tgabika76 Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Bekötési leírás: http://www.opelim.ne...ead.php?t=41760 Érdekes ez a török oldal, ha jól látom itt a multikormány gombjaira tették a tempomat vezérlését? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 (edited) Az Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Az a Z18SE gondolom Z18XE akart lenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Azért, érdemes oda figyelni! A linkeken, Z18SE, Z16XE, Z16XEP, és a török oldalon (talán ez hasonít a legjobban a Z14XE-re) minden ECU láb más! :excl: Annyi biztos, hogy a kormánykapcsoló 3 szálat be kell húzni, a motor térbe... Igen, ezt én is észrevettem! Értekeztem wessz cartárssal, Ő 25Eft-ot mondott az aplikálásra. Ez még mindig olcsóbb mint egy új ECU. A 3 szál behúzása azért nem okozna gondot. De azért egy bizonytalan infóba nem fogok bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 mit kell megnézni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Sorstársak! A G Astrában a tolatólámpakapcsolót merre keressem? Hamarosan aktuális lesz egy autodipes tükör beszerelése, ahhoz kéne. A kapcsolószerkezetnél van bent az utastérben, vagy kint a motortérben a váltónál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 mit kell megnézni?? :icon14: :goofy: :pinch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Sorstársak! A G Astrában a tolatólámpakapcsolót merre keressem? Hamarosan aktuális lesz egy autodipes tükör beszerelése, ahhoz kéne. A kapcsolószerkezetnél van bent az utastérben, vagy kint a motortérben a váltónál? a váltó oldalán asszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 :icon14: :goofy: :pinch: szóval? az ecu-n hol vannak a tempomathoz kellő szálak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 szóval? az ecu-n hol vannak a tempomathoz kellő szálak ? Igen! Ha tudsz biztosat akkor az segítene! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 (edited) On 2012. 04. 07. at 19:50, tgabika76 írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 tehát z14xe 2003 ecu-n a következő lábakat használja 5 féklámpakapcsoló 13 féklámpakapcsoló 61 kuplungkapcsoló ( ennek a másik egy gyújtási feszültség (10A), a biztije a kormány felől 4. sor alulról a második) 62 tempomat kar (A) 29 tempomat kar (D) 44 tempomat kar © nagyjából ennyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 tehát z14xe 2003 ecu-n a következő lábakat használja 5 féklámpakapcsoló 13 féklámpakapcsoló 61 kuplungkapcsoló ( ennek a másik egy gyújtási feszültség (10A), a biztije a kormány felől 4. sor alulról a második) 62 tempomat kar (A) 29 tempomat kar (D) 44 tempomat kar © nagyjából ennyi :) Nagyon köszönöm a segítséget! :hiya: Még annyit, hogy az ECU csatlakozóján vagy magán az ECU-n a lábak számozása föl van tüntetve? Ha sikerül megcsinálnom akkor egy újabb okosság lesz belőle Stofl oldalán! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Nagyon köszönöm a segítséget! :hiya: Ha sikerül megcsinálnom akkor egy újabb okosság lesz belőle Stofl oldalán! sok sikert :) és ne feled ! power by elek© :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 (edited) On 2012. 04. 07. at 20:11, Mc-elek írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Így van :),igen az A5 az benne van a kérdés az volt hogy az ecu-n hol vannak a bekötések :) az F3.38 az a bizti amit írtam én is (jobbról negyedik ,alulról második ) és a B meg a 12V az F3.38ról Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Tulajdon képen, csak a kapcsolt jele kell. Az meg ott a vezető oldalon, az X1/18-ban! Öö... értékelem a szándékot, de sajna hülye vagyok hozzá, és se azt nem tudom hogy pontosan melyik is az az X1-es csati (merre van?) sem azt hogy annak melyik a 18-as lába, úgyhogy ha egy képet tudnál róla mutatni az még sokat segíteni... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 (edited) On 2012. 04. 07. at 0:34, tgabika76 írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
piratson Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Sorstársak! A G Astrában a tolatólámpakapcsolót merre keressem? Hamarosan aktuális lesz egy autodipes tükör beszerelése, ahhoz kéne. A kapcsolószerkezetnél van bent az utastérben, vagy kint a motortérben a váltónál? Autó megemel bal oldalon, kerék le. A kerékjárati dob felől aránylag kényelmesen eléred a féklámpakapcsolót, ami a váltóra van szerelve. Először nekem azt mondták egyesek, hogy felülről, egy rakat dolgot leszerelve tudok hozzáférni, de a baloldali stabilizátor cseréjekor kiderült, hogy innen könnyen kivehető és berakható a kapcsoló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Ha csak ilyen van a fiókod alján, jó! NPN 60V 1A! Igen, tedd be a 100K ellenállást, minden zajt, zavart, téves zárást megakadályoz! Jelentem valóban, DV által ajánlott módosítások után 1000 km távlatából mondhatom, hogy megoldódtak az önállósági problémák az ablakkal! THX mégegyszer!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszabi79 Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Üdv mindenkinek! Sürgős segítségre lenne szükségem! A biztosítéktáblát szeretném kivenni ködlámpa bekötés miatt de a lámpakapcsoló foglalata miatt nem jön ki eléggé a forrasztáshoz. A kapcsoló foglallatát hogyan ell kivenni? Help please!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Üdv mindenkinek! Sürgős segítségre lenne szükségem! A biztosítéktáblát szeretném kivenni ködlámpa bekötés miatt de a lámpakapcsoló foglalata miatt nem jön ki eléggé a forrasztáshoz. A kapcsoló foglallatát hogyan ell kivenni? Help please!!! nemtom hogy miért van útba... ha kiveszed nem vagy előrébb.. de kihúzod mint amikor belsővilágítást kapcsolsz a forgó kapcsolón alul van egy rés azon feldugsz egy valami vékony csavarhúzót akkor lejön a gomb akkor fogsz látni kétoldalt egy-egy nyílást ,oda beakaszt valami erős kampós valamit és húzod ki egyszerre a két oldalt nem fogja könnyen adni magát és még egyszer, nem vagy vele előrébb ha kiveszed !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 kihúzod mint amikor belsővilágítást kapcsolsz a forgó kapcsolón alul van egy rés azon feldugsz egy valami vékony csavarhúzót Ehhez először nem kell helyzetjelző állásba kapcsolni? Nekem úgy jött le... és még egyszer, nem vagy vele előrébb ha kiveszed !!! A kivétel szempontjából nem tudom hogy előrébb van-e vele, de hogy jobban látja a biztosítéktábla hátulját, az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 nemtom hogy miért van útba... ha kiveszed nem vagy előrébb.. de kihúzod mint amikor belsővilágítást kapcsolsz a forgó kapcsolón alul van egy rés azon feldugsz egy valami vékony csavarhúzót akkor lejön a gomb akkor fogsz látni kétoldalt egy-egy nyílást ,oda beakaszt valami erős kampós valamit és húzod ki egyszerre a két oldalt nem fogja könnyen adni magát és még egyszer, nem vagy vele előrébb ha kiveszed !!! Pedig nekem is ki kellett vennem, és úgy többet engedett a vezeték. De a foglalatot is ki kell venni, ami azt jelenti, hogy a baloldali befúvó részt is ki kell venni... Csináld magad is írja, hogy vegye ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Pedig nekem is ki kellett vennem, és úgy többet engedett a vezeték. De a foglalatot is ki kell venni, ami azt jelenti, hogy a baloldali befúvó részt is ki kell venni... Csináld magad is írja, hogy vegye ki... én nem vettem ki se a kapcsolót se az aljazatot ami az óracsoport alatt vannak testelési pontok na azokat igen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts