speter Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 A kócsag utcához tudsz pontos elérhetôséget (akár PÜben)? az autoszaki.hu-n kellene keresnem? nekem itt vmi más jön be, nem tudok alkatrészre keresni. Amúgy kösz a gyors válaszokat! Valóban elírtam, így gyorsan meg is kerestem Neked a konkrét hirdetést. Úgy látom az ár már kicsit változott.
dsteel Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 ez lenne az? asszem megtaláltam... ;) ide másolom, hátha mást is érdekel.... http://www.autosszaki.hu/alkatresz/18549/o...yeb-alkatreszek
dsteel Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Valóban elírtam, így gyorsan meg is kerestem Neked a konkrét hirdetést. Úgy látom az ár már kicsit változott. Ja, közben én is megtaláltam, kösz a segitséget, ez igazán baráti ár. Mingyá hivom is. Közben a munkatársam megkérdezte, Opeles "ismerôs" 40E-ért szerelné...
speter Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Ja, közben én is megtaláltam, kösz a segitséget, ez igazán baráti ár. Mingyá hivom is. Közben a munkatársam megkérdezte, Opeles "ismerôs" 40E-ért szerelné... Majd írj a fejleményekről. ;)
dsteel Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Hát, asszongya, h az elôzô beszállító tönkrement legalább 1 hónapot kell várni, h találjon egy másik beszállítót. Aszongya, az euró miatt kb 3-4EFt-tal drágább lesz, de 25E-nél biztos meg fog állni a tempomat ára. Eddig 20-an vannak nála elôjegyzésben, ugyhogy biztos csinálja tovább hál istennek. De legalább az enyémbe tuti belemegy szerinte. Ha alakul az ügy, ide is irogatok ám!
Filewalker Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Hát, asszongya, h az elôzô beszállító tönkrement legalább 1 hónapot kell várni, h találjon egy másik beszállítót. Aszongya, az euró miatt kb 3-4EFt-tal drágább lesz, de 25E-nél biztos meg fog állni a tempomat ára. Eddig 20-an vannak nála elôjegyzésben, ugyhogy biztos csinálja tovább hál istennek. De legalább az enyémbe tuti belemegy szerinte. Ha alakul az ügy, ide is irogatok ám! Ha kicsit visszaolvasol a topicban, akkor megtalálod hogy hoztam én ki a tempomatot 15 e Ft-ból, és nekem még kuplungkapcsoló is kellett. Szóval a tempomatos indexkar a Müller autónál (mullerauto.hu) 6700 Ft volt, a kuplungkapcsoló 3400, ezt a két dolgot 20 perc alatt beszereltem, majd az egyik fórumtárs 5 ropiért beprogramozta. A beszerzéstől a programozásig eltelt kb 6 óra....
dsteel Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Ha kicsit visszaolvasol a topicban, akkor megtalálod hogy hoztam én ki a tempomatot 15 e Ft-ból, és nekem még kuplungkapcsoló is kellett. Szóval a tempomatos indexkar a Müller autónál (mullerauto.hu) 6700 Ft volt, a kuplungkapcsoló 3400, ezt a két dolgot 20 perc alatt beszereltem, majd az egyik fórumtárs 5 ropiért beprogramozta. A beszerzéstől a programozásig eltelt kb 6 óra.... Már hivtam is a mülleréket, meg is veszem, teljesen igazad van. Azonban ôk nem tudják, hogy az én autómba kell-e a kuplungkapcsoló. Szerinted/szerintetek kell? Nem mintha ennyiért nem tudnám megvenni, de minek, ha nem kell, ugye...
speter Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Már hivtam is a mülleréket, meg is veszem, teljesen igazad van. Azonban ôk nem tudják, hogy az én autómba kell-e a kuplungkapcsoló. Szerinted/szerintetek kell? Nem mintha ennyiért nem tudnám megvenni, de minek, ha nem kell, ugye... Van amelyikben benne van, van amelyikben nincs (motorkódszámtól függetlenül). Feküdj alá, és meglátod, hogy ott van-e olyasmi mint a fékpedálnál vagy nincs.
Filewalker Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Már hivtam is a mülleréket, meg is veszem, teljesen igazad van. Azonban ôk nem tudják, hogy az én autómba kell-e a kuplungkapcsoló. Szerinted/szerintetek kell? Nem mintha ennyiért nem tudnám megvenni, de minek, ha nem kell, ugye... Egy kis segítség: http://www.astraownersclub.com/documents/t...ical/cruise.pdf
dsteel Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Egy kis segítség: http://www.astraownersclub.com/documents/t...ical/cruise.pdf kösz, megnézegetem ezt is...
Robz Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Caravanhoz akkor senki nem tud megdobni egy elektromos rajzzal? ;) Esetleg az infóval, hogy hova futnak be az ajtókapcsoló jelei konkrétan?
dsteel Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 Sziasztok, megvettem a tempomatot mülleréknél, a"műszaki vénám" arra is elég volt, hogy beszereljem, rá is dugtam a kis foglalatra, amibe 4 vezeték ment bele. Ez jó hír, viszont nem működik, valszeg kell a TECH-es felismertetés. Meg tudjátok adni a Filewalker cartárs által emlegetett fórumtárs elérhetőségét, akár PÜ-ben? A másik, hogy hol van pontosan az emlegetett kuplungkapcsoló? Szétszedtem a boritást a pedáloknál, be is feküdtem alá, de egyszerúen nem találom... Mondjuk a fékkapcsolót se. egyáltán jó helyen keresem? Bocs, ha bénázok, de igy tanul az ember...
LacBp Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 A kócsag utcához tudsz pontos elérhetôséget (akár PÜben)? az autoszaki.hu-n kellene keresnem? nekem itt vmi más jön be, nem tudok alkatrészre keresni. Amúgy kösz a gyors válaszokat! szia! itt van minden infó róluk!! http://www.cegkat.hu/cegkat/index.php?page...g&cnaz=2292 csörögj rájuk!
LacBp Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 Sziasztok, megvettem a tempomatot mülleréknél, a"műszaki vénám" arra is elég volt, hogy beszereljem, rá is dugtam a kis foglalatra, amibe 4 vezeték ment bele. Ez jó hír, viszont nem működik, valszeg kell a TECH-es felismertetés. Meg tudjátok adni a Filewalker cartárs által emlegetett fórumtárs elérhetőségét, akár PÜ-ben? A másik, hogy hol van pontosan az emlegetett kuplungkapcsoló? Szétszedtem a boritást a pedáloknál, be is feküdtem alá, de egyszerúen nem találom... Mondjuk a fékkapcsolót se. egyáltán jó helyen keresem? Bocs, ha bénázok, de igy tanul az ember... szia! a pedáloknál a burkolatot 2 anyával levetted??? mert alatta van
dsteel Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 szia! a pedáloknál a burkolatot 2 anyával levetted??? mert alatta van Levettem egy hajlékony burkolatot, azt 2 műanyag biszbasz tartotta, alatta volt valami keményebb műa borítás, azt nem vettem le, lehet, h az volt a hiba. a hajlékony alatt nem találtam semmit, a keményet meg nem próbáltam. Az elérhetőségeket kösz, felveszem velük a kapcsolatot. Most lengéscsillapítócserén van a kocsi szerelőnél, du megnézem alaposabban, hátha...
dsteel Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 Megnéztem, most sikerrel jártam, van benne egy olyan kis kapcsoló,mint a fékpedálnál, gondolom az lesz az. Mindenkinek köszönöm a segítséget! Közben a jelenleg 21 EFtért tempomat beszerelést vállaló emberkétől igéretet kaptam arra, hogy e-mailezik nekem, ha talál új beszállítót (kb1 hónap.) Ha megteszi,itt azonnal publikálom ;)
Filewalker Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Sziasztok, megvettem a tempomatot mülleréknél, a"műszaki vénám" arra is elég volt, hogy beszereljem, rá is dugtam a kis foglalatra, amibe 4 vezeték ment bele. Ez jó hír, viszont nem működik, valszeg kell a TECH-es felismertetés. Meg tudjátok adni a Filewalker cartárs által emlegetett fórumtárs elérhetőségét, akár PÜ-ben? A másik, hogy hol van pontosan az emlegetett kuplungkapcsoló? Szétszedtem a boritást a pedáloknál, be is feküdtem alá, de egyszerúen nem találom... Mondjuk a fékkapcsolót se. egyáltán jó helyen keresem? Bocs, ha bénázok, de igy tanul az ember... Szia! Küldtem privit!
Pinocchio Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Hogy a távirányító fedelét, vagy burkolatát be lehet valahol szerezni? mert az enyém már igen csak elhasználódott!
Boldizsar Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Hogy a távirányító fedelét, vagy burkolatát be lehet valahol szerezni? mert az enyém már igen csak elhasználódott! Vaterán kompletten elektronikával együtt vettem 5000Huf-ért. Kicseréled az elektronikát és kész. ;)
Pinocchio Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Vaterán kompletten elektronikával együtt vettem 5000Huf-ért. Kicseréled az elektronikát és kész. ;) Oh! Köszike! Ha nem lesz külön csak burkolat akkor szétnézek ott!
Asterx Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Radar/laser detektort használ valaki? Van valamilyen tapasztalatok ezekkel a kütyükkel kapcsolatban? Amiket olvasok róluk az nagyon kecsegtető, de nem tudom mennyit érdemes rá áldozni 15 ezer körül lehet már kapni - de van 20, 25 30 ezres is (és persze a sokkal drágábbak, amik nem érdekelnek). Nem tudom, hogy ami drágább, az tényleg jobb-e.
Zachi Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Radar/laser detektort használ valaki? Van valamilyen tapasztalatok ezekkel a kütyükkel kapcsolatban? Amiket olvasok róluk az nagyon kecsegtető, de nem tudom mennyit érdemes rá áldozni 15 ezer körül lehet már kapni - de van 20, 25 30 ezres is (és persze a sokkal drágábbak, amik nem érdekelnek). Nem tudom, hogy ami drágább, az tényleg jobb-e. Amit hallottam róluk egy-két felhasználótól: az ár emelkedésével csökkent a vak riasztások száma, de sosem szűnt meg. Nyílt, jól belátható terepen akár egy villamos távvezetékre is riaszt (nem bokor, egy kóró nem volt a közelben, ami mögé el lehetett volna bújni), városban pedig kifejezetten zavaró. Így még lassabban haladtak, mint a kütyü nélkül. ;) Persze a technika mindig fejlődik, de ismeretségi körömben kb. 2 éve letettek a használatáról.
tgabika76 Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Hogy a távirányító fedelét, vagy burkolatát be lehet valahol szerezni? Be bizony. A Csergőben valami 800Ft körül van darabja. Cikkszáma: 9195343 Katalógusszám: 62 39 016
imy Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Totalcar népitélet Valami a szememet megszúrta, mit kellene vajon csinálni, hogy ne csak kulccsal való záráskor húzza fel az ablakot, hanem távítányítóval való bezáráskor?
speter Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Totalcar népitélet Valami a szememet megszúrta, mit kellene vajon csinálni, hogy ne csak kulccsal való záráskor húzza fel az ablakot, hanem távítányítóval való bezáráskor? Elég gyenge az angolom, de asszem ez az, amit keresel: http://www.astraownersclub.com/technical_guides.php Astra MK4 Technical Guides "How to fit totalclosure"
Recommended Posts