tjanika Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Ez csak nekem új? :D Valami rémlik...mintha már láttam volna,de nem hagyott bennem mély nyomokat.
Lipi-G Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Szerintem igen!! :lol: Jó van na,tudatlan vagyok,csak egy egyszerű mentős :D
tjanika Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Jó van na,tudatlan vagyok,csak egy egyszerű mentős :D Ej de sok ember szeretne olyan "tudatlan" lenni mint egy mentős... :lol:
Mc-elek Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 De lehet ki kellene mind a négyet cserélni, mert kereskedéstől vettem és bizonytalan a km állás. Valószínű kannás üzemanyagot használtak és még a gázolajszűrőt sem cserélték ki. Ez lehet az oka. pfff... nincs több kérdés.. :D
szopcsi13 Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Ez csak nekem új? :D Nyugi, nekem is új! Ezekre a síró szem beütésű lámpákra biztos emlékeznék. De hát én sem vagyok atomtudós.... ,vagy csak messze vagyunk mindentől....
Mc-elek Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Ebben hasonlít a Fórum a Harry Potterre! :D Tudjuk ki az, mi az, de a nevét ki nem mondjuk, nehogy illegális sw. kereskedelem v. terjesztés gyanúja merüljön fel akárkiben is! oszt még régebben Te piszkáltál ezzel... :lol: voldemort :D
nundee Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Nyugi, nekem is új! Ezekre a síró szem beütésű lámpákra biztos emlékeznék. De hát én sem vagyok atomtudós.... ,vagy csak messze vagyunk mindentől.... Az új Zafi-n is ilyen lámpák lesznek. Hát, majd megszokjuk :D Más! Ma végre mifelénk is tavaszias idő volt. Az döbbent meg ezzel kapcsolatosan a legjobban, hogy a kocsin mennyire észrevehető a magasabb külső hőmérséklet. Teljesen "kisimulnak a ráncai". :) Nem zörög, nem nyikorog, a motor selymesen jár. Már nagyon itt volt az ideje. De lehet, hogy csak engem "izgat a dolog". :D Mai időjárás-jelentésünk befejeződött. :lol:
szopcsi13 Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Az új Zafi-n is ilyen lámpák lesznek. Hát, majd megszokjuk :) Más! Ma végre mifelénk is tavaszias idő volt. Az döbbent meg ezzel kapcsolatosan a legjobban, hogy a kocsin mennyire észrevehető a magasabb külső hőmérséklet. Teljesen "kisimulnak a ráncai". ;) Nem zörög, nem nyikorog, a motor selymesen jár. Már nagyon itt volt az ideje. De lehet, hogy csak engem "izgat a dolog". :D Mai időjárás-jelentésünk befejeződött. :lol: És a hétvégére szólót láttad? :D
szopcsi13 Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 No é eszt nemtom,mitüöattá,üiűattá,madottidipadotta! Most láttam a tv-ben, Matisz nagypapától elvették a baltáját! :D Atyaúristen!
Zachi Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Most láttam a tv-ben, Matisz nagypapától elvették a baltáját! :D Atyaúristen! Alias CorsIKa? :lol: Én is láttam! Tényleg így beszélt! Le is kellett fordítaniuk!
szopcsi13 Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Alias CorsIKa? :D Lehet, beszélni még nem hallottam, csak írását olvastam!
Korzika Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Alias CorsIKa? :D Hopp,most lebuktam.Tényleg én vagyok Matisz papa! :lol:
szopcsi13 Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Hopp,most lebuktam.Tényleg én vagyok Matisz papa! :D Na én se megyek talira..... :lol:
zozor Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Na én se megyek talira..... :lol: Alapozó nélkül... :D
Zachi Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Zozor! Kűggy má néki igy kincstári bajtát! Hagy csinyájon gyúttóst.
szopcsi13 Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Zozor! Kűggy má néki igy kincstári bajtát! Hagy csinyájon gyúttóst. :D :lol: :D
zozor Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Zozor! Kűggy má néki igy kincstári bajtát! Hagy csinyájon gyúttóst. Röhögni fogsz, fiamnak faterral csináltattam fából tűzoltó-baltát, lerajzoltam neki, ő meg kifaragta-vágta-csiszolta-lakkozta és összeeszkábálta. Namost ha ennyire hiányzik neki, akkor 2 sörért (csak hogy ne szomjazzon az öregem :D ) tudok készíttetni Corsika cartársnak egyet, ezen ne múljon... :lol: :D :) ;) ugye-ugye?:D :D
Alex75 Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Meg is kerestem, mert örök klasszikus! uhhh... :D
zozor Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Zozor! Kűggy má néki igy kincstári bajtát! Hagy csinyájon gyúttóst. Nno, akkor ezt sasoljátok- Corsikának nagypapának szerettel: :lol: :D
Korzika Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Nno, akkor ezt sasoljátok- Corsikának nagypapának szerettel: :lol: :D Köszönöm a kiscsaládom nevében is,mer most úgy meg vagyunk viselve,hogy még kitartást sem tudunk.Holnap megyek a polgárhivatalba a Jenő úrhoz kis segélyír,szocpolitilag ide a Budai Nagy Antal útra.Mivel ez a kis fafejsze hamar elég a kályhában pénzbeli adományokat is elfogadnánk,kell a gyümőcsösgépbe---- akarom mondani tüzelőre!
zozor Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Köszönöm a kiscsaládom nevében is,mer most úgy meg vagyunk viselve,hogy még kitartást sem tudunk.Holnap megyek a polgárhivatalba a Jenő úrhoz kis segélyír,szocpolitilag ide a Budai Nagy Antal útra.Mivel ez a kis fafejsze hamar elég a kályhában pénzbeli adományokat is elfogadnánk,kell a gyümőcsösgépbe---- akarom mondani tüzelőre! ööö...akkor eztet nem kellett volna? :D :lol: Bocsesz... :D
Korzika Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 ööö...akkor eztet nem kellett volna? :D :lol: Bocsesz... :D :) ;) Más: Mi lehetett?Ezt én is láttam szombat este,valaki az ufó-s fórumon azt írta,hogy a nemzetközi űrállomás és a Discovery.Nem tudom,érdekes látvány volt az biztos.
zozor Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 :D :) Más: Mi lehetett?Ezt én is láttam szombat este,valaki az ufó-s fórumon azt írta,hogy a nemzetközi űrállomás és a Discovery.Nem tudom,érdekes látvány volt az biztos. Kössz b+... Éngemet esz a fene, hogy milyen hülyeségeket írok, aztán kiderül, csak szórakozik a cartárs... :D :lol: Ufohoz: A nemzetközit űrállomást pár éve lehetett látni, amikor a Simon csávó repülgetett odafent, amikor direkt közel jöttek a Földhöz- na, azt meg mi is néztük az asszonnyal. Pedig én eddig úgy tudtam, az űrállomást nem nagyon lehet látni.
Recommended Posts