gezoli Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 T kelly! A 7-es imbusz kulcs Neked különösebb szerszám? Szerintem pedig torx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Szerintem pedig torx! higgyé Mantecnak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 higgyé Mantecnak :) Én úgy emlékszem, hogy torx, de ha ketten is állítjátok akkor biztosan úgy van! Viszont az tárcsa illesztőcsavarja az biztos, hogy torx. Közben megnéztem a "Bibliát" és valóban imbuszkulcs kell hozzá. Bocs a tévedésért! :lipssealed: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 csak a 7es imbusz nincs benne sok készletben betaba van :D, meg gondolom sok más értelmesebb készletben Link to comment Megosztás: More sharing options...
bátyus Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 Üdv.Mindenkinek! Kell ettől olcsóbb és szakszerűbb megoldás? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 Már az előző astránál is kiállt ez az elem, de ennél nagyon durva. Hogy lehetne ezt visszapattintani a helyére, mert ha csak odanyomom, akkor semmi nem történik, visszapattan. kép1 kép2 Ja igen, ez az A-oszlopon lévő műanyag a szélvédőn az utas oldalon. :) szerk.: még valami Ma felkerültek a nyári cipellők, és a hátsó csillapítóknál mintha olajfolyást vettem volna észre a szerkezet oldalán. Megérett volna a cserére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 T törvényenkívüli! "Megérett ..." Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 7-es imbusz nem különösebb szerszám. Arra gondoltam, hogy valami speckó kell-e hozzá. De akkor olyan egyszerű mint a B Vectra. A tárcsa rögzítője viszont tényleg torx T kelly! A 7-es imbusz kulcs Neked különösebb szerszám? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 csak a 7es imbusz nincs benne sok készletben betaba van :D, meg gondolom sok más értelmesebb készletben Nekem valami ötlapfejű csavar fogta a nyerget a Coupén... :blush: Olyan kulcs van a Betaban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 Nekem valami ötlapfejű csavar fogta a nyerget a Coupén... :blush: Olyan kulcs van a Betaban? van :),de nekem nincs olyan mert még olyannal nem találkoztam az enyémbe nem számoltad el ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 Akkor épp nem voltam annyira berúgva hogy az ötöt a hattól ne tudtam volna megkülönböztetni... :D de ha gondolod hétvégén lefotózom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 Ma felkerültek a nyári cipellők, és a hátsó csillapítóknál mintha olajfolyást vettem volna észre a szerkezet oldalán. Megérett volna a cserére? Valóban kezd haldoklani, ha olajos. De ha csak "mintha olajos lenne", akkor nem kell egyből rohanni a boltba. Még egy darabig húzza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 Akkor épp nem voltam annyira berúgva hogy az ötöt a hattól ne tudtam volna megkülönböztetni... :D de ha gondolod hétvégén lefotózom. én hiszek neked :) ,van az pálinka :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 Valóban kezd haldoklani, ha olajos. De ha csak "mintha olajos lenne", akkor nem kell egyből rohanni a boltba. Még egy darabig húzza. Köszi, rohanni nem fogok, úgyis mindjárt megy olajcserére (no nem a csillapítóba) Addig még egy párszor megjárom nyh-t és debit. T. mantec! Szintén köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
muszta Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Sziasztok! Most volt a G Astrámban kinyomócsapágy csere, és azóta azt tapasztalom, hogy elinduláskor kis fordulaton rángat a kocsi elég rendesen, de nem mindig fordul elő. Másik problémám, hogy kinyomócsapágy csere előtt felengedett kuplungnál katakoló hangja volt a kocsinak, amikor szétment a kinyomócsapágy akkor elhagyta, most hogy bent van az új ugyanaz a probléma... felengedett kuplung katakol, ha benyomom akkor elhalgat. Mitől lehet a rángatás? Illetve mi katakolhat ? Kuplungszerkezetet is kellene cserélni? Remélem nem :/ Előre is köszi mindenkinek a hasznos infókat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy891229 Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Hello A 254.oldalon én is leírtam szinte ugyan ezt, hogy üresbe felengedett kuplungnál kattogó hangot ad, de nem mindig. megkérdeztem egy szakit aki opel szervízbe dolgozott, azt mondja hogy az a hang a váltóból jön talán a fogaskerekek lehetnek vagy valami kopás okozhatja. És szét kellene hozzá kapni a váltót, hogy megtudja nézni, hogy mi okozza, de azt mondta, hogy egy váltó felújítás sokkal drágább mint egy bontott váltó bele. Azt javasolta, hogy menjek vele míg meg nem adja magát de az is lehet hogy elmegy vele egész életébe. Érdeklődnék a kinyomócsapágy mennyibe került? Link to comment Megosztás: More sharing options...
muszta Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Hello A 254.oldalon én is leírtam szinte ugyan ezt, hogy üresbe felengedett kuplungnál kattogó hangot ad, de nem mindig. megkérdeztem egy szakit aki opel szervízbe dolgozott, azt mondja hogy az a hang a váltóból jön talán a fogaskerekek lehetnek vagy valami kopás okozhatja. És szét kellene hozzá kapni a váltót, hogy megtudja nézni, hogy mi okozza, de azt mondta, hogy egy váltó felújítás sokkal drágább mint egy bontott váltó bele. Azt javasolta, hogy menjek vele míg meg nem adja magát de az is lehet hogy elmegy vele egész életébe. Érdeklődnék a kinyomócsapágy mennyibe került? 46500 Ft volt, Sachs típusú... tehát nem rossz márka. Van ennél olcsóbb is, de az annyit nem bír álítólag. Unixban is érdeklődtem, ott 70-et mondtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március22, 2012 Megoszt Elküldve Március22, 2012 46500 Ft volt, Sachs típusú... tehát nem rossz márka. Van ennél olcsóbb is, de az annyit nem bír álítólag. Unixban is érdeklődtem, ott 70-et mondtak. Hol szerezted be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Március22, 2012 Megoszt Elküldve Március22, 2012 aki még nem látta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Március22, 2012 Megoszt Elküldve Március22, 2012 Nekem valami ötlapfejű csavar fogta a nyerget a Coupén... :blush: Olyan kulcs van a Betaban? Nekem elől 7-es imbusz, hátul az a torx jellegű valami. Remek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március22, 2012 Megoszt Elküldve Március22, 2012 aki még nem látta bameg :) ez meredek :) ennyit az után gyártott dolgokról .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március22, 2012 Megoszt Elküldve Március22, 2012 bameg :) ez meredek :) ennyit az után gyártott dolgokról .... ... és a szakszervizbe vetett megingathatatlan bizalomról. (Tisztelet a kivételnek.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
muszta Elküldve Március22, 2012 Megoszt Elküldve Március22, 2012 Hol szerezted be? Zalaegerszegen vettem a Göcsey úton lévő autósboltban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március23, 2012 Megoszt Elküldve Március23, 2012 Zalaegerszegen vettem a Göcsey úton lévő autósboltban. Egy Zegi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti468 Elküldve Március24, 2012 Megoszt Elküldve Március24, 2012 Egy Zegi Meg még1, node nem offolok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts