Tápiószecső Elküldve Április30, 2008 Elküldve Április30, 2008 ne is mondd, ma 3 órát dugóztam pesten kíváncsi leszek két hét múlva a tankolásra Én "csak" kb. a felét, de majd szét... az ideg. Nem is értem honnan ennyi autó? És még panaszkodnak az emberek, hogy milyen rosszul élünk... :sowwy: Pedig nap mint nap ezt látom, szerencsére általában tömegközelekdésről.
Alex75 Elküldve Május1, 2008 Elküldve Május1, 2008 560/39=6,94 :lol: Nagyjából ahogy számítottam. Nem is tudom mikor kezdődött már utoljára 6-ossal. :lol: Ráadásul, az elején többet volt taposva, a végén pedig elég sokat dugóztam, és ugye benne volt még legalább 100 kilométer, amikoris a legkönnyebb és ekkor jobban is vigyázok a jobblábamra. Nameg 1 mérés nem mérés., de bíztató hogy maradni fog 6,9 körül. Úgyhogy már csak 100 kilót kell kidobnom és máris lenn vagyok 6 alján. :sowwy: (nembeszélve az egyéb dolgokról) Nem semmi, hogy ilyen kevésből is megáll a géped! Pesten? Az enyém többet behörpölne, minden tuning nélkül. Szerintem... :lol: Miután egy ideig benzin- etanollal jártam, kipróbáltam a sima 95-tel is... 37L/620km. Alig 6L/100km... :P De ez szinte csak lakott területen kívül, 90 környékén... Viszont a keverékkel érezhetően jobb volt.
Tápiószecső Elküldve Május1, 2008 Elküldve Május1, 2008 Nem semmi, hogy ilyen kevésből is megáll a géped! Pesten? Az enyém többet behörpölne, minden tuning nélkül. Szerintem... :sowwy: Miután egy ideig benzin- etanollal jártam, kipróbáltam a sima 95-tel is... 37L/620km. Alig 6L/100km... :lol: De ez szinte csak lakott területen kívül, 90 környékén... Viszont a keverékkel érezhetően jobb volt. Nem, szerencsére nem Pest az egész. Nagyrésze középtáv (20-50km) átlagos forgalommal.
Szitamanó Elküldve Május2, 2008 Elküldve Május2, 2008 181km 16.1 liter benzinnel... 8.9 liter vegyesen, még mindig sokallom :sowwy: . Viszont mikor letekertem a tanksapkát, szisszent egyet :lol: . Keresgéltem itt a fórumon, és a tank szellőzőjét kellene ezek szerint megnéznem, de azt hol találom? Az van a jobb első keréknél, az a szenes akármi? Ez amúgy okozhat magasabb fogyit? Meg ma is leállt egyszer kuplungolás közben, akár emiatt is lehetett? Mármint a szellőzés hiánya miatt...
gandalf5 Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 181km 16.1 liter benzinnel... 8.9 liter vegyesen, még mindig sokallom :sowwy: . Viszont mikor letekertem a tanksapkát, szisszent egyet :lol: . Keresgéltem itt a fórumon, és a tank szellőzőjét kellene ezek szerint megnéznem, de azt hol találom? Az van a jobb első keréknél, az a szenes akármi? Ez amúgy okozhat magasabb fogyit? Meg ma is leállt egyszer kuplungolás közben, akár emiatt is lehetett? Mármint a szellőzés hiánya miatt... Hy! Ezzel a szuszogással vigyázz mert kb.5 tankolás után kilukadt a tankom, mert el volt dugulva a szuszogom és ahogy a szivattyu szivta a tankbol a benzint nem tudott helyette levegöt beszivni! Volt olyan is ,hogy teljesen összeropant a tankom és miután megáltam valahol kb.5 perc mulva akkorát szolt mikor viszaugrot,hogy azt hittem defektet kaptam. A sok fel-le mozgástol, könnyen kilukad az a vékony lemez. Az meg hogy lefuladt szerintem nincs köze hozzá! Föleg nem a kuplungnak! Nekem kombim van, annak a tank teteén van a szuszogo csak ezt ismerem! :lol:
Szitamanó Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Hy! Ezzel a szuszogással vigyázz mert kb.5 tankolás után kilukadt a tankom, mert el volt dugulva a szuszogom és ahogy a szivattyu szivta a tankbol a benzint nem tudott helyette levegöt beszivni! Volt olyan is ,hogy teljesen összeropant a tankom és miután megáltam valahol kb.5 perc mulva akkorát szolt mikor viszaugrot,hogy azt hittem defektet kaptam. A sok fel-le mozgástol, könnyen kilukad az a vékony lemez. Az meg hogy lefuladt szerintem nincs köze hozzá! Föleg nem a kuplungnak! Nekem kombim van, annak a tank teteén van a szuszogo csak ezt ismerem! :lol: Hy! Most inkább kivettem a tömítést a tanksapka alól, hadd lélegezzen addig, amíg meg nem nézem közelebbről. A leállás valószínűleg a haldokló alapjárati miatt van, csak mondom hátha köze lehet hozzá ennek is. De akkor tévedtem :lol: . Viszont ha valaki megmondaná, hogy hol keressem a tank szellőzőjét, annak nagyon örülnék :sowwy: .
gandalf5 Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Hy! Most inkább kivettem a tömítést a tanksapka alól, hadd lélegezzen addig, amíg meg nem nézem közelebbről. A leállás valószínűleg a haldokló alapjárati miatt van, csak mondom hátha köze lehet hozzá ennek is. De akkor tévedtem :lol: . Viszont ha valaki megmondaná, hogy hol keressem a tank szellőzőjét, annak nagyon örülnék :sowwy: . Én éppen ma szüntettem meg a lefulladást az auton! Kizártam a rendszerböl az AGR-szelepet mert nekem etöl fuladt le mindig mikor kuplungoltam! Hidegen rángatott az alapjárat meg olyan volt mintha nem ment volna egy henger! Most ugy néz ki jo és a motor is viszakapta az erejét! :lol:
FPepe Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Mai tankolás: 46.5L - 774km -> 6L/100km :lol: Jön a jó idő :sowwy:
gergolabs Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Megint emelkedik az üzemanyag.... Tud vki jó oldalt, ahol útitársakat lehet szerezni?
opel16v Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Tud vki jó oldalt, ahol útitársakat lehet szerezni? Ilyenre gondolsz? :sowwy: :lol:
opel16v Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Ne magadból indulj ki! :lol: Hálóóó! Én nem fizetek nőért :lol: Nincs szükségem rá :lol: Ne magadból indulj ki :sowwy: :P
yooccoo Elküldve Május7, 2008 Elküldve Május7, 2008 Hálóóó! Én nem fizetek nőért :lol: Nincs szükségem rá :lol: Ne magadból indulj ki :sowwy: :P csak veszel nekik cukorkát, mi? :lol:
opel16v Elküldve Május7, 2008 Elküldve Május7, 2008 csak veszel nekik cukorkát, mi? :sowwy: Ha ügyesek voltak, kaphatnak :lol: :lol:
zozor Elküldve Május7, 2008 Elküldve Május7, 2008 Tegnapi tankolás:42,21L->714km-re=5,9L. 80% hosszútáv, elég rendesen telepakolva.
Alex75 Elküldve Május7, 2008 Elküldve Május7, 2008 Hihetetlen mennyit számít, ha picivel lassabban megyek... Kreszt betartva, 20-50 km-s távon 50L 856km alatt. 5,8L/100km... :sowwy: Mégis csak igaz a régi közmondás. :lol: 50 km-es távon kb 5 percet jelent, ha 110 helyett 90-nel "szüttyögök... Csak ne lenne olyan nehéz...! :lol:
Tiv. Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 811 km.-re 46 liter. 5.7 :sowwy: Ebben volt fele országut, majd 3 létra a csomagtartón autópályán 3 személlyel, telepakolva. Két nap full pesti dugó. Nem rossz.
Digger Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Kezd alakulni a fogyasztásom. (Hengerfejcsere volt) Javarészt városban közlekedek és országúton is csak 15-20 km távolságokra megyek. 39,1 liter -> 775 km = 5,05 l/100km B)
epk947 Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Jah... Dizlikkel nehéz versenyezni... ;) Jah, mer mindíg lemaradnak! B) B) :D
hening Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 571 km, 38,3 => 6,7 l/100 km Ebből kb 450 km Soltvadkerti út oda vissza, a többi helyben furikázás.
Digger Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Jah... Dizlikkel nehéz versenyezni... B) Hát azért nem mindegy a láb sem! Én rengeteg féle-fajta autót nyomtam már. Dizli-nemdizli. Nekem általában mindig kevesbbet evett meg mint a kollégáknak. Van neki technikája is. Pedig nem mondanám, hogy öregesen szoktam járni.
Alex75 Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Hát azért nem mindegy a láb sem! Én rengeteg féle-fajta autót nyomtam már. Dizli-nemdizli. Nekem általában mindig kevesbbet evett meg mint a kollégáknak. Van neki technikája is. Pedig nem mondanám, hogy öregesen szoktam járni. Kérlek taníts minket Mester! B) Na, de komolyan... Hogy csinálod?
Recommended Posts