Joee Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Szia Joee! Nekem anno az Nz-n közel 1 litert dobott az általad említett kerékméret! Azért csodák nincsenek, de a hosszútáv fogyid valóban sok! <_< Jelenleg 10 literben állt meg a vegyes fogyasztás etanolból. 260 km, ebből 110 km városban és 150 hosszútávon. Ez már nem is annyira tűnik soknak, lehet csak át kell szokjak a dieselből a benyásba. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 No, hétvégén meglepett a gép: 24,37l / 430km = 5,67l/100km :) Szfvár-Szarvas-Szfvár + 3/4óra vánszorgás a solti hídnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 No, hétvégén meglepett a gép: 24,37l / 430km = 5,67l/100km :P Szfvár-Szarvas-Szfvár + 3/4óra vánszorgás a solti hídnál. Valamit biztosan elszámoltál... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Valamit biztosan elszámoltál... :) :( Lehet nem figyeltem, és gázolajat tankoltam :P Egyébként: http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/315515.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 785km --> 48,84 liter benzin = 6,22 liter/100km és ebből 300km volt távolsági Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Lehet nem figyeltem, és gázolajat tankoltam :) Egyébként: http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/315515.html Vagy nagyon nyugisan hajtottál... :P Egyszer nekem is sikerült egy tanknyit így kiautóznom, borzasztó volt, 80-90 fölé nem mentem... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Szasztok! Kéne egy kis segítség... A moci X16XEL + Lexmaul szívósor,Agr szelep lefalazva,Katalizátor nincs... A moci valamiért 13litert evett.:) A Lambda érték alapjáraton 1.2!!!Fordulaton 1.19-1.18 Co 0,5 majd 0,8 Hc 200 Azt mondja a haverom,hogy szegény a keverék és ezért ilyen szarok az értékek.Meg hogy erőlködik a moci,ami igaz is!Mondjuk 18-as felni van rajta,de ez a 13 akkor is horror... Merre felé keressem a hibát? Lambda..Légmennyiségmérő... Előre is köszi az 5leteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Szasztok! Kéne egy kis segítség... A moci X16XEL + Lexmaul szívósor,Agr szelep lefalazva,Katalizátor nincs... A moci valamiért 13litert evett.:) Termosztátod okés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Termosztátod okés? Tán igen,mert új a lambdával együtt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Tán igen,mert új a lambdával együtt! Errôl mindig Zotya jut eszembe aki 2 termosztátot cserélt egymásután mert az új is gané volt. Látszik a műszeren, hogy rendesen nyit majd visszaesik picit a hôfok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Errôl mindig Zotya jut eszembe aki 2 termosztátot cserélt egymásután mert az új is gané volt. Látszik a műszeren, hogy rendesen nyit majd visszaesik picit a hôfok? A termosztáttól miért lenne szegényebb a keverék?De rá fogok lesni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 A termosztáttól miért lenne szegényebb a keverék?De rá fogok lesni :) Semmi köze a keverékhez, sztem te is tudod, de ehhez nem kell szakértelem. Egyszerüen figyeled a műszert... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Semmi köze a keverékhez, sztem te is tudod, de ehhez nem kell szakértelem. Egyszerüen figyeled a műszert... Nnnnaa okés,de attól még a kipuffgáz elemző ezeket az adatokat nyomja! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 A termosztáttól miért lenne szegényebb a keverék?De rá fogok lesni :) Ha a lambda értéked 1,2 körüli, az már nagyon durván szegény keverék kell, hogy legyen! ( http://www.injektor.hu/index.jsp?id=2&main=135&akt=2 ) Szerintem a lambdaszondád körül kell a hibát keresni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Azért a 18 as kerék sem gyenge. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Szasztok! Kéne egy kis segítség... A moci X16XEL + Lexmaul szívósor,Agr szelep lefalazva,Katalizátor nincs... A moci valamiért 13litert evett.:) A Lambda érték alapjáraton 1.2!!!Fordulaton 1.19-1.18 Co 0,5 majd 0,8 Hc 200 Azt mondja a haverom,hogy szegény a keverék és ezért ilyen szarok az értékek.Meg hogy erőlködik a moci,ami igaz is!Mondjuk 18-as felni van rajta,de ez a 13 akkor is horror... Merre felé keressem a hibát? Lambda..Légmennyiségmérő... Előre is köszi az 5leteket! Szia! Szerintem 2 dolog van ebben a fogyiban, 1; valamiért nagyon gyanus az a lambda érték, szerintem ez nem gyári szonda, vagy haldoklik 2; ekora malomkerékkel ne nagyon csodálkozz szerintem a fogyin, olyan mint ha futót húznál magaddal mindíg megpúpozva egy adag siktel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Tán igen,mert új a lambdával együtt! és milyen lambda került bele? GM hologramos zacsis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 és milyen lambda került bele? GM hologramos zacsis? Bezony!Mert még te mondtad,hogy csak GM-et tegyek bele,mert elkerülök vele pár ki-be szerelést! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Szia! Szerintem 2 dolog van ebben a fogyiban, 1; valamiért nagyon gyanus az a lambda érték, szerintem ez nem gyári szonda, vagy haldoklik 2; ekora malomkerékkel ne nagyon csodálkozz szerintem a fogyin, olyan mint ha futót húznál magaddal mindíg megpúpozva egy adag siktel! Szerintem futóval se egyen 13 fölött!Meg mondom akkor is szarok az értékek!Mert ha okés lenne akkor azt mondom,hogy a malomkő visszafogja...De a 15-ös télimmel se evett sokkal kevesebbet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Bezony!Mert még te mondtad,hogy csak GM-et tegyek bele,mert elkerülök vele pár ki-be szerelést! :) Rá kell dugni tech2-re, és pár perc alatt meglesz az igazság :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Rá kell dugni tech2-re, és pár perc alatt meglesz az igazság :( Amikor rajta volt akkor sem derült ki sajna...Most meg nem lett ráakasztva még... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Amikor rajta volt akkor sem derült ki sajna...Most meg nem lett ráakasztva még... :) Hát igen, hozzáértőnek kéne kezelnie :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Hát igen, hozzáértőnek kéne kezelnie :) Az a baj,hogy még ért is hozzá a ######i! Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 589km/ 37,2 l= 6,32 l/100km :) Ismét bebizonyosodott, hogy a kagylósból eszik a legkevesebbet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 589km/ 37,2 l= 6,32 l/100km :) Ismét bebizonyosodott, hogy a kagylósból eszik a legkevesebbet. Én is azt tapasztaltam...és mintha simábban is járna a moci... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts