapcsolatban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Biztos be lehet rakni,mert az enyémben is van!Nem tudom, neked írtuk-e vagy másnak,hogy wessz-t keresse meg ilyen tempomat beépítéssel kapcsolatban! Nem nekem írtátok, de már írtam wessz-nek. Sajnos semmi konkrétumot nem írt, hogy mi mennyi kb. és mit kellene megnéznem, hogy beépíthető-e :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 és világíccson? :) így e hali,hogy csináltad ?érdekelne tudom hogy mindent lefotózol ha jól emlékszem esetleg egy röpke leírás megköszönném Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 hali,hogy csináltad ?érdekelne tudom hogy mindent lefotózol ha jól emlékszem esetleg egy röpke leírás megköszönném Nem én csináltam, mert nekem nincs szükségem ilyen úri mulatságokra. :) Aki mindent fényképez, az Kuma kartárs, én csak nyitott szemmel netezek. Leírás? Először egy kicsit szét kell szedni. Majd egy kicsit forrasztgatni Végül rápróbálni De mielőtt összekötöd, érdemes rámérni. (Ez egy 2003-as 1.8 16V-ből van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Szeretnék gyári bőrkormányt beszerezni, találtam is egyet, ami multis! A kérdésem az, hogy nem multikormányos Astrába be tudom e tenni a multis kormányt? A duda és légzsák bekötésének van köze a multi gombokhoz? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Szeretnék gyári bőrkormányt beszerezni, találtam is egyet, ami multis! A kérdésem az, hogy nem multikormányos Astrába be tudom e tenni a multis kormányt? A duda és légzsák bekötésének van köze a multi gombokhoz? Üdv Ha így teszed be, akkor a gombok csak díszek lesznek. Ha a kormányról szeretnéd kezelni a zajforrást, akkor szerezz be multishoz való kormányátvezetőt (kb. 5000,- Ft). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 bocsi a keverésért, köszönöm a képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts