imy Elküldve Május8, 2011 Elküldve Május8, 2011 És ahhoz mit szóltok ha azt mondom hogy az Opel-futóműveknek jellegükből (tervezési sajátosságaikból) adódóan kivétel nélkül van egy kismértékű kormányrázási hajlandóságuk egy bizonyos sebességtartományban? Nem én találtam ki, úgy hallottam, de a tapasztalataim megerősíteni látszanak a dolgot, a Kadettjeiem, a Calibrám, a Corsám, és most a Coupém is ráz valamennyire. A dolog egyébként kerékméret-függő, minél nagyobb az autón a kerék, annál magasabb sebességtartományban jelentkezik a rázás, Corsánál 100-120 között, a Coupénál 140-160 körül. Amúgy messze nem veszélyes mértékű és csak egy adott tartományban csinálja, kisebb vagy nagyobb sebességgel haladva a rázás megszűnik. Egyébként nagyon egyszerűen kideríthető a dolog: fel kell rakni egy másik garnitúra kereket előre. Ha kiegyensúlyazatlansági problémák voltak akkor attól el kell múlnia a jelenségnek, de ha nekem van igazam akkor azzal is rázni fog, legfeljebb ha eltérő a kerékméret akkor más sebességtartományban. Mindegy, azért megnézetek a kerekeket, veszteni nem vesztek vele...
Stofl Elküldve Május8, 2011 Elküldve Május8, 2011 Pedig de. Amennyire én tudom, a rejtély kulcsa a futóműgeometriában keresendő, és állítólag nem volt ismeretlen a konstruktőrök előtt sem, de kompromisszumokat kellett kötni mert ezzel szemben az adott futóműgeometriának voltak olyan előnyei amik ezt a kis hátrányt megbocsájthatóvá tették... És mik lehetnek az előnyök? Más márkánál is ez van? Vagy akkor az Opel futómű jobb valamiben más márkák futóművétől a rázásért cserébe?
Zachi Elküldve Május8, 2011 Elküldve Május8, 2011 Mindegy, azért megnézetek a kerekeket, veszteni nem vesztek vele... Vagy irány egy jó szerelő műhely. Az nem természetes, hogy normál üzemi körülmények közt (értsd:tervezett max sebességhatáron belül) a kormányon bárminemű vibráció jelentkezzen akár hajtási befolyás, akár fékezés következtében.
imy Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 Vagy irány egy jó szerelő műhely. Az nem természetes, hogy normál üzemi körülmények közt (értsd:tervezett max sebességhatáron belül) a kormányon bárminemű vibráció jelentkezzen akár hajtási befolyás, akár fékezés következtében. Most voltam gumisnál.... Kellett súlyokat pakolgatniuk a kerekekre rendesen a levetteken kívül. Mondták így majd elmúlik, tuti ez okozta. Szombaton teszt, mikor megyek a szülinapra. :D
egyhapsi Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 Most voltam gumisnál.... Kellett súlyokat pakolgatniuk a kerekekre rendesen a levetteken kívül. Mondták így majd elmúlik, tuti ez okozta. Szombaton teszt, mikor megyek a szülinapra. :D Hol voltál, és mennyit fizettél egy ilyen utócentírért ?
imy Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 Hol voltál, és mennyit fizettél egy ilyen utócentírért ? 3e Ft volt a négy kerék. (több helyen is megkérdeztem előtte, hogy mennyi Zalaegerszegen, általában 750Ft/db-ot mondtak, de volt ahol 1000Ft-ot is. Aztán a faluban lévő gumissal csináltattam meg, mert amit kinéztem ott annyian voltak, hogy egy darabig dekkolhattam volna még ott)
Kram Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől, mert mostanság összezavartak gumimérettel kapcsolatban. Van egy 2003-as 1.4 NJOY G Astra autóm, motorkód: Z14XE, és össze-vissza beszélnek arról, hogy milyen a gyári méret. Most szeretnék gumit venni, szerintem a 195/60 R15 ami gyári méret lenne. Ha esetleg 195/50 R15 méretben veszek akkor a Pesti utak azt hamarabb szétcsapják ? Kérnék konkrét felvilágosítást :D Köszi
Gery Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől, mert mostanság összezavartak gumimérettel kapcsolatban. Van egy 2003-as 1.4 NJOY G Astra autóm, motorkód: Z14XE, és össze-vissza beszélnek arról, hogy milyen a gyári méret. Most szeretnék gumit venni, szerintem a 195/60 R15 ami gyári méret lenne. Ha esetleg 195/50 R15 méretben veszek akkor a Pesti utak azt hamarabb szétcsapják ? Kérnék konkrét felvilágosítást :D Köszi Szerintem maradj a gyári méretnél, azaz a 195/60R15-nél, ha 15" kerékben gondolkodsz. Nem jó példa, de ha a te lábad 42-es, nem veszel két számmal kisebb cipőt, nem?
Kram Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Szerintem maradj a gyári méretnél, azaz a 195/60R15-nél, ha 15" kerékben gondolkodsz. Nem jó példa, de ha a te lábad 42-es, nem veszel két számmal kisebb cipőt, nem? Igen, valószínűleg a gyári a legjobb mindig, talán annyit hallottam, h jobban fekszik a futófelület peresebb gumival, de lehet hülyeség, nem határon autózom, inkább sokat megyek az országban. Ha meg szabad kérdezni bocsi, a képen a Te autód van ?
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Igen, valószínűleg a gyári a legjobb mindig.... ami még jó lehet 185/65 R15
Gery Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Igen, valószínűleg a gyári a legjobb mindig, talán annyit hallottam, h jobban fekszik a futófelület peresebb gumival, de lehet hülyeség, nem határon autózom, inkább sokat megyek az országban. Ha meg szabad kérdezni bocsi, a képen a Te autód van ? Igen, az enyém, csak már kicsit másképp néz ki, kívül-belül nem éppen gyári kinézetű :D
Gery Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Igen, az enyém, csak már kicsit másképp néz ki, kívül-belül nem éppen gyári kinézetű :D Persze azért maradtam a jó ízlés határain belül, nem pakoltam tele gagyi dolgokkal :D
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Persze azért maradtam a jó ízlés határain belül, nem pakoltam tele gagyi dolgokkal :D elmentél a homopistába oszt bevásároltál :D :)
AstraGé Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Igen, valószínűleg a gyári a legjobb mindig, talán annyit hallottam, h jobban fekszik a futófelület peresebb gumival, de lehet hülyeség, nem határon autózom, inkább sokat megyek az országban. .... Valóban keményebb lesz a futómű peresebb gumival, de a kerék kerületét nem szerencsés sokkal csökkenteni (km óra és esztétika miatt sem). Peresebb gumihoz nagyobb felni dukál. pl. 205/50-es gumihoz 16"-os, 205/45-öshöz 17"-os. És így a kerék kerülete is csak nagyon minimálisat változik. Egy gumi váltóméret kalkulátorral ki lehet próbálni, mi az a gumi méret, ami még nem mutat nagy eltérést. pl. ITT Például a 195/50R15 a gyárihoz képest 39mm-el kisebb átmérőben, mint a gyári, és az óra 100-nál 106 km/h-t fog mutatni. De a 205/45R17 (ami nekem is van) csak 1mm-el nagyobb átmérőben, mint a gyári, ami 195/60R15. Ez gyakorlatilag nem különbség :D A gyári méret 195/60R15 vagy 185/65R15. A szélesebb felületű és alacsonyabb oldalfalú 195/60R15 nyárira javasolt, mert jobban tapad az aszfalton. A keskenyebb felületű 185/65R15 pedig télire, mert így csökken az akvaplaning jelenség.
Gery Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 elmentél a homopistába oszt bevásároltál :D :) jaja, azt csináltam, csak nem mertem bevallani B) Volt egy ideig hátsó ledes lámpám, de sokáig nem volt fent, nekem az is kicsit gagyinak tűnt, le is cseréltem gyári Njoy-ra :D
Kram Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Valóban keményebb lesz a futómű peresebb gumival, de a kerék kerületét nem szerencsés sokkal csökkenteni (km óra és esztétika miatt sem). Peresebb gumihoz nagyobb felni dukál. pl. 205/50-es gumihoz 16"-os, 205/45-öshöz 17"-os. És így a kerék kerülete is csak nagyon minimálisat változik. Egy gumi váltóméret kalkulátorral ki lehet próbálni, mi az a gumi méret, ami még nem mutat nagy eltérést. pl. ITT Például a 195/50R15 a gyárihoz képest 39mm-el kisebb átmérőben, mint a gyári, és az óra 100-nál 106 km/h-t fog mutatni. De a 205/45R17 (ami nekem is van) csak 1mm-el nagyobb átmérőben, mint a gyári, ami 195/60R15. Ez gyakorlatilag nem különbség :D A gyári méret 195/60R15 vagy 185/65R15. A szélesebb felületű és alacsonyabb oldalfalú 195/60R15 nyárira javasolt, mert jobban tapad az aszfalton. A keskenyebb felületű 185/65R15 pedig télire, mert így csökken az akvaplaning jelenség. Köszi szépen a szakmai leírást :D Látom azért kened-vágod a kérdést. Meggyőztetek, 195/60 R15 lesz rajta és fény :)
Zachi Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Köszi szépen a szakmai leírást B) Látom azért kened-vágod a kérdést. Meggyőztetek, 195/60 R15 lesz rajta és fény :D :D :D :) Mondjuk úgy, hogy helyenként biceg, de a lényeget érintve igaz! És fő a segítőkészség!
Kram Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Persze azért maradtam a jó ízlés határain belül, nem pakoltam tele gagyi dolgokkal :D Azért kérdeztem, m úgy látom gyári alufelni van rajta, olyan, ami nekem tetszik. Szoktam látni ilyeneket a neten, de főként gumival az nem kell, hiszen gumi nékül jó :D, de félek, h meg vannak ütve. Nem tudtok eladó ilyesmit? Még van egy-két gyári G Astra felni ami tetszik. Jó ötlet ?:)
Krisz19 Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Szevasztok Most vettem a szezon elején új gumikat,mert az enyém is szintén ezt produkálta. Hiába egyensúlyoztattam nem használt neki.Azokat a gumikat is újonann vettem,nem padkáztam meg,de még csak defektet sem kaptam,hogy javítva lett volna. 40 e km után cseréltem őket, és láss csodát az új gumikkal szépen fut, még 140-nél is. Szia! Milyen gumi volt amit ledobtál róla márkára?
Krisz19 Elküldve Május13, 2011 Elküldve Május13, 2011 Ma beszéltem egy kollégámmal most volt futómű állításon mert félre húzott neki az autó mint kiderült a futómű az hibátlan volt gumival vannak neki gondok. Talán 2. szezonos a gumi neki. Vagy a jó magyar utak vagy hibás gumi!
imy Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Most voltam gumisnál.... Kellett súlyokat pakolgatniuk a kerekekre rendesen a levetteken kívül. Mondták így majd elmúlik, tuti ez okozta. Szombaton teszt, mikor megyek a szülinapra. :D Centírózás megoldotta, most már nem ráz. :D
Zachi Elküldve Május16, 2011 Elküldve Május16, 2011 Centírózás megoldotta, most már nem ráz. :D Ha okoskodásnak tűnne elnézést, de helyesen: centrírozás. Így, hosszú í-vel és két r-rel! Sokan írják-mondják értelmetlenül. Semmi köze a kicentizéshez, annál inkább a görög-latin eredetű centrum szóhoz. :D
Korzika Elküldve Május16, 2011 Elküldve Május16, 2011 Ha okoskodásnak tűnne elnézést, de helyesen: centrírozás. Így, hosszú í-vel és két r-rel! Sokan írják-mondják értelmetlenül. Semmi köze a kicentizéshez, annál inkább a görög-latin eredetű centrum szóhoz. :D Töredelmesen bevallom,hogy én is centírozásnak mondom.Eddig soha nem gondolkodtam el,hogy honnan is ered a szó,de most hogy mondod tényleg a centrumból eredhet és így a centrírozás a helyes kifejezés.De lehet hogy ezt így nehezebb kimondani a magyar nyelvben és ezért terjedt el inkább az egyszerűbb változata. Hasonló ehhez a gumikéder,gumigléder,gumikléder stb...változatai. :D
Guest Endy Elküldve Május16, 2011 Elküldve Május16, 2011 Töredelmesen bevallom,hogy én is centírozásnak mondom.Eddig soha nem gondolkodtam el,hogy honnan is ered a szó,de most hogy mondod tényleg a centrumból eredhet és így a centrírozás a helyes kifejezés.De lehet hogy ezt így nehezebb kimondani a magyar nyelvben és ezért terjedt el inkább az egyszerűbb változata. Hasonló ehhez a gumikéder,gumigléder,gumikléder stb...változatai. :) Nekem géder :D van. A valamikori Ladámon meg gardán :D volt a hajtáslánc egy része. Mondom ezt bemelegítős, mackóalsós debreceniként.
Korzika Elküldve Május16, 2011 Elküldve Május16, 2011 Nekem géder :D van. A valamikori Ladámon meg gardán :D volt a hajtáslánc egy része. Mondom ezt bemelegítős, mackóalsós debreceniként. Németül :gummikeder.Lásd pl. itt:veteránhoz gumikéder!
Recommended Posts