Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

nekem most 8.3 lett. 90% város, egy kis m0(bár odafelé dugó volt :)) szóval inkább legyen 95% tempós város :rolleyes: nomeg persze próbálgatás h h megy :)

Elküldve
Gondolhattam volna, hogy olyan kúton, ahol nem tankolnék. :rolleyes:

Évek óta "ilyen kutaknál" tankolok és mégis minden rendben működik a kocsimban... :) Persze azt elhiszem, hogy csak az ócsó benzinért nem jössz el Pécsről Budapestre tankolni. :)

Elküldve

228 km-20.23 liter=8.87L/100km. Nem vagyok vmi hűde vidám! :rolleyes: Ebbe volt egy 60km hosszabb táv egy fagyasztóládával, a többi város rövidtáv,( 10 km) meg falu még rövidebb táv (1km). Semmi padló meg leszabályzás. Normális, vagy kezdjem el keresni a hibát? :)

Elküldve
228 km-20.23 liter=8.87L/100km. Nem vagyok vmi hűde vidám! :rolleyes: Ebbe volt egy 60km hosszabb táv egy fagyasztóládával, a többi város rövidtáv,( 10 km) meg falu még rövidebb táv (1km). Semmi padló meg leszabályzás. Normális, vagy kezdjem el keresni a hibát? :)

Kevés az a 228 km,minimum a duplájából számolj sztem. :)

Elküldve
Nekem meg felszökött 7-7,3-ra...sokallom..a téli gumi meg a hidegek ennyit tesznek hozzá? Nyáron 6-6,5 között van :rolleyes:

Nyári rekordom klímával téligumival ötnyóc. :) Mai napig nem tudom hogyan csináltam, de ennyi lett. :)

Bezzeg most a napi 22km-ek miatt 9-re felkúszott a fogyi... :)

Elküldve

ha azt nézzük, hogy én egy 2.0-ás OFF autóval megyek el ennyiből, akkor nem normális :)

Elküldve
Erre gondoltam. :rolleyes:

Tankolj később. :)

Nem tudok, mint már többször nyekeregtem, olyan 15-20 liternél mintha kifogyna a benyám rángat lefullad az autó. Gyanítom hogy az új AC-pumpám a ludas, de semmi kedvem fagyokban kocsit szerelni. Kíhúzom vele a telet, inkább mindig teletankal járok, és majd tavasszal megnézem.

Elküldve
Nem tudok, mint már többször nyekeregtem, olyan 15-20 liternél mintha kifogyna a benyám rángat lefullad az autó. Gyanítom hogy az új AC-pumpám a ludas, de semmi kedvem fagyokban kocsit szerelni. Kíhúzom vele a telet, inkább mindig teletankal járok, és majd tavasszal megnézem.

Igaz! :rolleyes:

Elküldve

Én meg mááá a 8,53-mamat sokallottam! :)

Elküldve
Én meg mááá a 8,53-mamat sokallottam! :rolleyes:

Akkor mégis vmi gubanc lehet? Ne má! Most semmi kedvem kocsit szerelni! Lambdaszonda, légtömegmérő, meg ilyesmi?

Elküldve

valami van, mert azért ez nem kevés

szűrők, gyertyák? (szokásos nagyfogyis kérdéseket tedd fel magadnak :rolleyes:)

amúgy kb. bele kell törődni hogy 7 alatt nem jársz el télen, pláne rövidtávon

Elküldve
valami van, mert azért ez nem kevés

szűrők, gyertyák? (szokásos nagyfogyis kérdéseket tedd fel magadnak :rolleyes:)

amúgy kb. bele kell törődni hogy 7 alatt nem jársz el télen, pláne rövidtávon

Minden cserés volt a nyáron amikor megvettem. Kb. 5000km-ert mentem vele azóta. Mostanában nem pörgetem, viszont csak város és rövidtáv. Jóformán fel sem megy a víz 90-re , és már le is állitom. Sőt a mult héten 3 utcát mentem vele az iskoláig naponta többször is. A 8-ba még kiegyeztem volna, legutóbb is 7.8-volt igaz annak a fele városon kívül.

Elküldve
akkor ez ennyi kb.

viszont ha csak város, azért pollen- és légszűrőt megnézném

Légszűröt azt értem, de a pollenszüröt? Vagy azt nem a fogyasztásra írtad? Amúgy azt később cseréltem, mert nem találtam meg. :) :) Egyik munkatársam mondta, hogy nekünk még nincs, szintén 94-es f astrás, szóval nem is kerestem, aztán regisztráltam a fórumon, itt olvastam róla és a Karcsival vez.cserekor kicseréltük. Szóltam a kollégának hol keresse, meg is lett, 5 éve van nála a kocsi azóta nem cserélte, mert azt hitte, hogy nincs benne. :rolleyes: :)

Elküldve
Légszűröt azt értem, de a pollenszüröt? Vagy azt nem a fogyasztásra írtad? Amúgy azt később cseréltem, mert nem találtam meg. :) :) Egyik munkatársam mondta, hogy nekünk még nincs, szintén 94-es f astrás, szóval nem is kerestem, aztán regisztráltam a fórumon, itt olvastam róla és a Karcsival vez.cserekor kicseréltük. Szóltam a kollégának hol keresse, meg is lett, 5 éve van nála a kocsi azóta nem cserélte, mert azt hitte, hogy nincs benne. :rolleyes: :D

pollent csak úgy egyébként :)

Elküldve
Akkor mégis vmi gubanc lehet? Ne má! Most semmi kedvem kocsit szerelni! Lambdaszonda, légtömegmérő, meg ilyesmi?

Guminyomás min. 2,3! :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.