Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Motorellenőrzés a gépen...

1. kép: motorjavítás kézrátétellel!(küld el a lányt Lipihez is) :D

2. kép: vajon úgy le lehet-e csukni,ha ez a kis fekete pálcika is itt van? B)

Elküldve

sziasztok,ne haragudjatok nekem egy kerdesem lenne. Opel astra G-ben kopott a kormanyom. Talaltam egy masikat,de az a simo verzio,az enyem meg multi,azaz van rajta az a par vezerlo.

Kerdesem az lenne hogy at tudom cserelni simara? talalnak a gombok bele vagy nem?!

Koszonom elore is.

Elküldve
Atya ég--> Coupe

Ez az autó klubos volt (mármint az Astra Coupé Club-ban), nemrég adta el a gazdája. Már akkor is matt volt (és ugyan nem az én ízlésem, de tiszteletben tartom hogy neki így tetszett), de azóta valószínűleg össze is törhették, mert már sima G Astra első lökhárító és hűtőrács van rajta, nem Coupé, valamint eladáskor még az első fényszórók sem voltak mattfeketére fényezve (ami mellesleg helyszíni tarkólövést ér egy igazoltatáskor szvsz)...

Elküldve
sziasztok,ne haragudjatok nekem egy kerdesem lenne. Opel astra G-ben kopott a kormanyom. Talaltam egy masikat,de az a simo verzio,az enyem meg multi,azaz van rajta az a par vezerlo.

Kerdesem az lenne hogy at tudom cserelni simara? talalnak a gombok bele vagy nem?!

Koszonom elore is.

Nem, cikkszám szerint különböznek, azaz a multikormány gombjait elvileg nem tudod áttenni a nem távirányítós kormányba, de én azért megnézném közelebbről, hátha egy kis faragással mégis megoldható a dolog.

Elküldve
Nem végzett alapos munkát az ipse, a műszeregységet elfelejtette lefújni... B)

Meg az ablakokat és az ülést és pont mint ha most szedték volna ki egy mocsárból! :D

Miért kell ezt csinálni egy szép autóval... :)

Elküldve

Ízlések és pofonok.

Én az utobbit adnám......

Meg az ablakokat és az ülést és pont mint ha most szedték volna ki egy mocsárból! B)

Miért kell ezt csinálni egy szép autóval... :D

Elküldve

Aha. Aha.

Értjük mi. B)

Ha ezt a város közepén fotózod, akkor még ettől is nagyobb figyelmet kaptatok volna. :)

Nem volt célunk a figyelemfelkeltés, ezért a szélén voltunk! :D

Elküldve
na hagyááá neked a tűzoltó autóban is pálinka van B) :D

Az kötelező tartozék! Nem hallottál még róla, hogy bizonyos esetekben, pl. erdőtűznél, ellentüzet kell gyújtani? A szesz meg gondolom jól ég. :)

Elküldve
Az kötelező tartozék! Nem hallottál még róla, hogy bizonyos esetekben, pl. erdőtűznél, ellentüzet kell gyújtani? A szesz meg gondolom jól ég. :)

Pálinkát tűzgyújtásra pocsékolni!? :D

Ezért a pokolra kerülsz! B)

Elküldve

Akkor ez olyan mint másnaposan inni....nem szabad kijózanodni B)

Az kötelező tartozék! Nem hallottál még róla, hogy bizonyos esetekben, pl. erdőtűznél, ellentüzet kell gyújtani? A szesz meg gondolom jól ég. :D
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.