tgabika76 Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Ezt be lehet tenni Y17DT-be? Ezt írja a fentebb linkelt honlap: Supported motors: - X12XE, X14XE, X16XEL - X16SZR - X17DTL, X20DTL - X18XE, X18XE1, X20XEV - Z18XE, Z18XEL - Y20DTL, Y20DTH - Y22SE, Z22SE - Y17DT - Z20LET - Z16SE - Z14XE, Z16XE - Z17DT, Z17DTL - Y22DTR - Z16XEP Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Opel16V oldalán? Azt elmosta az E85! Ezt néztem, illetve több oldalon is hirdette magát: http://www.carstyling.hu/alkatresz_shower.php?id=3218 De ez továbbra sincs dízelhez. Akkor elvileg ezt a másikat az enyémbe is lehet... Ez jó hír, gyűjtök még infókat hozzá, ha lesz időm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Ezt néztem, illetve több oldalon is hirdette magát: http://www.carstylin...wer.php?id=3218 De ez továbbra sincs dízelhez. Akkor elvileg ezt a másikat az enyémbe is lehet... Ez jó hír, gyűjtök még infókat hozzá, ha lesz időm :) Igen! Ez az! bcweb.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
z14xe Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Sziasztok!Következő a probléma,kíváncsi vagyok a szakik véleményére.Astra g z14xe de z16xe ecu van benne kiderült hogy a pótkulcs nem indítja indításgátló hibát ír be a pótkulcsre meg hogy rossz kulcs van benne.Próbáltuk tanítani azt írta rá hogy kulcs nem programozható.Opel szervízben tech 2 ugyan ez a probléma nem tanítható az immo chip és nem is törölhetők a kulcsok chipjei.Azt mondták hogy valszeg az a baja hogy z16xe az ecu az immo viszont z14xe valszeg nem kompatibilis.Aki tudja mi lehet a gond plz segítsen.Köszönettel Iván Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 (edited) On 2012. 04. 21. at 17:36, z14xe írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Na várj! Ha gyári az ablakemelő, akkor van komfortzárja, amihez nem kell a felhúzókütyü. Ha kell a kütyü, akkor nem gyári az ablak! enyém sem tudta az ablak felhúzást.... attól lehet gyári.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 enyém sem tudta az ablak felhúzást.... attól lehet gyári.. Hát... 7 és fél évvel ezelőtt (ekkor íródott a hozzászólás amire válaszoltál :blush: ), még ez nem volt mindenkinek egyértelmű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Sziasztok. Érdekelne, hogy vásárolt-e náluk valaki? A másik kérdés, hogy szerintetek jó lenne ez egy 1,4 twinport benzineshez? Köszönöm mindenkinek http://www.grando.hu/opel-astra-g-1997-tol-also-motorvedo-burkolat-haspajzs-benzin-diesel-abs-pvc-uj-1494516306 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 na ez mi lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Sziasztok. Érdekelne, hogy vásárolt-e náluk valaki? A másik kérdés, hogy szerintetek jó lenne ez egy 1,4 twinport benzineshez? Köszönöm mindenkinek http://www.grando.hu...c-uj-1494516306 hi! igen jó hozzá,de ettől az ártól van olcsóbb és még kell hozzá a rögzítő csavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Hát... 7 és fél évvel ezelőtt (ekkor íródott a hozzászólás amire válaszoltál :blush: ), még ez nem volt mindenkinek egyértelmű... megváltozott a fórum amióta nem jártam itt,nem figyeltem hogy nem az utolsó oldalon vagyok:) sorry Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 hi! igen jó hozzá,de ettől az ártól van olcsóbb és még kell hozzá a rögzítő csavar. Köszönöm. Valami soeciális csavar kell hozzá, vagy sima csavar? Tudsz elérhetőséget adni az olcsobbikhoz? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Két kép a beszerelt kijelzőről. Majd csinálok egy videót is, megmutatva, hogy mit is tud. Ami nagyon jó benne, hogy mindent lehet állítani, a szervizmenüben bármibe bele lehet nyúlni. És ami a legtutibb, maga a kijelző, 4x20 karakter! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 gyári sárgában is elérhető ? te csináltad zöldre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április23, 2012 Megoszt Elküldve Április23, 2012 gyári sárgában is elérhető ? te csináltad zöldre? De haragszom erre a színre! Napsütésben vagy napszemüvegben leolvashatatlan. :icon7: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszabi79 Elküldve Április23, 2012 Megoszt Elküldve Április23, 2012 Üdv! Nem tudom jó helyre írok-e! A kérdésem a következő lenne. Szivargyújtó világítás vagy az egész szivargyújtó cseréjét hogyan lehet eszközölni(sajnos törött)? Előre is köszi! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Április23, 2012 Megoszt Elküldve Április23, 2012 gyári sárgában is elérhető ? te csináltad zöldre? A kép kicsit csal, ennek a színe zöldessárga valójában. Nem lehet a háttérvilágítást variálni. A gyári sárga világításhoz elég jól megy. Nekem zöld minden, sajnos elég jól elüt, inkább a sárga felé húz a kijelző színe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Április23, 2012 Megoszt Elküldve Április23, 2012 (edited) On 2012. 04. 23. at 21:48, Gery írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
gccastrasopron Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Honnan tudnék rendelni hátsó ablaktörlő motort? Köszi szépen előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
albinka Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Bármelyik benzinesbe be lehet rakni. Tgabika már látom, hogy be is linkelte, minden infó megtalálható ott. Előre utalás van, 1 hét alatt le is zongoráztam az egészet :) Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A belinkelt honlapon minden információt megtaláltam, csak azt nem, hogy hogyan lehet megvásárolni (megrendelni). Ha ebben segítenétek nagyon megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A belinkelt honlapon minden információt megtaláltam, csak azt nem, hogy hogyan lehet megvásárolni (megrendelni). Ha ebben segítenétek nagyon megköszönném. E-mail címre angolul levél a srácnak, hogy mit szeretnél, ő visszaküldi az utaláshoz szükséges adatokat, nagyjából ennyi. Nekem 1 hét alatt meg is volt az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
albinka Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 E-mail címre angolul levél a srácnak, hogy mit szeretnél, ő visszaküldi az utaláshoz szükséges adatokat, nagyjából ennyi. Nekem 1 hét alatt meg is volt az egész. Köszi. Megpróbálom, bár az angol tudásom csehül megy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 tudtok valami jó kerékpártartót ajánlani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 tudtok valami jó kerékpártartót ajánlani? Tetőre v. vonóhorogra? Ha elég vastag vagy, akkor Thule. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április25, 2012 Megoszt Elküldve Április25, 2012 Tetőre v. vonóhorogra? Ha elég vastag vagy, akkor Thule. Nem feltétlenül kell ehhez vastagnak lenni, ha jó a használt is. Én is Thule-t vettem Vateráról, az új ár töredékéért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts