free0228 Elküldve Március13, 2017 Elküldve Március13, 2017 30 perce, wookie írta: Van baj: Mintha csak magamat látnám...... Annyi különbséggel hogy nálam egy sharan vonóhorga rakott rendet......
wookie Elküldve Március13, 2017 Elküldve Március13, 2017 17 perce, Tiu írta: Ez nem jól néz ki. Lesz vele munka. Motor megúszta? Mi történt, eléd ugrott? Motornak kutya baja, ahogy a váznyúlvány is megúszta, csak épp a doblemez elejét lehet kivágni a francba. Azon kívül csak egy zárhíd csere, meg a csavarozós elemek. Viszont így már muszáj lesz telibefújni az autót. Ami viszont azt eredményezi hogy az enyém bekerül a garázsba, aztán majd jövőre talán elkészül, mert két telifényt jelenleg nem bír el a kassza, egyet is csak alig.
zotya975 Elküldve Március14, 2017 Elküldve Március14, 2017 9 órája, wookie írta: Motornak kutya baja, ahogy a váznyúlvány is megúszta, csak épp a doblemez elejét lehet kivágni a francba. Azon kívül csak egy zárhíd csere, meg a csavarozós elemek. Viszont így már muszáj lesz telibefújni az autót. Ami viszont azt eredményezi hogy az enyém bekerül a garázsba, aztán majd jövőre talán elkészül, mert két telifényt jelenleg nem bír el a kassza, egyet is csak alig. Mindíg van valami.
Stevy Elküldve Március15, 2017 Elküldve Március15, 2017 Valaki fórumosnak van egy matt fekete gsi motorházas caravánja Győrben ?
zotya975 Elküldve Március15, 2017 Elküldve Március15, 2017 11 perce, Stevy írta: Valaki fórumosnak van egy matt fekete gsi motorházas caravánja Győrben ? Szoktam látni néha, de nem tudom ki az.
Lajos12 Elküldve Március17, 2017 Elküldve Március17, 2017 Nem tudom láttátok-e ezt a cikket: https://youtu.be/ojP4kDAI7Os Itt az egész: http://112press.hu/hirek/reszletek/retro_opel_astra_f16_gl_police_rendorauto_ipa_szombathely/ Durva, hogy milyen átalakítások voltak a rendőr astrán
nagyonkezdő Elküldve Március17, 2017 Elküldve Március17, 2017 Megjött várva várt km. óra spirál.Beszarsz, azt mondja a telefonba a pali hogy ezt így árulják.
zotya975 Elküldve Március17, 2017 Elküldve Március17, 2017 7 perce, nagyonkezdő írta: Megjött várva várt km. óra spirál.Beszarsz, azt mondja a telefonba a pali hogy ezt így árulják. Hol van belőle a bowden?
zotya975 Elküldve Március23, 2017 Elküldve Március23, 2017 Többször csipkedtek már a gyertyapipák járó motornál különösen ha a másik kezemmel a szelepfedélen támaszkodtam. kezembe került egy virágpermetező, gondoltam megnézem hol-merre mászkálnak a szikrák. Hát semerre....aztán letesteltem egy drótot és végighúztam a kábelek mellett, de csak egy pipa tövénél ugrottak ki szikrák. Ezek szerint én jobb vezető vagyok.
wookie Elküldve Március25, 2017 Elküldve Március25, 2017 Sziasztok! Valakinek nincs véletlenül kölcsön egy autószállító kutyája?
Pheonix Elküldve Március31, 2017 Elküldve Március31, 2017 (edited) Sziasztok! Abban szeretném kérni a segítségeteket, h lenne egy 2001es 5 ajtós astra. Ebben szeretnénk egy olyat elérni, h a középkonzol kijelzőjéről ne menjen el az (idő, dátum, hőmérséklet) világítása, ha felkapcsoljuk akar csak a helyzetjelzőt, vagy a fényszorót. Mivel jelenleg alap helyzetben, gombnyomásra világít pár másodpercig, ill. nyújtásnál folyamatosan... "ha jól sejtem ez a normális?!" (Engem akár vezeték elcsípéses megoldás is érdekel!!!) A másik, meg a fényszoró magasság állító kapcsoló izzócseréje lenne. Hogy és miként lehet szétszedni ill. nagyon bonyolult e? Valamint h mekkora rizszsem izzó való bele? (Akkora mint a fényszoró és ködfényszoró kapcsolokba? vagy mint a ventilátor kapcsolóba?? mert ezeket már cseréltem; némelyiket forrasztással) Előre is köszi a segítséget Módosítva Március31, 2017 : Pheonix
zotya975 Elküldve Március31, 2017 Elküldve Március31, 2017 Tudom, hogy soha többé ( remélhetőleg) nem fogom látni őket, ha bent lesz a motorba, de azért takarítsunk.... 1
Tiu Elküldve Március31, 2017 Elküldve Március31, 2017 3 órája, zotya975 írta: Tudom, hogy soha többé ( remélhetőleg) nem fogom látni őket, ha bent lesz a motorba, de azért takarítsunk.... Ez melyik hengerfejből való?
zotya975 Elküldve Március31, 2017 Elküldve Március31, 2017 19 perce, Tiu írta: Ez melyik hengerfejből való? Wookie féle c14se és az én régi szíjszakadt c14nz m.
aholy Elküldve Április1, 2017 Elküldve Április1, 2017 Gyári közponzinál hogy kell ennek a kis basznak állnia? Arra már sikerült rájönni hogy két fajtám van,( lehet a jobbos meg a balos nrm egyforma) Van ez a sarga, meg van feher. Mar forgattam , de sehogy nem akarja. A vezeto oldal nyilik, zarodni nem zarodik kulccsal. Nyitni is ugy nyit, hogy alig mozditom a kulcsot, es mar nyitja is.
zotya975 Elküldve Április1, 2017 Elküldve Április1, 2017 Tudom hogy nem hirdetési oldal, de talán nekem elnézitek...vegyétek-vigyétek:https://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_1.4_gl-11337552
joecockroach Elküldve Április1, 2017 Elküldve Április1, 2017 1 óra, zotya975 írta: Tudom hogy nem hirdetési oldal, de talán nekem elnézitek...vegyétek-vigyétek:https://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_1.4_gl-11337552 Milyen profilra váltasz??? Kicseréltem a kipufogó leömlő tomítést, sajnos nem ment könnyen. Ha már ott voltam, belenéztem a motorba, íme:
zotya975 Elküldve Április1, 2017 Elküldve Április1, 2017 1 órával ezelőtt, joecockroach írta: Milyen profilra váltasz??? Kicseréltem a kipufogó leömlő tomítést, sajnos nem ment könnyen. Ha már ott voltam, belenéztem a motorba, íme: Még nem tudom, holnap nézek meg valamit. Alapból fehéres-szürkés kokszosak a kipufogó szelepek a csatornában, ahol olajos, ott szerintem a szelepszár szimering ereszt és lecsorog az olaj állás közben.
Bundee Elküldve Április1, 2017 Elküldve Április1, 2017 5 órája, zotya975 írta: Tudom hogy nem hirdetési oldal, de talán nekem elnézitek...vegyétek-vigyétek:https://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_1.4_gl-11337552 Ez gyors volt :D
joecockroach Elküldve Április1, 2017 Elküldve Április1, 2017 (edited) 44 perce, Bundee írta: Ez gyors volt :D Annó vasarnap 5kor meghirdettem a 4T Trabantomat 60ezerért 1,5 év műszakival plusz a sok alkatrésszel, 7kor már el is vittek mindent, én meg 45ezerrel "gazdagabb" lettem. Másnap jött az astra. Módosítva Április1, 2017 : joecockroach 1
zotya975 Elküldve Április6, 2017 Elküldve Április6, 2017 Új emelőt akarok venni a gyári helyett, mert már eléggé odavan a menet is megsérült rajta nehéz tekerni. Két esélyes van a palack, és a trapéz emelő. De két palack is volt már nálam egyik sem emelt eleget, a kerék a földön maradt.Az áruk kábé azonos.
joecockroach Elküldve Április6, 2017 Elküldve Április6, 2017 7 órája, zotya975 írta: Új emelőt akarok venni a gyári helyett, mert már eléggé odavan a menet is megsérült rajta nehéz tekerni. Két esélyes van a palack, és a trapéz emelő. De két palack is volt már nálam egyik sem emelt eleget, a kerék a földön maradt.Az áruk kábé azonos. Krokodilemelő az otthoni szerelésekhez, de nem hurcolászni a kocsiban, mert ahhoz tul nagy, elfér, csak minek cipelni, kb 8000 körül lehet kapni. Az autóban a gyárit tartanám az útszéli kerékcserékhez, vagy mivel az kezd rossz lenni, a trapézemelőt választanám.
wookie Elküldve Április6, 2017 Elküldve Április6, 2017 8 ért kapsz lidl-ben aldiban krokit, nekem elfér a csomiban is :D Bontóban az egymás tetejére tett két autót is meg bírtam vele emelni, rengeteget használjuk, nagyon megéri az árát.
Stevy Elküldve Április6, 2017 Elküldve Április6, 2017 Útszélére a trapéz is jó, de tényleg a krokodil az igazi otthonra. (Lildben jó kis bak is szokott lenni. )
zotya975 Elküldve Április6, 2017 Elküldve Április6, 2017 4 órája, joecockroach írta: Krokodilemelő az otthoni szerelésekhez, de nem hurcolászni a kocsiban, mert ahhoz tul nagy, elfér, csak minek cipelni, kb 8000 körül lehet kapni. Az autóban a gyárit tartanám az útszéli kerékcserékhez, vagy mivel az kezd rossz lenni, a trapézemelőt választanám. 3 órája, wookie írta: 8 ért kapsz lidl-ben aldiban krokit, nekem elfér a csomiban is :D Bontóban az egymás tetejére tett két autót is meg bírtam vele emelni, rengeteget használjuk, nagyon megéri az árát. 14 perce, Stevy írta: Útszélére a trapéz is jó, de tényleg a krokodil az igazi otthonra. (Lildben jó kis bak is szokott lenni. ) A krokodillal egy bajom van, hogy murvás-földes a beálló, ráadásul nem sík terep elég mókás lenne a kocsi alá betologatni, plusz belenyomná a súly a földbe a kerekeit. Megmérem pontosan mekkorát kell emelnem hogy a kerék már ne legyen a földön, aztán ha találok ilyen palackosat az lesz, ha nem, akkor a trapéz. Vagy veszek most kapásból trapézt, és majd ha lesz normális beálló akkor krokit.
Recommended Posts