Tápiószecső Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 ne is mondd, ma 3 órát dugóztam pesten kíváncsi leszek két hét múlva a tankolásra Én "csak" kb. a felét, de majd szét... az ideg. Nem is értem honnan ennyi autó? És még panaszkodnak az emberek, hogy milyen rosszul élünk... :sowwy: Pedig nap mint nap ezt látom, szerencsére általában tömegközelekdésről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 560/39=6,94 :lol: Nagyjából ahogy számítottam. Nem is tudom mikor kezdődött már utoljára 6-ossal. :lol: Ráadásul, az elején többet volt taposva, a végén pedig elég sokat dugóztam, és ugye benne volt még legalább 100 kilométer, amikoris a legkönnyebb és ekkor jobban is vigyázok a jobblábamra. Nameg 1 mérés nem mérés., de bíztató hogy maradni fog 6,9 körül. Úgyhogy már csak 100 kilót kell kidobnom és máris lenn vagyok 6 alján. :sowwy: (nembeszélve az egyéb dolgokról) Nem semmi, hogy ilyen kevésből is megáll a géped! Pesten? Az enyém többet behörpölne, minden tuning nélkül. Szerintem... :lol: Miután egy ideig benzin- etanollal jártam, kipróbáltam a sima 95-tel is... 37L/620km. Alig 6L/100km... :P De ez szinte csak lakott területen kívül, 90 környékén... Viszont a keverékkel érezhetően jobb volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Nem semmi, hogy ilyen kevésből is megáll a géped! Pesten? Az enyém többet behörpölne, minden tuning nélkül. Szerintem... :sowwy: Miután egy ideig benzin- etanollal jártam, kipróbáltam a sima 95-tel is... 37L/620km. Alig 6L/100km... :lol: De ez szinte csak lakott területen kívül, 90 környékén... Viszont a keverékkel érezhetően jobb volt. Nem, szerencsére nem Pest az egész. Nagyrésze középtáv (20-50km) átlagos forgalommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május2, 2008 Megoszt Elküldve Május2, 2008 181km 16.1 liter benzinnel... 8.9 liter vegyesen, még mindig sokallom :sowwy: . Viszont mikor letekertem a tanksapkát, szisszent egyet :lol: . Keresgéltem itt a fórumon, és a tank szellőzőjét kellene ezek szerint megnéznem, de azt hol találom? Az van a jobb első keréknél, az a szenes akármi? Ez amúgy okozhat magasabb fogyit? Meg ma is leállt egyszer kuplungolás közben, akár emiatt is lehetett? Mármint a szellőzés hiánya miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gandalf5 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 181km 16.1 liter benzinnel... 8.9 liter vegyesen, még mindig sokallom :sowwy: . Viszont mikor letekertem a tanksapkát, szisszent egyet :lol: . Keresgéltem itt a fórumon, és a tank szellőzőjét kellene ezek szerint megnéznem, de azt hol találom? Az van a jobb első keréknél, az a szenes akármi? Ez amúgy okozhat magasabb fogyit? Meg ma is leállt egyszer kuplungolás közben, akár emiatt is lehetett? Mármint a szellőzés hiánya miatt... Hy! Ezzel a szuszogással vigyázz mert kb.5 tankolás után kilukadt a tankom, mert el volt dugulva a szuszogom és ahogy a szivattyu szivta a tankbol a benzint nem tudott helyette levegöt beszivni! Volt olyan is ,hogy teljesen összeropant a tankom és miután megáltam valahol kb.5 perc mulva akkorát szolt mikor viszaugrot,hogy azt hittem defektet kaptam. A sok fel-le mozgástol, könnyen kilukad az a vékony lemez. Az meg hogy lefuladt szerintem nincs köze hozzá! Föleg nem a kuplungnak! Nekem kombim van, annak a tank teteén van a szuszogo csak ezt ismerem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Hy! Ezzel a szuszogással vigyázz mert kb.5 tankolás után kilukadt a tankom, mert el volt dugulva a szuszogom és ahogy a szivattyu szivta a tankbol a benzint nem tudott helyette levegöt beszivni! Volt olyan is ,hogy teljesen összeropant a tankom és miután megáltam valahol kb.5 perc mulva akkorát szolt mikor viszaugrot,hogy azt hittem defektet kaptam. A sok fel-le mozgástol, könnyen kilukad az a vékony lemez. Az meg hogy lefuladt szerintem nincs köze hozzá! Föleg nem a kuplungnak! Nekem kombim van, annak a tank teteén van a szuszogo csak ezt ismerem! :lol: Hy! Most inkább kivettem a tömítést a tanksapka alól, hadd lélegezzen addig, amíg meg nem nézem közelebbről. A leállás valószínűleg a haldokló alapjárati miatt van, csak mondom hátha köze lehet hozzá ennek is. De akkor tévedtem :lol: . Viszont ha valaki megmondaná, hogy hol keressem a tank szellőzőjét, annak nagyon örülnék :sowwy: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
gandalf5 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Hy! Most inkább kivettem a tömítést a tanksapka alól, hadd lélegezzen addig, amíg meg nem nézem közelebbről. A leállás valószínűleg a haldokló alapjárati miatt van, csak mondom hátha köze lehet hozzá ennek is. De akkor tévedtem :lol: . Viszont ha valaki megmondaná, hogy hol keressem a tank szellőzőjét, annak nagyon örülnék :sowwy: . Én éppen ma szüntettem meg a lefulladást az auton! Kizártam a rendszerböl az AGR-szelepet mert nekem etöl fuladt le mindig mikor kuplungoltam! Hidegen rángatott az alapjárat meg olyan volt mintha nem ment volna egy henger! Most ugy néz ki jo és a motor is viszakapta az erejét! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Mai tankolás: 46.5L - 774km -> 6L/100km :lol: Jön a jó idő :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Megint emelkedik az üzemanyag.... Tud vki jó oldalt, ahol útitársakat lehet szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Tud vki jó oldalt, ahol útitársakat lehet szerezni? Ilyenre gondolsz? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Gabi! Ne magadból indulj ki! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Ne magadból indulj ki! :lol: Hálóóó! Én nem fizetek nőért :lol: Nincs szükségem rá :lol: Ne magadból indulj ki :sowwy: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Hálóóó! Én nem fizetek nőért :lol: Nincs szükségem rá :lol: Ne magadból indulj ki :sowwy: :P csak veszel nekik cukorkát, mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 csak veszel nekik cukorkát, mi? :sowwy: Ha ügyesek voltak, kaphatnak :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Tegnapi tankolás:42,21L->714km-re=5,9L. 80% hosszútáv, elég rendesen telepakolva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ha ügyesek voltak, kaphatnak :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Hihetetlen mennyit számít, ha picivel lassabban megyek... Kreszt betartva, 20-50 km-s távon 50L 856km alatt. 5,8L/100km... :sowwy: Mégis csak igaz a régi közmondás. :lol: 50 km-es távon kb 5 percet jelent, ha 110 helyett 90-nel "szüttyögök... Csak ne lenne olyan nehéz...! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 811 km.-re 46 liter. 5.7 :sowwy: Ebben volt fele országut, majd 3 létra a csomagtartón autópályán 3 személlyel, telepakolva. Két nap full pesti dugó. Nem rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Kezd alakulni a fogyasztásom. (Hengerfejcsere volt) Javarészt városban közlekedek és országúton is csak 15-20 km távolságokra megyek. 39,1 liter -> 775 km = 5,05 l/100km B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Jah... Dizlikkel nehéz versenyezni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Jah... Dizlikkel nehéz versenyezni... ;) Jah, mer mindíg lemaradnak! B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 571 km, 38,3 => 6,7 l/100 km Ebből kb 450 km Soltvadkerti út oda vissza, a többi helyben furikázás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Jah... Dizlikkel nehéz versenyezni... B) Hát azért nem mindegy a láb sem! Én rengeteg féle-fajta autót nyomtam már. Dizli-nemdizli. Nekem általában mindig kevesbbet evett meg mint a kollégáknak. Van neki technikája is. Pedig nem mondanám, hogy öregesen szoktam járni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Hát azért nem mindegy a láb sem! Én rengeteg féle-fajta autót nyomtam már. Dizli-nemdizli. Nekem általában mindig kevesbbet evett meg mint a kollégáknak. Van neki technikája is. Pedig nem mondanám, hogy öregesen szoktam járni. Kérlek taníts minket Mester! B) Na, de komolyan... Hogy csinálod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts