Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nekem Opel Marsalnál (Házgyári út) ingyen beállították. Bejelentkezni sem kellett, mivel 3 perces művelet.

Egy, magára valamit is adó szervízben, ezt pár perc alatt, ingyen elvégzik!

Köszönöm az infót!

Gondolom projektoros pilácsnál is ugyanúgy állitják,mint a normált (a fénycsóva miatt).

Elküldve

Szerintem is szervizfüggő. Nálam nem volt gond igaz hogy nekem is van ismerősöm szervizben, de másik szerviznél másik ismerőst elég jól megvágták pedig állítom semmi baja nem volt a kocsinak, mégis kicseréltek egy halom alkatrészt. Már ha kicserélték.

Ahogy látom, egyre kevésbé jellemző, hogy mókusnak nézik az ügyfelet.

Persze, ez nem azért van, mert a Szentlélek áthatotta a szervizeket, hanem egyszerűen egyre kevésbé engedhetik meg maguknak a rossz véleményt. Egy-két átvágott hozzáértő is tud akkora zajt csapni a környéken, hogy többen ne vigyék oda az autót.

Az árakkal se nagyon lehet annyira eldurranni, mint régen.

Szóval, ez a „válság” egyik pozitív fejleménye...

Elküldve

Miért? Portás vagy??? :blink:

Nemm....

Hivatalosan karbantartó technikus. Itt nem áll meg a termelés akár cunami van, akár szilveszter. :)

Az anyag az jön le a szalagról folyamatosan....

Elküldve

Nemm....

Hivatalosan karbantartó technikus. Itt nem áll meg a termelés akár cunami van, akár szilveszter. :)

de azért válasz írás idejére csak megnyomod a piros gombot, nem? :icon1: ...jó tudom, nem kell állandóan tartanod karban :D

Elküldve

de azért válasz írás idejére csak megnyomod a piros gombot, nem? :icon1: ...jó tudom, nem kell állandóan tartanod karban :D

Látom még ilyenkor is olvasnak a fórumtársak! :) Néha már zsibbad a karom...

Na persze itten komoly dolgok folynak! :)

Elküldve

Nemm....

Mi a fenét gyártatok ilyenkor?

Elküldve

Sziasztok!

Szeretnék véleményt / tanácsot kérni, hogy honnan, milyen megbízható forrásból tudnék beszerezni egy Y17DT motorkódú "keveset" futott, jó állapotú komplett motort a mostani helyett.

(...nem aranyáron persze, azt bármelyik bontós tudja produkálni...)

A régi blokk hengerfejes lett, a 3-as henger is kopog rendesen és adagoló javítás is kellene hozzá, az autószerelőm szerint sokkal drágább lenne, mint a csere.

Várom olyan jelentkezését is, aki esetleg bont egy ilyen típust. (2000 évjáratú y17dt motorkódú G caravan)

Köszönöm a segítséget előre is...

Boldog új évet kívánok Mindenkinek!

Elküldve

Keresném a következő alkatrészt! A pontos megnevezése: "Hátsó féknyereg tartólap"

Két fajta létezik belőle, 4x100 ill. 5x110 kerékhez. Nekem a 4x100-ashoz kellene. Hátsó tárcsafék beépítésén dolgozom és ehhez kellene.

Ha valaki tudna segíteni vagy tud bontót ahol be tudnám szerezni kérem segítsen. Előre is köszönöm!

http://xfree.hu/kep_...2410&aid=247921

arra figyeljél hogy két fajta van

váz szám függő

az új ára : qrva sok :)

Elküldve

Sziasztok!

Ablak párátlanításával kapcsolatban lenne kérdésem.

Egy 98'-as G Astra tulajdonosa vagyok 3 éve, és csak idén tünt fel, hogy képtelen vagyok (vagy ha esik) párátlanítani a szélvédőt klíma használata nélkül. Nem merek megesküdni, de korábban mintha ez nem lett volna probléma.

Ha a kezemet a legkifújóhoz teszem, érzem, hogy jön a levegő, ha valami dugulás lenne, akkor gondolom a klíma a bekapcsolása után pár másodperccel sem párátlanítana, nem?

A levegőszűrő/pollenszűrő most volt cserélve, a klíma meg most volt fertötlenítve.

Kissé idegesítő, hogy úgyanúgy kell klímázzak folyamatosan mint nyáron a nagy melegben, másképp nem látok ki. :(

Szerintetek ez normális? Ha nem, akkor viszont mi lehet a gond?

Meg volt ütve az autó eleje, olyannyira hogy a hűtőket cserélni kellett. Összefügghet ezzel?

Köszi a választ előre!

/D

Elküldve

esetleg nincs be van kapcsolva a belső levegő keringtetés?

azt tudod hogy kb 4fok alatt nem működik a klíma (csak akkor ha már átmelegedett a hőcserélő)

Elküldve

arra figyeljél hogy két fajta van

váz szám függő

az új ára : qrva sok :)

Tudom sajnos! Csergőt és a Cromax-ot is kérdeztem.

Esetleg tudnál bontót ahol megnézhetném?!

Melyik az a két fajta?

Amit én tudok az egyik az 5x110 kerékhez a 264mm-es tárcsához, a másik a 4x100-as kerékhez a 240mm-es tárcsához.

Erre gondoltál?

Köszi a segítséget!

Elküldve

Tudom sajnos! Csergőt és a Cromax-ot is kérdeztem.

Esetleg tudnál bontót ahol megnézhetném?!

Melyik az a két fajta?

Amit én tudok az egyik az 5x110 kerékhez a 264mm-es tárcsához, a másik a 4x100-as kerékhez a 240mm-es tárcsához.

Erre gondoltál?

Köszi a segítséget!

bontó ... http://www.szabadosauto.hu/

nem arra gondolok ...

4*100-hoz

0546432 jobboldal

0546431 baloldal

4*100 hoz

0546058 jobboldal

0546059 baloldal

kell hozzá a vázszám hogy melyik jó neked

egyébként valszeg az első változat

Elküldve

Nem gyárban, de húztam- volt 4 autó, akiknek egyszerre lett rossz az óév...:

http://duol.hu/hirek...arosban-1514034

Ma reggel hazafele én is láttam egy Fcaravant az árokban, az is valamit alakított este, ép üveg nem volt a kocsin, sztem megpördültek vele és feén állt meg a kocsi. De akkor már kocsi volt ott, senki más. Reggelre az utak nálunk is sózva voltak, tnap este minden csúúúszott...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.