Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Aki nem volt Opel családi napon ne bánja, ez nagyon felejthető volt...

Ha valaki gondolja mesélek...

Na mesélj!

Én ugyan ott voltam, de kíváncsi vagyok egy másik nézőpontra is.

Elküldve

Azta...

Van benne erő és alig egy tonna. Ja, és minek külső tükör? Csak a légellenállást növelné. Tetszik!

Volt tükör, csak leszedték és berakták az utastérbe. Őszintén remélem hogy nem a magyar közönség várható viselkedésére tekintettel... :blush:

Elküldve

Nem az a baj. Én úgy tudom, hogy amennyiben díjnemfizetés miatt szűnik meg a biztosításod, abban az esetben elveszted az addig elért bonus fokozatot, valamint csak ugyanannál a biztosítónál kötheted meg az új biztosítást, A0-ban.

Igen csak náluk lehet, de szerencsére nem bukok semmit. Lehet ha nagyon akarnám akkor kötekedhetnék, mert nagyon nem tiszta a dolog.

Elküldve

Szívó OPC letört hátsó szárnnyal... :(

van baj :)

esetleg bontásra megvenni és sokat alkudni ebből az árból :)

hát ja első szériás opc x20xer talán ...

Elküldve

Mint dízelesnek, nézzétek el tudatlanságomat! worthy.gif

Milyen csonk látszik szabadon mindkét autónál a motorblokk és az akku közt? Valamit elvitt onnét a cica? Vagy a gazdasági válság?

Nem úgy van, hogy a gyári OPC jellegzetes kék (mint a második ótó) és minden más vagy OPC Line v. remake? :huh: :blush:

Szomszédomnak Astra H Caravan 1.7 CDTI OPC Line volt, ami csak külső-belső optikai csomagot jelentett ezüst külső mellett. Még a motor takarólemezén is ott díszelgett a három mágikus betű kék háttérben.

Elküldve

a gyári BBS felnit már lepattintották róla :(

tán írja hogy van hozzá valami lom :)

én meg venném :)

300e-ért ... aztán elbontanám :)

többet nem ér

Elküldve

tán írja hogy van hozzá valami lom :)

én meg venném :)

300e-ért ... aztán elbontanám :)

többet nem ér

Ha megvennéd, szólj! Igényt tartanék a leömlőre... :wub: Na, meg a vezműtengelyekre, kerekestől.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.