PGA Elküldve November13, 2009 Elküldve November13, 2009 Majd PGA megmondja!! :) Semmi különös, csak ezt írtam be egy másik webfordítóba: "Vigyázz, ez ingoványos terület. Szlovákiában is olvashatnak bennünket, aztán kész a baj..."
freeze Elküldve November13, 2009 Elküldve November13, 2009 Semmi különös, csak ezt írtam be egy másik webfordítóba: "Vigyázz, ez ingoványos terület. Szlovákiában is olvashatnak bennünket, aztán kész a baj..." Lehet, de azok inkább a felvidéki Magyar testvéreink :) egész érdekes lett a visszafordítás :) "Ne feledje, hogy a mocsár területén. Lehet, hogy Szlovákiában, készen arra, hogy további problémák ... " :D :lol:
laci1978 Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Sziasztok Lenne egy kérdésem. 2002es 1.4es klímás G Astrába milyen akkumulátor kell? Amikor megvettem az autót 44ah volt benne és az halt meg most. Az autós boltban azt mondták hogy ez nem bele való és a nagyobb 55ah kell bele. Akkor most igazuk van és az kel vagy elég a 44ah is? Köszi a választ előre is!
banjani Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 A múltkor kereste valaki itt! http://www.vatera.hu/opel_vauxhall_astra_g..._156816920.html
Pootj Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Üdv! A hollandok kitalálták a tutifrankót: http://www.spiegel.de/auto/aktuell/0,1518,661303,00.html (német nyelvű a cikk) Arról szól a történet, hogy ezentúl az adót a megtett kilométerek után fizetik! Kilométerenként 3 Eurocentet. Ez ultrabrutális, remélem nálunk még sokáig nem lesz ilyen. Csak gyors számolással, évi 10000 km * 0,03 EUR/km = 300 EUR / év. Aki nem csak hétvégén használja a kocsit, annak ez irdatlan összeg lehet... Mondjuk arra hivatkoznak, hogy az autósok 59%-a kevesebbet fog így fizetni, mint eddig. Láttunk mi már hasonlovat kishazánkban... Mindenesetre azért remélem honatyáink nem olvasnak külföldi lapokat... Mondjuk arra is kiváncsi lennék, hogy ellenőrzik. Illetve fellendül-e ott is az óravisszapörgetéses biznic...
G á b o r Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Sziasztok Lenne egy kérdésem. 2002es 1.4es klímás G Astrába milyen akkumulátor kell? Amikor megvettem az autót 44ah volt benne és az halt meg most. Az autós boltban azt mondták hogy ez nem bele való és a nagyobb 55ah kell bele. Akkor most igazuk van és az kel vagy elég a 44ah is? Köszi a választ előre is! Szia! Az enyémen nem volt rajta, hogy 44Ah-ás, de a méretéből ítélve kb akkora volt. Egy hónapja cseréltem és inkább 55-öset vettem bele, az a biztos. Bajod nem lesz belőle neked sem, ha kicsivel nagyobb az akksi.
laci1978 Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Szia! Az enyémen nem volt rajta, hogy 44Ah-ás, de a méretéből ítélve kb akkora volt. Egy hónapja cseréltem és inkább 55-öset vettem bele, az a biztos. Bajod nem lesz belőle neked sem, ha kicsivel nagyobb az akksi. Akkor az lesz! Köszi a választ!
Wykk Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Sziasztok egy astra g kombim van és az ablakok vaszettül párásodnak ebben a taknyos időben. Ha az ablakot kicsit lehúzom akkor nem de ez nem a legjobb megoldás mert egy 8 hónapos gyerekem van és huzat nem tesz jót neki. Mit tudnék tenni, hogy ne párásodjanak? Nagyon idegesítő.
potyo Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Akkor az lesz! Köszi a választ! Viszont ha eddig elég volt a 44Ah, akkor nyugodtan vehetsz bele azt, és inkább vegyél valami jobb minőségűt, pl. Exide-t. Teljesen felesleges nagyobb kapacitású akkut venni, ha nincs valami különleges igénybevétele...
NorbyAstraG Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Sziasztok.Mi a véleményetek a középdob kivételéről,mennyire gyilkolom azzal a motort?
Sebald Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Sziasztok egy astra g kombim van és az ablakok vaszettül párásodnak ebben a taknyos időben. Ha az ablakot kicsit lehúzom akkor nem de ez nem a legjobb megoldás mert egy 8 hónapos gyerekem van és huzat nem tesz jót neki. Mit tudnék tenni, hogy ne párásodjanak? Nagyon idegesítő. Hali! Az első dolog hogy folyamatosan menjen rá a levegő. Ha megy rá, ellenőrizd hogy külső levegő megy-e rá. Ellenőrizni tudod még azt is, hogy a belső levegő keringetés kapcsolóját ki-be kapcsolgatod, és hallgatod hogy nyit-zár-e. (Ez gyakori hiba szokott lenni, én erre tippelnék.) Ha működik, kintről megy a levegő, biztosan le kell mennie a párának. Tudsz gyorsítani a dolgon ha fűtésre állítva bekapcsolod a klímát is. Ja és; ,,-Szokásos pollenszűrő csere javasolt,ha nem volt még... ,, (:))
Sebald Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Sziasztok.Mi a véleményetek a középdob kivételéről,mennyire gyilkolom azzal a motort? Ez engem is érdekelne, nekem is megfordult a fejemben. Meg hogy mi van ha hátsó dobot is lájtosabbra csinálom, tehát épp csak némi hangtompítót. Én úgy vélem hogy a motornak az sem árt meg ha semmi ellenállás sincs. Igazam van?
Sebald Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Szerintem a sima G-k mindegyikében van motortértető szigetelés, Classic-tól kezdve spórolták le. A zenyimé nem klasszik és mégsenincsen... Kéne bele? Jobb az úgy? Igazából nem tudom halkít-e valamit a motorzajon. Valaki akinek nincs de van ismije ugyanolyan csak burkolatos ótóval, tegyen már egy kísérletet. Fontos a motor típus, állapot, vízhőfok. :)
potyo Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Ez engem is érdekelne, nekem is megfordult a fejemben. Meg hogy mi van ha hátsó dobot is lájtosabbra csinálom, tehát épp csak némi hangtompítót. Én úgy vélem hogy a motornak az sem árt meg ha semmi ellenállás sincs. Igazam van? Én úgytudom, hogy a kipufogószelepek nem komálják a fojtás nélküli üzemet, bár a katalizátor lehet, hogy eleget fojt rajta...
Sebald Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Velem is történt valami, axem még nem mondtam; Ugyebár a múltkor a horgommal tompítottam egy vitot. Apám első reakciója az volt hogy ejej ménem vigyázok jobban meg hogy használjam a tükröt, meg ilyen okosságok. Na ja apám már csak ilyen. :lol: Ja, meg a kocc után rajta maradt a gyújtás, lámpa, minden, úgy szálltam ki ,,helyszinelni,, aztán leszíta az akksit. Az ellenfél meg a rendőr tolt meg. :) Persze fati ezt is véleményezte; Ménem vettem le a gyújtást...? Hehe mit ad isten a héten ő is kapott a meriva seggére egy koccot, és hívott telon hogy menjek bikázni. :lol: Majdnem pontosan úgy járt mint én, még a batériát is ugyanúgy rajta felejtette. Hápersze hogy én is szinte szóról szóra ugyanazt mondtam neki amit ő nekem, csak én nem tudtam olyan komolyan előadni. :) Na azért ne gondoljatok éngem oly szívtelennek, azért sajnáltam is ám én a szegény kocsit. :D
Sebald Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Én úgytudom, hogy a kipufogószelepek nem komálják a fojtás nélküli üzemet, bár a katalizátor lehet, hogy eleget fojt rajta... Hát szerintem azoknak nem árt. Szerintem...
atom Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Sziasztok.Mi a véleményetek a középdob kivételéről,mennyire gyilkolom azzal a motort? semennyire...
atom Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Sziasztok egy astra g kombim van és az ablakok vaszettül párásodnak ebben a taknyos időben. Ha az ablakot kicsit lehúzom akkor nem de ez nem a legjobb megoldás mert egy 8 hónapos gyerekem van és huzat nem tesz jót neki. Mit tudnék tenni, hogy ne párásodjanak? Nagyon idegesítő. Szokásos pollenszűrő csere javasolt,ha nem volt még...
Sebald Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Látom az orcád után most a farod mutatod felénk. Jó segge van a kicsinek! :)
atom Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Látom az orcád után most a farod mutatod felénk. Jó segge van a kicsinek! :) igyekszik:)
potyo Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Mit kell nézni? Nem nézek tévét meg nem olvasok híreket mostanában...
Opelaner Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Nézitek a csillagokat? Ma elég gyeengusz. Én nem, felhős az idő felénk... :) :) :D :lol:
Opelaner Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Ma olvastam egy menetpróbát az új Astrával kapcsolatban. ( am.23 ) Valaki még rajtam kívül látta / olvasta?
Recommended Posts