I_S Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 sajnálom is majd eladni, de igaz nagyon jól fogyaszt (jó benzinnel) de cserébe... hát 1.4 (bár egész szépen megy) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Megkövetem I_S-t. Ma Szigetváron voltam és reggel induláskor tankoltam omv 98-ast első katt.-ig. Lenyomtam 425 km-t és megint tankoltam első katt.-ig, 24 liter ment bele. Ez 5.6-ra jön ki. Ja vettem spurit ( kedvezménnyel 1530-ért fél litert )és az is van benne. :( Az úton nagyon nem kellett kapcsolgatnom és húzatgatnom sem, az óra is (analóg) átlagban 100-at mutatott. Az átlagsebességem is 70km/h-ra jött ki 210 km 3 óra alatt. Mindezt 1.4 16v-vel A spórolás nem volt elsődleges, mert anyósom fizette a benyát :wink: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Tudja valaki hogy fehérváron hol lehet venni Spurit? Most már én is kipróbálom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Megkövetem I_S-t. Ma Szigetváron voltam és reggel induláskor tankoltam omv 98-ast első katt.-ig. Lenyomtam 425 km-t és megint tankoltam első katt.-ig, 24 liter ment bele. Ez 5.6-ra jön ki. Ja vettem spurit ( kedvezménnyel 1530-ért fél litert )és az is van benne. :( Az úton nagyon nem kellett kapcsolgatnom és húzatgatnom sem, az óra is (analóg) átlagban 100-at mutatott. Az átlagsebességem is 70km/h-ra jött ki 210 km 3 óra alatt. Mindezt 1.4 16v-vel A spórolás nem volt elsődleges, mert anyósom fizette a benyát :wink: :twisted: :twisted: Mondtam én... nem lehetetlen, csak ritka :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Városom megint 6.2 lett ... Bazz simán megvan a havi 2e km ... Holnap 600km .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 Tudja valaki hogy fehérváron hol lehet venni Spurit? Most már én is kipróbálom :( Nézd meg a honlapjukon, a képviseletek között. http://spuri-adalek.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Nézd meg a honlapjukon, a képviseletek között.http://spuri-adalek.hu/ Hát ez az! Ott néztem de egy fejér megyei forgalmazójuk sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Hát ez az! Ott néztem de egy fejér megyei forgalmazójuk sincs.Hivd fel telefonon Őket,autósboltok,lehet benzinkutak is árulják.Biztos tudnak mondani valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Spurit nálunk a Bárdiautónál lehet venni ... Na 560km-re 27L-t kapott be a masina 3 személlyel de max 120km/h... 4.8 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Spurit nálunk a Bárdiautónál lehet venni ... Na 560km-re 27L-t kapott be a masina 3 személlyel de max 120km/h... 4.8 :( Már kék zöld a fejem :D Állandóan mikor írod ezeket az értékeket először a fejemhez kapok, hogy hogy lehet ez aztán mikor leesik, hogy diesel akkor másodszor is oda kapok :D Én berögzött benzines mindig benzinben gondolkodom. :D :D Azért ezek szép értékek dieselnél is. Gratula. Jó karbantartás óvatos jobb láb egy kis adalék... :wink: Sajna a fehérvári Bárdi nem forgalmazza a Spuri-t. Majd Pesten veszek csak haza akkor érek amikor már nincsenek nyitva az autósboltok :D Na majd elküldöm az asszonyt. Úgysem járt még autósboltban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 én most mértem a Corsát. géjesiiii, csaptam neki rendesen, 7,9 L és csak város! szerintem jóóóóóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 én most mértem a Corsát. géjesiiii, csaptam neki rendesen, 7,9 L és csak város! szerintem jóóóóóó Könnyű kasztni, és fürge masina.Teljesen O.K. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Már kék zöld a fejem :D Állandóan mikor írod ezeket az értékeket először a fejemhez kapok, hogy hogy lehet ez aztán mikor leesik, hogy diesel akkor másodszor is oda kapok :D Én berögzött benzines mindig benzinben gondolkodom. :D :D Azért ezek szép értékek dieselnél is. Gratula. Jó karbantartás óvatos jobb láb egy kis adalék... :wink: Sajna a fehérvári Bárdi nem forgalmazza a Spuri-t. Majd Pesten veszek csak haza akkor érek amikor már nincsenek nyitva az autósboltok :D Na majd elküldöm az asszonyt. Úgysem járt még autósboltban :D Köszi! :wink: Egyébként Én egyszer használtam adalékot de semmi változást nem vettem észre ... Ugyhogy Én adalék nélkül járok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Egyébként Én egyszer használtam adalékot de semmi változást nem vettem észre ... Ugyhogy Én adalék nélkül járok! A látható hatáshoz azért le kell vezetni néhányszáz kilómétert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 A látható hatáshoz azért le kell vezetni néhányszáz kilómétert. Kb 100L gázolajhoz használtam az adalékot :D Az volt pár 100km :( És nem változott a fogyim ... Lehet csak nálam nem változtatott semmit a boltos ######inak viszont az OFF 2.0D Nissan Bluebird-nak" ON csökkent a fogyasztása ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Hát én amikor fos ESSO-s anyagot vettem fűalól a gépbe kellett az adalékanyag(cetánfokozó),mert észrevehetően gyengusz volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 OMW 100as benya, csak város, egy személlyel 1.4 16V, 13liter/100km. :wink: Ez van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 OMW 100as benya, csak város, egy személlyel 1.4 16V, 13liter/100km. :wink: Ez van... :shock: :shock: lehet hogy a dugóban nem kellene konstansan 5K-n prögetni a motort amikor állsz :( de ez télleg soknak tünik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 :shock: :shock: lehet hogy a dugóban nem kellene konstansan 5K-n prögetni a motort amikor állsz :( de ez télleg soknak tünik.... Teljesen átlagos használat... :twisted: :twisted: Napközben nem is megyek, mert sok a dugó. Mondjuk 4000 alatt szerintem nem is volt a furdulat. Induláskor sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Végre én is le tudtam vinni a fogyit, méghozzá úgy, hogy OMV helyett Shell 95-öt tankoltam.Éppen 1L-rel ment lentebb.Most újra OMV-nél tankoltam, és ha megint qva magas lesz a fogyi(9.3) akkor felejtős lesz az OMV kút. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Klubbos benyával járok. Szerintem jó anyag. Kevesebb a fogyi és többet tudok elmenni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Kicsit most tiportam városba úgyhogy gyakran működött a turbó de most sem ment 6.2 fölé :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 OMW 100as benya, csak város, egy személlyel 1.4 16V, 13liter/100km. :wink: Ez van... Ez szép! :? Azért itt valami gond lehet szvsz.... Nem lukas a tank?? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Ez szép! :? Azért itt valami gond lehet szvsz.... Nem lukas a tank?? :( Egyébként lehet hogy tényleg valami nem klappol, mert normál esetben, nagyon vigyázva is 8 körül fogyaszt, de ez most igencsak forszírozott üzem volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 OMW 100as benya, csak város, egy személlyel 1.4 16V, 13liter/100km. :wink: Ez van... nekem az off r19 1.8 16V is ennyit evett ... :( meg haver 735i Bmwje is ennyit eszik .... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts