Stofl Elküldve Július28, 2015 Megoszt Elküldve Július28, 2015 Sziasztok! Volt 2db ELM327-em. Egyik berakva az autóba a másik meg "rohangálós", éppen akinek kellett. Mind a kettő működött hibátlanul, de a rohangálóst elajándékoztam. Gondoltam veszek másikat. Hát rendeltem azóta 3 másikat. Abból egyik kuka. Másik kettő jól működik Torque progival, de a scan my opel egyikkel sem megy. Próbáltam több telefonon is, de hiába. Egyiken néha csatlakozott, de midig akadozott. Többinél csatlakozási hiba, nincs válasz, interfész ellenőrzésnél lefagy.... Tapaszt valaki már ilyet? Lett megoldás rá? Nem tudom, hogy most a telefonnal, vagy az elm-el van baj. Rejtélyes.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Július28, 2015 Megoszt Elküldve Július28, 2015 Sziasztok! Volt 2db ELM327-em. Egyik berakva az autóba a másik meg "rohangálós", éppen akinek kellett. Mind a kettő működött hibátlanul, de a rohangálóst elajándékoztam. Gondoltam veszek másikat. Hát rendeltem azóta 3 másikat. Abból egyik kuka. Másik kettő jól működik Torque progival, de a scan my opel egyikkel sem megy. Próbáltam több telefonon is, de hiába. Egyiken néha csatlakozott, de midig akadozott. Többinél csatlakozási hiba, nincs válasz, interfész ellenőrzésnél lefagy.... Tapaszt valaki már ilyet? Lett megoldás rá? Nem tudom, hogy most a telefonnal, vagy az elm-el van baj. Rejtélyes.... Én most készülök -pontosabban már egy jó ideje- venni a vaterkáról, de most elbizonytalanodtam. Ott van olyan 3 körül, amire azt írja a hirdető, hogy csak kipróbáltat küld... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július28, 2015 Megoszt Elküldve Július28, 2015 Én most készülök -pontosabban már egy jó ideje- venni a vaterkáról, de most elbizonytalanodtam. Ott van olyan 3 körül, amire azt írja a hirdető, hogy csak kipróbáltat küld... Én is írtam eladónak, hogy vennék, ha kipróbálhatom, de elzárkózott a lehetőségtől. Azt írta ő kipróbálta. Persze nem opelon..... Az enyémek is jók, csak a scan my opel progi nem megy. Többi igen .... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vsz Elküldve Július28, 2015 Megoszt Elküldve Július28, 2015 Én is írtam eladónak, hogy vennék, ha kipróbálhatom, de elzárkózott a lehetőségtől. Azt írta ő kipróbálta. Persze nem opelon..... Az enyémek is jók, csak a scan my opel progi nem megy. Többi igen .... :omg: Ha bp-i vagy, akkor kipróbálhatjuk az én scanmyopelemmel (vagy elm327-tel) és akkor még 1-2 dolgot ki tudunk zárni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelAtti Elküldve Július29, 2015 Megoszt Elküldve Július29, 2015 Köszi a segítséget, a fűtéskonzol világítás megoldódott, ki volt égve az izzó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július29, 2015 Megoszt Elküldve Július29, 2015 Nekem sem működött az OPC-vel. A bluetooth kapcsolat létrejött de mikor autót kell választani meg évjáratot onnan a "csatlakozás" sosem sikerült. Igaz én egy Blackberry Passport-al próbálom ami nem android de emulálni tudja az összes droid programot, de akár lehet ez is ok talán. Sziasztok! Volt 2db ELM327-em. Egyik berakva az autóba a másik meg "rohangálós", éppen akinek kellett. Mind a kettő működött hibátlanul, de a rohangálóst elajándékoztam. Gondoltam veszek másikat. Hát rendeltem azóta 3 másikat. Abból egyik kuka. Másik kettő jól működik Torque progival, de a scan my opel egyikkel sem megy. Próbáltam több telefonon is, de hiába. Egyiken néha csatlakozott, de midig akadozott. Többinél csatlakozási hiba, nincs válasz, interfész ellenőrzésnél lefagy.... Tapaszt valaki már ilyet? Lett megoldás rá? Nem tudom, hogy most a telefonnal, vagy az elm-el van baj. Rejtélyes.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július29, 2015 Megoszt Elküldve Július29, 2015 Nekem sem működött az OPC-vel. A bluetooth kapcsolat létrejött de mikor autót kell választani meg évjáratot onnan a "csatlakozás" sosem sikerült. Igaz én egy Blackberry Passport-al próbálom ami nem android de emulálni tudja az összes droid programot, de akár lehet ez is ok talán. Majd egyszer probaljuk mar ki az enyemmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július29, 2015 Megoszt Elküldve Július29, 2015 Kölcsön volt nálam, Kelemen Zolitól és így vissza is adtam neki :unsure: Nem tudom érdemes e vennem így hogy nem működött :goofy: Majd egyszer probaljuk mar ki az enyemmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Putnesz Elküldve Július29, 2015 Megoszt Elküldve Július29, 2015 Sziasztok! ECU javításával foglalkozó megbízható szakit tudtok javasolni elsősorban Szeged vonzáskörzetében? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július29, 2015 Megoszt Elküldve Július29, 2015 Kölcsön volt nálam, Kelemen Zolitól és így vissza is adtam neki :unsure: Nem tudom érdemes e vennem így hogy nem működött :goofy: Kölyöknek volt ilyen irányú kutatása. Az enyémet le is fotózta, és fel is töltötte ide, mert az vitt mindent. Ha a tiedet vinné bb-n akkor az app jó, és nem azzal van a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
toma2105 Elküldve Július29, 2015 Megoszt Elküldve Július29, 2015 Hello mindenki! Segítségeteket szeretném kérni! Folyamatosan világítanak az index lámpáim,(az összes), De ha rá adom a gyujtást,vagy járó motornál,minden működik rendesen. Tudnátok segíteni hogy mi lehet a hiba? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július29, 2015 Megoszt Elküldve Július29, 2015 Hello mindenki! Segítségeteket szeretném kérni! Folyamatosan világítanak az index lámpáim,(az összes), De ha rá adom a gyujtást,vagy járó motornál,minden működik rendesen. Tudnátok segíteni hogy mi lehet a hiba? Előre is köszi! Esetleg riasztó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
toma2105 Elküldve Július29, 2015 Megoszt Elküldve Július29, 2015 (edited) Esetleg riasztó? Szia! A riasztónak van külön biztosítékja vagy reléje? Mert ha esetleg az a hiba,akkor ha ezeket kiszedném akkor nem világítana? Módosítva Július29, 2015 : toma2105 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július29, 2015 Megoszt Elküldve Július29, 2015 Szia! A riasztónak van külön biztosítékja vagy reléje? Mert ha esetleg az a hiba,akkor ha ezeket kiszedném akkor nem világítana? Gyári vagy utólagos? Elméletileg lennie kell biztosítéknak. Szerintem a gyári riasztó a központizár biztosítékját használja. Nekem utólagos riasztóm van, itt egy lengő biztosíték van bekötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bucynus Elküldve Július29, 2015 Megoszt Elküldve Július29, 2015 Sziasztok! Volt 2db ELM327-em. Egyik berakva az autóba a másik meg "rohangálós", éppen akinek kellett. Mind a kettő működött hibátlanul, de a rohangálóst elajándékoztam. Gondoltam veszek másikat. Hát rendeltem azóta 3 másikat. Abból egyik kuka. Másik kettő jól működik Torque progival, de a scan my opel egyikkel sem megy. Próbáltam több telefonon is, de hiába. Egyiken néha csatlakozott, de midig akadozott. Többinél csatlakozási hiba, nincs válasz, interfész ellenőrzésnél lefagy.... Tapaszt valaki már ilyet? Lett megoldás rá? Nem tudom, hogy most a telefonnal, vagy az elm-el van baj. Rejtélyes.... Az enyémmel sem megy az opel app. :( Ha tudd valaki olyat eBay-en, ami tuti működik, dobhatna egy linket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
toma2105 Elküldve Július30, 2015 Megoszt Elküldve Július30, 2015 Gyári vagy utólagos? Elméletileg lennie kell biztosítéknak. Szerintem a gyári riasztó a központizár biztosítékját használja. Nekem utólagos riasztóm van, itt egy lengő biztosíték van bekötve. Gyári van benne.majd megnézem még azt is,addig meg marad az,hogyha megállok akkor kiveszem az index relét :-) azért köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
L4Fleur Elküldve Augusztus1, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2015 Sziasztok. Ha folyamatosan nyomom a műszerfalon a gombot, ezt mutatja. Ez mi? http://kepfeltoltes.hu/view/150801/20150801_151430_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Augusztus1, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2015 Sziasztok. Ha folyamatosan nyomom a műszerfalon a gombot, ezt mutatja. Ez mi?http://kepfeltoltes.hu/view/150801/20150801_151430_www.kepfeltoltes.hu_.jpg napi km .nullázo 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rfamp Elküldve Augusztus1, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2015 (edited) Üdv a klubban! A leírásom a BEHR féle szellőztetőrendszert írja le. Az áramfigyelő komparátor nem jó! A motor (elektro) indulási árama 7-10 szerese a névlegesnek. Az elakadt/megszorult motor (végállás állapota) kb 1A. Figyelned kell még a forgásirány váltást is. Ekkor, nyilván kell egy késleltetés is, mivel az ellenkező irányba indulna a motor. Lényegesen egyszerűbb, és olcsóbb egy időzítő... Az áramfigyeléssel kapcsolatban írnám... Nálam a mért értékek a következők a légkeringetés irányát váltó motorral kapcsolatban: Az indulási áram 0,5A max kb, ami 2-3 msec ideig áll csak fent utána lecsökken 50 - 60(!) mA re üzem közben. A végállás elérésekor 200-300 mA áramot vesz fel csak a motor. Én változatlanul az áramkomparátoros megoldást favorizálom PIC el, legfeljebb lesz referencia hogyan működik. ;) Egyébként az alap problémát sikerült áthidalni egy mezei soros elektronikus automata biztosítékkal. 50mA est tettem sorba a motorral, a tehetetlensége miatt tökéletesen alkalmas az indulási áram áthidalására, a végálláskor pedig szépen lehatárolja az áramot a küszöbértéke alá. Így mindkét végállásban tehermentesíti az eltörni hajlamos tengelyt a túl nagy nyomatéktól amit a motor egyébként folyamatosan rá eröltetne... Nem is tudom kell e ennél jobb és egyszerűbb megoldás. Módosítva Augusztus1, 2015 : rfamp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Augusztus3, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2015 (edited) Sziasztok! Kalocsa, Solt, Dunavecse, Dunaföldvár, Dunaújváros, Kecskemét környékén/felé van valakinek a képen szereplő belső világítása egy perces kipróbálás erejéig. Enyémet nem tudtam életre kelteni, és ezért hogy kiderüljön a lámpa-e a hibás, szeretném rádugni egy működő tesztelt helyre, vagy jó lámpát az enyémre.... A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Köszönöm! Módosítva Augusztus3, 2015 : Stofl Link to comment Megosztás: More sharing options...
helkis Elküldve Augusztus3, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2015 (edited) Ma végre én is rászántam magam a szellőztető-panel javításra, sikerült is, kopp-kopp, de még meg fogom építeni darthvödör időzítőjét a végleges megoldáshoz, most csak megfordítottam a lapot, szét volt hullva a hajtott vége.. 17év az 17év, csoda hogy eddig bírta! ami viszont feltűnt, hogy a motortér felől a venti, simán be tud szívni bármit, ami bekerül az ablaktörlők alatti burkolat alá, ez így van minden astrán, vagy van rá valamilyen szűrő, amit fel lehet ide szerelni? úgy tele volt falevéllel meg porral, kisebb bogarakkal, hogy az is csoda volt hogy a levegő be tudott jutni, most ezt is kipucoltam szépen, hangja se maradt.. ;) pár kép a megoldásról: https://drive.google.com/folderview?id=0ByUnG1riHO8afld6ZlQ5R1I2VHBzbDZiVE5rc2JiM1lrRHBUZU53Y19CQkVfUzBBYnBBSGs&usp=sharing Módosítva Augusztus3, 2015 : helkis Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus3, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2015 Lenne elotte egy racs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
helkis Elküldve Augusztus4, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2015 Lenne elotte egy racs. link, kép? hol lehetne beszerezni? előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2015 Pesten adok neked ha gondolod.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
helkis Elküldve Augusztus4, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2015 Pesten adok neked ha gondolod.. ez tök ász, épp holnap kell mennem Pestre, priviben dobsz egy számot, meg egy címet? előre is köszi! :icon13:â Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts