opel16v Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Én sem vettem még újat, a versenyautóét használom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Újabb kérdésem van. Mitől rángathat 4000-től kb. 5500-ig a motor,vagy ha tartom egy ponton a gázt minden fokozatban. Ha lepadlózom húz. X20XEV-s a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Mitől rángathat 4000-től kb. 5500-ig a motor, diesel-es vagyok sosem éltem át ekkora fordulat számot :) talán mert nem OFF: honda ua szűrő mikor volt cserélve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 diesel-es vagyok sosem éltem át ekkora fordulat számot :) talán mert nem OFF: honda ua szűrő mikor volt cserélve? 1 hete,de olyan mintha a gyújtás hagyna ki.Mondjuk a tankban a szűrőt nem néztem,mert az ac-t nem szedtem ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 1 hete,de olyan mintha a gyújtás hagyna ki.Mondjuk a tankban a szűrőt nem néztem,mert az ac-t nem szedtem ki. Gyertyák/kábelek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 folytószelepház? injektorok? fals levegő? vészprogram/sárga pilács? soroljam még?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Gyertyák/kábelek? Gyertyák újak,a kábelek 2kóhm-3.5kóhm-ig 1 kivételével az1-es 19.6kóhm-os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 eléggé eltérő. szerintem cs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 folytószelepház? injektorok? fals levegő? vészprogram/sárga pilács? soroljam még?:) Folytószelepnél mi? injektorok jók mielőtt megvettem augusztusba akkor lettek cserélve(láttam a számlát és elég újnak néztek ki) Sárga pilács nincs, a falsot még nem néztem,de ha lehúztam a kipufogógáz visszavető elektromos csatiát sokkal jobb lett de nem az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 eléggé eltérő. szerintem cs Mármint az 1-es vagy az összes? Papír szerint 2-20kóhmig jó a kábel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Nekem valami hasonlót a gyujtásmodul hibája okozott. De szerintem mielött megvenél egy ujat, inkább próbáld ki valakiéval... nem nagy dolog leszerelni. Mondjuk nekem padlóra nem nagyon akart menni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Folytószelepnél mi? injektorok jók mielőtt megvettem augusztusba akkor lettek cserélve(láttam a számlát és elég újnak néztek ki) Sárga pilács nincs, a falsot még nem néztem,de ha lehúztam a kipufogógáz visszavető elektromos csatiát sokkal jobb lett de nem az igazi. Folytószelepház tisztaságát kéne nézni... lehet tele van dzsuvával. Ha lehúztad az AGR szelepről a csatit, akkor sem világított a sárga lámpa? Mert akkor kéne... Gyújtás ráadásnál világít egyébként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 lehúztam a kipufogógáz visszavető elektromos csatiát sokkal jobb lett de nem az igazi. Na akkor szokott lenni hibalámpa.Elég csak az oldalán lévő pici vákumcsövet lehúzni és ledugózni, akkor nem fog működni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Folytószelepház tisztaságát kéne nézni... lehet tele van dzsuvával. Ha lehúztad az AGR szelepről a csatit, akkor sem világított a sárga lámpa? Mert akkor kéne... Gyújtás ráadásnál világít egyébként? Ha ráadom a gyújtást világít addig míg be nem indítom utánna elalszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 kipucoltam a pillangószelepházat és most jó. Hát eléggé az volt. Azért köszi a tippeket legalább átlett ellenőrizve a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mumtaz Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Sziasztok! Bedöglött a MID kijelzőm a kocsimban (GM90464728, 5WK7446, 26 pólusú sárga csatis). Nem pixelhiba. E-BAY-en találtam MID-et (GM90569346, 5WK7466) de 32 pólusú csati van rajta. Ha csak a csatit lecserélem, be tudnám tenni a régi helyére, vagy mindenképp kell neki az a plusz 6 láb. Egyáltalán mi megy arra? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hard Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 hello pár számomra igen fontos kérdésem lenne felétek. ritkitottam a csomitartoban a helyet egy mélyládáwal és nöweltem az elsö ajtok sulyát egy komp. szettel. kérdésem az lenne hogy az erösitötöl az elsö ajtoig sikerült elwinni a kábelt wiszont fogalmam senincsen hogy hogy is kéne bewinni az ajtoba?? wan ott egy ien hüe csatlakozo ott kellene forrasztgatni? wagy furjak egy lukat wagy hogy... nem tom. na meg a másik nem fér be a gyári helyre a magas hogy lehetne megoldani ezt ugy hogy ne kelljen a mfalat elcsufitani holmi lukakkal. a fejegységemet is cserélném nem gyári cd wan már benne ugyhogy semmiféle tech2, hogy lehet átalakitani azt a csatit a szabwányra? mindenféleképpen széjjel kell wagdosni és összekewerni a szineket? nem lehet whogy kihuzni azokat a kis peckeket és átdugni egy másik helyre? na meg ha már irok megkérdem ezt is a hamutartom nincs kiwilágitwa hogyan lehet benne izzot cserélni wan ott egyáltalán wmi izzo? én nem láttam semmit az üritésnél. mit kell ott szétbombázni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Álljunk már meg egy szóra! Új fejegységet raktál be,igaz? A gyári kábel,ami átmegy az ajtóba az miért nem jó? :D Amúgy az ajtónál szét tudod tekerni az átmenő csatit és ott lehet esetleg még átvinni plusz kábelt,de ha jól felszerelt a géped,akkor nem sok hely van már átfúrni a gyári ajtócsatit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hard Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Nem a fejegység még nem került bele mer nem oan eccerü az meg a hangulatom sem wolt meg hozzá de már naon kéne mer ami benne wan az egy kula. A gyári kábel azért nem jo mert az erösitöm hajtaná az elsö szettet szal a csomitartobol megy elöre a hszdrot Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 A gyári kábel,ami átmegy az ajtóba az miért nem jó? :D Ez most komoly kérdés volt? :D Gondolom azért, mert ocsmány minőségű, és egy normális kábellel fényéveket javul a hangminőség :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hard Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 wki adjon már tanácsot hogy hogy wigyem be a kábelt az ajtoba Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Én láttam olyan megoldást, hogy a csatlakozó voltkifurva, és a vezetéket ott vitték át, csak akkor gáz ez, ha le kell szedniaz ajtót, mert akkor el kell vágni a vezetéket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hard Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 áááá azt nem lehet kifurni hehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 áááá azt nem lehet kifurni hehe pedig ki lehet! nekem két astrám is ilyen megoldással menet, na jó a gyári betüskézés is járható! de egy-két 13-as furaton sok kábel átfér ám! és nekem egysem tört el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Szia Tomi023! Megvan még a Vectrád? :D A gázolaj ára meg az esetleges javítások miatt kezdek letenni a dízel Astráról! Kb 2 hete benzinest keresek. 1.8-as Z18XE-t. Úgyis tudom, hogy van nekem valami jótanácsod, amit nem akarsz előlem eltitkolni! Ez Vectrában úgy tudom egy gyakori motor! Rumcice biztos emlékszel, párom vezette is az autódat egyik péntek este a pizzázásnál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts