potyo Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Jó a bogaras avatarod! Majdnem szétnyomtam a képernyőn......de nem jött össze :D Nyomd erősebben, el fog az tűnni ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Szépen kérem valamelyik moderátort, törölje már Livi-t mert mindannyiunk f....sza tele van már vele! Nem való ide, túl komolytalan az egészhez, és k.vára fárasztó a semmitmondó kérdései! :D ^_^ :P Köszi az avatar bókot!! De mit várunk Livitől,22 éves oszt hetedikes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Köszi az avatar bókot!! De mit várunk Livitől,22 éves oszt hetedikes! De már van 85 hozzászólása. Szerintem megérdemelne egy külön topic-ot: Szerintem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Hogy lehet valaki ilyen analfabéta 22 évesen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Köszi az avatar bókot!! De mit várunk Livitől,22 éves oszt hetedikes! Hetedikees? :D Sztem nem is járt iskolába, csak valahogy maszekba "megtanult írní". A lányom még nincs két éves, de már különbül rakosgatja össze a szavakat mint ez az íku titán!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Sajnos akkor ne válaszolj a kérdéseimre .Az ilyen emberekre nincs szükség! :D Ennyit tudsz. Meg a nevedet leírni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Inkább kanyarodjunk vissza a dízel témához, az meg hogy ki mekkora hülye és hányadik osztályba jár mehet tovább az általános topicban! (vagy inkább ott se!) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 szerintem a Livi témáról kattanjunk le, még egy nem megfelelő hozzászólás, és mehet a srác a fórumról máshová fórumozni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 szerintem a Livi témáról kattanjunk le, még egy nem megfelelő hozzászólás, és mehet a srác a fórumról máshová fórumozni.... Látom, amióta nem voltam a Livi téma változatlan, Livi nem tanult meg helyesen írni és még mindig nem okosabb mint egy ötödikes :D Bocsi az offér Link to comment Megosztás: More sharing options...
tompi.paintball Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 megpróbálom itt is mert valójában ez a dieseles forum csak sajna ez nem pörög annyira! Hali Urak! ezer éve olvasom a forumot de csak most regeltem. eddig reg nélkül is meg tudtam mindent tőletek. de most fogta magát y17dt motor. menetközben leállt. félrehózodtam és inditás után indult rendesen haza is értem vele. itthon kivillogtattam 0370 os kód amit tudom hogy mi ( P0370=Vonatkozásihelyzet-jeladó A funkció-rendellenesség) csak nem tudom mit jelent és mibe fog fájni? ha valaki tud segíteni ne tartsa magába. kösz illetve azóta többször csinálta mert ugye el kellett mennem dolgozni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 elég egy helyre is, ugyanazok olvassák ezt a topikot is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tompi.paintball Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 elég egy helyre is, ugyanazok olvassák ezt a topikot is :D parancs! értettem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 megpróbálom itt is mert valójában ez a dieseles forum csak sajna ez nem pörög annyira! Hali Urak! ezer éve olvasom a forumot de csak most regeltem. eddig reg nélkül is meg tudtam mindent tőletek. de most fogta magát y17dt motor. menetközben leállt. félrehózodtam és inditás után indult rendesen haza is értem vele. itthon kivillogtattam 0370 os kód amit tudom hogy mi ( P0370=Vonatkozásihelyzet-jeladó A funkció-rendellenesség) csak nem tudom mit jelent és mibe fog fájni? ha valaki tud segíteni ne tartsa magába. kösz illetve azóta többször csinálta mert ugye el kellett mennem dolgozni! adagoló tetején lévő szenzor, nekem is dobta a hibát.........csatlakozó le, kontakt spray, azóta jó. Illetve valahol olvastam olyat, hogy kitekerve apró fémpor látható rajta.....ez is okozhatja......> kitekerni, tisztítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Kb 2 hónapot kihagytam itt, de visszaolvastam. Az elmúlt két hónapom nem volt eseménytelen. Legutóbb a felújított generátorom (y17DT) kapott olyan zárlatot, hogy álló helyzetben füstölt, rotyogott. Áramtalanítás után (ez sem volt egyszerű 10-es kulcs hiányában) még egy vödör víz is kellett. a klíma nyomás érzékelő hibája miatt a kompresszorom sült meg, ugyanis a dízel szétrázott egy alu csövet (fáradt törés) klímagáz el.........., a kompresszor pedig nem tiltódott. Aztán végre sikerült rájönnöm mitől dobálta ritkán a P0400-as kódot. Az AGR vezérlő szelep volt hibás. Amióta cseréltem, nincs hiba. Mindíg rettegtem az előzéstől, ugyanis vészfutás az eredménye. Szóval csak elektronika, elektronika, és elektronika..............a f@szom tele ezzel az Isuzuval, és még az y20dth szidják (muhaha. Abba csak tankolni kell) most ismét Hibátlan az y17dt, de meddig? Ha szervizben javíttatnám ráment volna a gatya is (már önköltségen+bontott alkatrészekben számolva is 100 EHuf), és még nálam nem voltak az ismert típushibák: (TVC, adagoló elektronika, vezérműkerék lazulás stb) Havi szinten szedem le a lökhárítót róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek. Valaki tudna felrakni ide, vagy küldeni privátban egy gyári számot és egy képet a Z17DTL motorhoz való szívócső nyomás érzékelő szenzorról? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 2000 évj y17dt 40e km fékcserék elöl hátul, felújítva a bal hátsó nem is fog állandoan leveri az autómatikát a jobb még fog(tárcsásítanom kell) önhibábol központi zár vezérlő 10 hátsó leng csillapító állítható 55e motorfőzés170e, generátor és szervóvezérlő 35e,önindító kefecsere 15e kipi kopi motorvezérlővel még semmi nincs. fűtésem tél elött javítani kell, kutyacsontok nem bírnak fél évet. hiba üzenet van ha tolom neki de nem befolyásol semmit amikor wessz bekötötte a tempomatot mondta hogy valami alkatrészt ki kéne cserélni elektronikusra és akkor nem dobna hibát de nem tudom már mit. ja és a tankomban leledzik egy marmon kanna csőrére való szűrő na e miatt 2-2.5 liter után leold a kútfej ezt is meg kéne oldanom. klíma rendben tölteni kellett ,kompresszorra azt mondták lassan vége de még bírja szaki az javasolta 3000/perc fölött kapcsoljam ki ja az extrák sora na az fáj kicsit sokba biztos van már annyi amit a szerelőknél hagytam gyári xenon nem ajánlom senkinek nagyon rossz, gyenge de jól néz ki ülésfűtés b e kéne szerelni lámpamosó kéne a gyári reléje és tuti volna króm csíkos rács színrefújva sárfogó gumik szélterelők szárny , szemöldök színrefújás ok hátsó el.ablakok javítókészletet most találtam az EB en ha valakit érdekel ködlámpák másik lökös kapcsoló ajtóba való lámpák irmcher váltógomb tempomat állítható sebességű integetés össze kéne rakni csomiháló világítós napellenző szigorúan a mamának és még hol a vége talán egyszer összejönnek sibeda opc cuccok komoly felnik 17˝os kipufogó oldal légzsákok bőrbelső kipörgésgátló ez a kocsi lesz még 10 évig biztos ahogy állnak a dolgok mostanság Link to comment Megosztás: More sharing options...
béka Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Sziasztok! Az enyém volt a #2684 hozzászólás. Hát bekövetkezett....... Ma hazafelé megálltam,kb.2 percre és azóta nem indul el a gép.Indítok és semmi.Hajtani hajt,de nem indul.Indítózás után mindkét ventillátor ment.Kaptam olyat tippet,hogy az adagoló elektronika adta meg magát. Hát nem tudom..... Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Sziasztok! y20dth a vákumpumpának két kivezetése van. az egyik a nagy, ami a fékszervó rásegítő, a másik a kicsi ami vezérli a turbo,agr és egyéb szelepeket.... A hiba: a kicsin nincs vákum, de a nagyon igen. Kérdés 1: Javítható, vagy csak csere? Kérdés 2: Mi lenne ha rákötném a nagy kivezetésre a turbó AGR.... vákumcsöveket is, mivel ott van vákum? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemo003 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Sziasztok! y20dth a vákumpumpának két kivezetése van. az egyik a nagy, ami a fékszervó rásegítő, a másik a kicsi ami vezérli a turbo,agr és egyéb szelepeket.... A hiba: a kicsin nincs vákum, de a nagyon igen. Kérdés 1: Javítható, vagy csak csere? Kérdés 2: Mi lenne ha rákötném a nagy kivezetésre a turbó AGR.... vákumcsöveket is, mivel ott van vákum? Szerintem az cserés lesz, mivel a kivezetések bele vannak préselve a házba, szétszedni sem lehet. Én nem kötném rá a fékrásegítő ágára. Egyrészt azon az ágon valószínűleg nagyobb vákum is van, másrészt ha valamelyik vékony vákumcső kidörzsölődik, azt a féked is bánhatja, érhet meglepetés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wykk Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Sziasztok. 1.7 Td astrám van 98-as. Az történt vele, hogy menet közbe leállt a motor és nem tudom beindítani, hiába teker az önindító semmi mintha nem kapna gázolajat. Előzmény nem volt eddig tökéletesen működött minden, nem tudom mi lehet a baj. Van-e valami ötlete valakinek? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Sziasztok. 1.7 Td astrám van 98-as. Az történt vele, hogy menet közbe leállt a motor és nem tudom beindítani, hiába teker az önindító semmi mintha nem kapna gázolajat. Előzmény nem volt eddig tökéletesen működött minden, nem tudom mi lehet a baj. Van-e valami ötlete valakinek? Köszi. Esetleg nem kap gázolajat? Valami hibajel világít a műszerfalon, aminek nem kellene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fidorrr Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Sziasztok. 1.7 Td astrám van 98-as. Az történt vele, hogy menet közbe leállt a motor és nem tudom beindítani, hiába teker az önindító semmi mintha nem kapna gázolajat. Előzmény nem volt eddig tökéletesen működött minden, nem tudom mi lehet a baj. Van-e valami ötlete valakinek? Köszi. Üdv! Nékem télen volt ilyen sajnos komplett üzemanyag rendszertisztítás lett belőle (az üzemanyag tartálytól kezdve mindent ) mert el volt dugulva...... Persze ez más hiba is lehet… Link to comment Megosztás: More sharing options...
fidorrr Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Lenne egy kérdésem! Meghalt az önindítóm!! Mivel valahogy el kellene jutnom a szervizbe, arra gondoltam, (bár tudom, hogy barbár módszer) hogy sebességbe 2 vagy 3 ráindítok! Az lenne a kérdésem, hogy ezzel tudok e nagy kárt okozni????? Tehát jó ötlet e?? Vagy marad a vontatás....? Motor: y17dt Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Lenne egy kérdésem! Meghalt az önindítóm!! Mivel valahogy el kellene jutnom a szervizbe, arra gondoltam, (bár tudom, hogy barbár módszer) hogy sebességbe 2 vagy 3 ráindítok! Az lenne a kérdésem, hogy ezzel tudok e nagy kárt okozni????? Tehát jó ötlet e?? Vagy marad a vontatás....? Motor: y17dt Beteszed ötödikbe és meghúzzátok vagy 2-3 ember jól megtolja. Nem hirtelen de határozottan engeded fel a kuplungot, be fog indulni és semmi baja sem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Lenne egy kérdésem! Meghalt az önindítóm!! Mivel valahogy el kellene jutnom a szervizbe, arra gondoltam, (bár tudom, hogy barbár módszer) hogy sebességbe 2 vagy 3 ráindítok! Az lenne a kérdésem, hogy ezzel tudok e nagy kárt okozni????? Tehát jó ötlet e?? Vagy marad a vontatás....? Motor: y17dt :rolleyes: Ráindítasz a halott önindítóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts