Mc-elek Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Sziasztok, Szeretnék érdeklődni, hogy középső kipufogódob cseréjéhez miket vegyek még a dobon kívül? Ezekre gondoltam eddig: dob, bilincs, tartó gumik plusz említettek valami szén-tömítést (2db). Kipufogó tömítő paszta kell? Ezen kívül kell még valami? 13-as kulcs,csavarlazító,paszta ajánlott,szén tömítés??? miazez?
KGR Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 13-as kulcs,csavarlazító,paszta ajánlott,szén tömítés??? miazez? Tudom is én? Egyik szerelő mondta nekem is. <_<
Mc-elek Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Tudom is én? Egyik szerelő mondta nekem is. <_< valóban van egy tömítés a hátsó és középső között.....(0854952) http://www.opelcentrum.hu/index.php?page=s...t&Itemid=11 meg két M8*60 -as csavar is kell valszeg.
imy Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Valaki járt már úgy, hogy hátramenetbe akarja rakni a kocsit, és recseg a váltó? Csak hidegen csinálja, melegen csendes, kuplunk kinyomása után várok vele 2-3 másodpercet hidegen, de nem használ. Ha úgy indítok, hogy hátramenetbe teszem, kinyomom a kuplungot, akkor nem recseg....
gabesz76 Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Valaki járt már úgy, hogy hátramenetbe akarja rakni a kocsit, és recseg a váltó? Csak hidegen csinálja, melegen csendes, kuplunk kinyomása után várok vele 2-3 másodpercet hidegen, de nem használ. Ha úgy indítok, hogy hátramenetbe teszem, kinyomom a kuplungot, akkor nem recseg.... Szia! Igen előfordul <_< Először rakd be 3.ba vagy 1.esbe és utána hátramenetbe. Ha jól tudom a hátramenet nincs szinkronizálva, azért fordulhat elő hogy recseg. Ezt az 1-es / 3-ast autószerelő mondta. Igaz néha elfelejtem és recseg :D
szkszaby Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Szia! Igen előfordul :D Először rakd be 3.ba vagy 1.esbe és utána hátramenetbe. Ha jól tudom a hátramenet nincs szinkronizálva, azért fordulhat elő hogy recseg. Ezt az 1-es / 3-ast autószerelő mondta. Igaz néha elfelejtem és recseg :D Jah néha tudatja, hogy elfelejtek előtte 1-est tolni! <_< Nálam is bereccsenik néha! Mostanában reggeli indulásnál nehezebben tudok 1-et rakni, gondolom a hideg miatt!
imy Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Szia! Igen előfordul <_< Először rakd be 3.ba vagy 1.esbe és utána hátramenetbe. Ha jól tudom a hátramenet nincs szinkronizálva, azért fordulhat elő hogy recseg. Ezt az 1-es / 3-ast autószerelő mondta. Igaz néha elfelejtem és recseg :D Köszi szépen, kipróbálom.
szopcsi13 Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Köszi a gyors választ! A csatlakozót jobb oldalt természetesen kihúztam,az a bajom az egésszel hogy igazából nem nagyon tudom megfogni mert szűk a hely körülötte és nem akar mozdulni.Gondolom az 50000km alatt kicsit rágyógyulhatott.De majd teszek mégy egy kísérletet hátha megmozdul. Üdv! Hali! Tekerj bele két hosszú 8-as csavart ( asszem 8-as) abba a menetbe amit láttál, és annál fogva már tudod húzni. De csak felfelé, ne mozgasd oldalra. Cuppan egyet, és már lent is van!
imy Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Sziasztok! Abban kérnék a tapasztaltaktól segítséget hogy miként kell leszedni a trafóhidat hogy gyertyát cserélhessek?Még nem volt leszedve,a két csavart kicsavartam ami tartja de felfelé nem mozdul,félek nehogy eltörjön.nem mertem feszegetni.Valami célszerszám kell hozzá esetleg,mert látok menetet benne ahol a tartócsavar átmegy rajta.(Z14 XEP ,2007-esG Astra)Esetleg ha valaki tudná hogy egy -vagy kétpólusú gyertya van benne,gondolom Opel gyártmányú? Előre is köszönöm! Én az Unix és a Birnernél néztem, ott egy pólusút hoz a katalógus, illetve még az iridiumoson is gondolkodok, mert annak több az élettartama, és nem is drága annyira (4-5k körül van) Valaki megírhatná a tapasztalatait.
Mc-elek Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 azt mondjátok meg nekem,miért kell a gyáritól jobb gyertya???
szkszaby Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 azt mondjátok meg nekem,miért kell a gyáritól jobb gyertya??? Erre én is kiváncsi vagyok! Régen én is próbáltam a mindenféle polusú szarokat, meg a hiperszuper csúcs gyertyákat, de mind fos! Gyári a tutti bele...nem hiába!
Mc-elek Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Erre én is kiváncsi vagyok! Régen én is próbáltam a mindenféle polusú szarokat, meg a hiperszuper csúcs gyertyákat, de mind fos! Gyári a tutti bele...nem hiába! ennyi... <_<
KGR Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Sziasztok, No megvettem a középső dobot. Sigam márkájút sikerült beszerezni. Van valakinek tapasztalata ezzel a márkával? Elég jó árban volt (14 eFt) és még garancia is van rá.
Lipi-G Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Erre én is kiváncsi vagyok! Régen én is próbáltam a mindenféle polusú szarokat, meg a hiperszuper csúcs gyertyákat, de mind fos! Gyári a tutti bele...nem hiába! Az tuti,a gyári az jó,nem véletlen rakták bele,és még nem is drága,sokat bír.
Lacika85 Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Sziasztok! Fordult már elő valakinél, hogy a reflektort nem tudta levenni? Mentem dolgozni felnyomtam, majd mikor le akartam venni tompítottra egyszerűen nem reagált semmit! Az index működött, Leállítottam a kocsit, levettem a gyújtást sőt még a kulcsot is kihúztam de még akkor is világított. Majd ahogy előre hátra húzogattam a kart egyszer csak levette. Valami érintkezési hiba lehetett, vagy kezdi megadni magát a kar?
imy Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 azt mondjátok meg nekem,miért kell a gyáritól jobb gyertya??? Köszi, akkor gyári lesz bele. Mi a gyári gyertya gyártó/típusa? Ha nem érdemes váltani, akkor csak arra lennék kíváncsi. <_<
Barna Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Köszi, akkor gyári lesz bele. Mi a gyári gyertya gyártó/típusa? Ha nem érdemes váltani, akkor csak arra lennék kíváncsi. <_< Szia, Z14XEP-hez: GM#93176801, Opel 12 14 031, Bosch FQR8LEU2 gyertya. Ez egy pólusú. Van ahol ugyanennek a két pólusú változatát teszik bele.
Mc-elek Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 1214000 a másikSzia, Z14XEP-hez: GM#93176801, Opel 12 14 031, Bosch FQR8LEU2 gyertya. Ez egy pólusú. Van ahol ugyanennek a két pólusú változatát teszik bele.
uhuhu Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Sziasztok! Fordult már elő valakinél, hogy a reflektort nem tudta levenni? Mentem dolgozni felnyomtam, majd mikor le akartam venni tompítottra egyszerűen nem reagált semmit! Az index működött, Leállítottam a kocsit, levettem a gyújtást sőt még a kulcsot is kihúztam de még akkor is világított. Majd ahogy előre hátra húzogattam a kart egyszer csak levette. Valami érintkezési hiba lehetett, vagy kezdi megadni magát a kar? ha a kar rángatására lekapcsolt, akkor a karban lévő érintkezők megnyekkentek. kar csere.....
Lacika85 Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 ha a kar rángatására lekapcsolt, akkor a karban lévő érintkezők megnyekkentek. kar csere..... Köszi Cartárs <_< Mire készüljek, húzós a csere és az ár? :D
Lipi-G Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Köszi Cartárs <_< Mire készüljek, húzós a csere és az ár? :D 3000-5000 között.Én annó,5100-t vettem gyárit.Nem egy vészes összes,hiszen G :D
palicska Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Én az Unix és a Birnernél néztem, ott egy pólusút hoz a katalógus, illetve még az iridiumoson is gondolkodok, mert annak több az élettartama, és nem is drága annyira (4-5k körül van) Valaki megírhatná a tapasztalatait. A cromax-nál a gyári 1731ft, igaz ez webshop ár.
Lacika85 Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 3000-5000 között.Én annó,5100-t vettem gyárit.Nem egy vészes összes,hiszen G :D Köszi <_< hál istennek, nagy kő esett le :D :)
uhuhu Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Köszi Cartárs <_< Mire készüljek, húzós a csere és az ár? :D gyári vagy 10 ezer, az utángyártot az vagy 5. bár mi legalább 5 db utángyártottat beépítettünk az utóbbi időben, és mind visszajött mert pár hét után megint rossz volt... silány minőség....
uhuhu Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 A cromax-nál a gyári 1731ft, igaz ez webshop ár. az nemlehet.....
Recommended Posts