Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
látom. <_< Én is próbálok ilyet szerezni.

Ha minden jól megy, nekem tavasszal lesz eladó, olcsóért.

Csak előbb el kéne adnom a gyári 16"-os Coupé felnijeimet, mert annak az árából aztán vehetnék két projektoros lámpát, és akkor ezek feleslegessé válnának.

Elküldve

Csak előbb el kéne adnom a gyári 16"-os Coupé felnijeimet, mert annak az árából aztán vehetnék két projektoros lámpát, és akkor ezek feleslegessé válnának.

Tudsz olyat, amiben se angyalszem, se nappali csak simán projektoros halogénizzós? <_< Egy olyanra szívesen beneveznék, de mostanában csak ezeket a divatlámpákat nyomják.

Elküldve
Na ennyit ültetett az 5 ajtós rugó,kényelmes nem ráz.

Én már feldobtam a nyári kerekeket,evett a fene! :D

Szépek,köszi szaby!!!! :D

<_< :D

Nincs mit! Szép nagyon így! :D

Jók ezek a MOMO-k csak már meguntam! :)

Elküldve

Tudom, számitok is rá. <_< Szintszabályozós a tiéd?

Elküldve
Na ennyit ültetett az 5 ajtós rugó,kényelmes nem ráz.

Én már feldobtam a nyári kerekeket,evett a fene! <_<

Szépek,köszi szaby!!!! :D

Ha ezeket a lámpákat küldted volna Lipi-G,akkor sem sértődtem volna meg! :D (nagyon jól néz ki)

Ragasztás megtörtént,hétvégén ha nem esik a hó,kicserélem a lámpákat és megmutatom mekkora is a különbség a régi és ez között!

Elküldve
Értem, hogy szabálytalan. Vagyis, hogy 75%-os áteresztésnek meg kell lennie. És mindenki azt mondja, hogy az meg amúgy sem látszódik.

Nézegetem a fóliázó honlapokat és galériákban minden autó körbe van fóliázva. És írják, hogy csak a szabályoknak megfelelően. Vagyis csak utalnak rá.

Valaki tudna mutatni 75%-at, hogy az hogy néz ki valójában? Nekem kisteherautó feeling ha csak a hátsók vannak. Ezért egyformára szeretném. De csak ha van értelme

és szabályos.

Szia!

Nekem volt elöl is (a képen még van), de a rendőrök az Új M0-on kiszedtek a sorból és leszedették. (volt mérőjük). Azóta vakít a tükörből a mögöttem jövő fénye. <_<

Üdv

Elküldve
Szia!

Nekem volt elöl is (a képen még van), de a rendőrök az Új M0-on kiszedtek a sorból és leszedették. (volt mérőjük). Azóta vakít a tükörből a mögöttem jövő fénye. <_<

Üdv

Értem, így már minden világos. Látom a lehetőségeket. Még jó hogy nem ugrottam neki egyből a sötétítésnek.

Elküldve
Ha ezeket a lámpákat küldted volna Lipi-G,akkor sem sértődtem volna meg! <_< (nagyon jól néz ki)

Ragasztás megtörtént,hétvégén ha nem esik a hó,kicserélem a lámpákat és megmutatom mekkora is a különbség a régi és ez között!

Örülök,hogy megoldottad.Még egyszer bocseszka :D

Elküldve
Tudsz olyat, amiben se angyalszem, se nappali csak simán projektoros halogénizzós? <_< Egy olyanra szívesen beneveznék, de mostanában csak ezeket a divatlámpákat nyomják.

Hogyne, többféle is van belőle:

Egyszer van a gyáriból a sima króm foncsoros és a fekete (NJoy) kivitel is, aztán meg van az utángyártottból (Depo) szintén ez a kétféle színű, de mindegyik további két fajtára oszlik, az egyiknek a távolsági fény foglalata HB3-as (akár a gyárié), a másiknál meg H7-es (ehhez egyszerűbb égőt kapni). Szóval a tuninglámpákat leszámítva összesen 6 féle létezik, 2 gyári és 4 utángyártott.

Elküldve

találós kérdés:

adott egy csavar ,külső átmérője négy mm

zártszelvénybe fúrok 4-es menetet ....

Miért nem lehet bele csavarni ? (menetirány ugyan az)

Én tudom megoldást ... :D

csak kíváncsi vagyok az agytekervények működésére <_<

Elküldve
találós kérdés:

csak kíváncsi vagyok az agytekervények működésére :D

Menetemelkedés eltérő!Vagy AGR hiba. <_<

Elküldve
találós kérdés:

csak kíváncsi vagyok az agytekervények működésére <_<

Más a menetemelkedése, de 2 perccel megelőztek.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.