sulep84b Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Hát nekem amit mutattak az olyan hogy felül bőrözött és belül valamiféle filcszerű bélés volt. És mágneses zárja van, vagyis az tartja a fedelét a helyén. Sajnos a pontos típusát nemtudom. Az általad említett http://www.astra-h.ru/ oldalon hol találom a pdf filet? Sajna oroszul nemigen tudok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Hát nekem amit mutattak az olyan hogy felül bőrözött és belül valamiféle filcszerű bélés volt. És mágneses zárja van, vagyis az tartja a fedelét a helyén. Sajnos a pontos típusát nemtudom. Az általad említett http://www.astra-h.ru/ oldalon hol találom a pdf filet? Sajna oroszul nemigen tudok. :D És magyarul sem! Még mindig mindent elárasztasz egy-egy kérdéseddel. :) Amúgy mi folyik nálad? Full fapadtól full extráig építkezel? Irigyellek, mert jó móka, ha bírja az ember anyagiakkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 akkor elképzelhető hogy magán a rádión kell vmit állítani hogy tudja vezérelni a kijelzőt a középkonzolon Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 elnézést ez rossz helyre ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Tudja valaki, ha utólag akarok ülésfűtést berakni, akkor csak a fűtőbetétet és a kapcsolókat kell beszerezni? Mert úgy látom a vezetékelés az megvan, legalábbis az ülés alatt lóg egy csati ami magenta és sárga színben tündöklik. A kapcsolók helyén is megvannak a vezetékek a csatlakozókkal a hamutartó alatt lévő fedél mögött. Mert ha ilyen egyszerű az ügy, akkor nekifognék, viszont vezetékelni, kárpitot lebontani nem akarok. A szivargyújtósat meg inkább hanyagolnám, akkor inkább adok az asszonyra bundabugyit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Tudja valaki, ha utólag akarok ülésfűtést berakni, akkor csak a fűtőbetétet és a kapcsolókat kell beszerezni? Mert úgy látom a vezetékelés az megvan, legalábbis az ülés alatt lóg egy csati ami magenta és sárga színben tündöklik. A kapcsolók helyén is megvannak a vezetékek a csatlakozókkal a hamutartó alatt lévő fedél mögött. Mert ha ilyen egyszerű az ügy, akkor nekifognék, viszont vezetékelni, kárpitot lebontani nem akarok. A szivargyújtósat meg inkább hanyagolnám, akkor inkább adok az asszonyra bundabugyit! :D szia! Asszem rossz hírem van. az a vezeték az oldallégzsák és az övfeszítőé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 szia! Asszem rossz hírem van. az a vezeték az oldallégzsák és az övfeszítőé :D Az gáz! :D De akkor hol végződnek a kapcsolók vezetékei?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
scoths Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Hello! Tudna valaki segíteni nekem? '00-es G Astra caravanhoz keresek valamiféle elektromos rajzot! Valaki segítsen rajtam légyszi!! Köszönöm Tomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Itt találod meg: Schaltplan Astra G én csak ezt ismerem, lehet hogy van más is Link to comment Megosztás: More sharing options...
scoths Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Itt találod meg: Schaltplan Astra G én csak ezt ismerem, lehet hogy van más is Köszönöm! Ez pontosan 14 képpel több, mint ameddig összesen találtam!!!! :D Tomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuzer Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Bocsi, ha volt már ilyen. Tolatóradart épített már be valaki utólag 5 ajtósba? Tapasztalat, stb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Bocsi, ha volt már ilyen. Tolatóradart épített már be valaki utólag 5 ajtósba? Tapasztalat, stb? Bár nekem nincs, de tudok 1 jó helyet Budán, ha érdekel: a YO hely Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Sziasztok.Van valakinek tapasztalata az univerzális első könyöktámasszal kapcsolatban? Mert ilyent szeretnék venni a kocsimba.Esetleg tipp,hogy hol érdemes beszerezni. Előre is köszike. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Szerintem maradj a gyárinál, az utólagosakkal csak a szívás van: kényelmetlen stb.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Szerintem maradj a gyárinál, az utólagosakkal csak a szívás van: kényelmetlen stb.. :D És mennyi a gyári, és hol lehet kapni? Nekem a márkaszervízbe is valami nem gyárit említettek, és majdnem 20e vaolt pár 100Ft hilyán.... Az univerzálissak pedig 4-5e Ft-tól vannak normálissak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 És mennyi a gyári, és hol lehet kapni? Nekem a márkaszervízbe is valami nem gyárit említettek, és majdnem 20e vaolt pár 100Ft hilyán.... Az univerzálissak pedig 4-5e Ft-tól vannak normálissak.... Én az enyémet a Schiller-ben kértem, anno: 12ezer ft-volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 És mennyi a gyári, és hol lehet kapni? Nekem a márkaszervízbe is valami nem gyárit említettek, és majdnem 20e vaolt pár 100Ft hilyán.... Az univerzálissak pedig 4-5e Ft-tól vannak normálissak.... Nekem KAMEI van, igaz beépítve nincs, de lehet, hogy nem is lesz.. Asszony le akarja cserélni a kocsit. :D Az ülések csavarjai fogják, nem kell fúrni semmit. Anno 16e pénz volt. Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Nekem KAMEI van, igaz beépítve nincs, de lehet, hogy nem is lesz.. Asszony le akarja cserélni a kocsit. :D Az ülések csavarjai fogják, nem kell fúrni semmit. Anno 16e pénz volt. Tomka Hol lehet ilyen aszonyt találni? Az ilyen nő kincs, nagyon vigyázz rá! :D De ugye Opelt szeretne!? :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Én az enyémet a Schiller-ben kértem, anno: 12ezer ft-volt. :D Mikor? 38940Ft az opel hivatalos oldalán. Szóval 12-ért akkor nem hiszem,hogy Opel. OPEL TARTOZÉKOK Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Mikor? Szóval 12-ért akkor nem hiszem,hogy Opel. 3éve, mikor vásároltam a gépet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe T Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Üdv CCRT-700 Philips van a gépben cd vezérléssel (Tárral be is van kötve ) a cd tár helyére sztero bemenet lehet buherálni egyáltalán érzékeli tár nélkül? M3 lejátszót szeretném hozzá kötni. Nincs közvetlen aux in bemenet? Nincs valakinek hátsó láb kiosztáshoz rajza vagy leirása? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Üdv CCRT-700 Philips van a gépben cd vezérléssel (Tárral be is van kötve ) a cd tár helyére sztero bemenet lehet buherálni egyáltalán érzékeli tár nélkül? M3 lejátszót szeretném hozzá kötni. Nincs közvetlen aux in bemenet? Nincs valakinek hátsó láb kiosztáshoz rajza vagy leirása? Van még egy jó pár topic, oda is írd be....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Smith Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Hello! Ugy látom sajna csak digit. pontok vannak,a jobb oldalin elképzelhető,neked milyen csatid van?? Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Smith Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ha ez a csatlakozód van akkor a "C"-ben a 19 Left IN / 20 Right IN / 18 GND! Ha nincs lehetőséged belevaló csatlakozót szerezni akkor a kis méretü (pl.autó hangszórók kis méretű saruja) csuszó saruval rá tudsz menni! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Opel Astra G. 5a modellre szépen kinéző lámpákat hol lehet kapni? Minősége is jó legyen,'E' betű legyen benne, hogy müszakin/rendőr ne szoljón. Ha valaki tudna valamit megköszönném. Sürgős lenne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts