Geopake Elküldve Július30, 2013 Megoszt Elküldve Július30, 2013 Nekem a Z16XE olyan 6-8 liter körül fogyaszt.Bevallom soha nem mértem,meg nem is érdekel.50 literrel elmegy olyan 800 km-t.Mondjuk városba nem járok vele,mert nincs arra dolgom:)Ha meg mégis van akkor robogóval megyek oda.Ingyen parkolok,meg gyorsabb meg olcsóbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kosazolika Elküldve Augusztus3, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2013 Már kezdek elgondolkozni,hogy jó-e kocsim!Sokan irnak itt 6,0 lt körüli városi fogyasztásról szemben az enyémmel 9-10lt!! Esetleg lehet olyan,hogy a twinport szelep folyamatosan nyitva tartsa az összes szívó szelepet,fordulattól függetlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Augusztus3, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2013 Már kezdek elgondolkozni,hogy jó-e kocsim!Sokan irnak itt 6,0 lt körüli városi fogyasztásról szemben az enyémmel 9-10lt!! Esetleg lehet olyan,hogy a twinport szelep folyamatosan nyitva tartsa az összes szívó szelepet,fordulattól függetlenül? 6l városi fogyasztás nincs,max.dízel A 9-10l rövid távokon,sok váltással,pirosnál dekkolva reális lehet,sőt télen 10l felett is 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus3, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2013 a dizel sem eszik városba 6 litert :) talán az 1.3 ... de ez a fogyi téma elég meredek... nincs két egyforma autó és ugyan olyan sofőr és és ugyan az a használati mód és ugyan az útvonal....... és még sorolhatnám :) ezért erősen tájékoztató jellegű a dolog :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kosazolika Elküldve Augusztus3, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2013 Vegyesbe klímával nekem is kijön 7,3-ból normál sebesség határok közt :) Autópályán a multkor klimával 145-150-el a 8-at bekajálta, három megtermett felnőtt embert cipelve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Augusztus3, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2013 6l városi fogyasztás nincs,max.dízel A 9-10l rövid távokon,sok váltással,pirosnál dekkolva reális lehet,sőt télen 10l felett is Sok váltás adott sok kereszteződés+klíma nálam. Sajna brutál melegek vannak egyszerűen már nem bírok gondolkodni nap végére muszáj lehűnöm ezért klímázok. Nem hajtom mégis a mostani tankolással 12,6 volt fogyasztás amit rettentően sokallok. Tudom hogy nincsen benzinnel 6 literes városi fogyi de azért egy szar 1,4től 10 alattit várnék mindenképpen nem pedig jóval fölét. Továbbra is fenntartom soha többé kis benzinest!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus3, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2013 Sok váltás adott sok kereszteződés+klíma nálam. Sajna brutál melegek vannak egyszerűen már nem bírok gondolkodni nap végére muszáj lehűnöm ezért klímázok. Nem hajtom mégis a mostani tankolással 12,6 volt fogyasztás amit rettentően sokallok. Tudom hogy nincsen benzinnel 6 literes városi fogyi de azért egy szar 1,4től 10 alattit várnék mindenképpen nem pedig jóval fölét. Továbbra is fenntartom soha többé kis benzinest!!!!! Milyen távokon használod? Nem Te vagy aki 3-4km-es távokon hajtja? Nekem átlagba 6l körül szokott lenni, de 7l-nél több nem lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus3, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2013 A céges 1.5 D Saxo 5 litert fogyaszt városban,vagy még talán annyit sem.A 2000-es A vectrám evett meg a városban kb.10 litert,igaz hogy abban nem volt klíma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Augusztus4, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2013 nincs két egyforma autó és ugyan olyan sofőr és és ugyan az a használati mód és ugyan az útvonal....... és még sorolhatnám :) ezért erősen tájékoztató jellegű a dolog :) Sőt, még két egyforma város sincs! Mert nekem pl. itt Tatabányán kizárólagos városi használat mellett, télen sem eszi meg a 10-et, 9,6-ot mértem max. De nincsenek dugók, 1-2 fokozatban való tartós tötymörgések. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Augusztus9, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2013 36l,95-ös Metros(Envi)benyával 560km-t mentem 90-100km/h sebességgel,2felnőtt 1gyermek+csomagokkal,végig klimával Ez így 6,42l,ami nekem teljesen jó :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus10, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2013 36l,95-ös Metros(Envi)benyával 560km-t mentem 90-100km/h sebességgel,2felnőtt 1gyermek+csomagokkal,végig klimával Ez így 6,42l,ami nekem teljesen jó :icon13: Ez tényleg jó klímával, és megpakolva... Nekem klíma nélkül egyedül országúton a legjobb adatom 5,33l volt, igaz akkor a kocsiban 3500Km volt. :) LPG-vel már nincs sok haszon... Ha 75%-ot eléri a benzin LPG arány, akkor visszaállok benzinre. 3287 437 6942 23,31 294,00 5,33 3287 191,19 69716 Akkor a benzin is annyi volt, mint amenyiért most LPG-t tankolok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 Kb. 20km város (Bécs), kb. 50km pálya tempomat 140-nel, majd Veszprémig országút (84-8) tempomat 100-zal, néha 130-140-150, az előzendő sor hosszától függően, tempósan, fedkomp átlag 7,2... :) Bécsből kiérve még majd' 10liter volt az átlag (9,8). Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 Nyaralásból visszaérve (Budapest - Bük/Bükkfürdő - helyi mászkálások - Nyúl - Dunakeszi) 825 km-re tankoltam kereken 40 lityó gázolajat. Ebben volt klíma, végig országút kisfalvak 50 40. Falun kívül 90-110 forgalomtól függően. Én meg vagyok elégedve. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 Nyaralásból visszaérve (Budapest - Bük/Bükkfürdő - helyi mászkálások - Nyúl - Dunakeszi) 825 km-re tankoltam kereken 40 lityó gázolajat. Ebben volt klíma, végig országút kisfalvak 50 40. Falun kívül 90-110 forgalomtól függően. Én meg vagyok elégedve. :icon1: Nagyon keveset eszik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 Azért vettem :D . A Corsámba tankoltam eleget. A 82ló szomjasabb volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 Azért vettem :D . A Corsámba tankoltam eleget. A 82ló szomjasabb volt. :D Nem hiába kacsingatok én az 1.7D Astra J-vel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 Nem hiába kacsingatok én az 1.7D Astra J-vel ;) Közlekedéshez éppen elég... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 Nem hiába kacsingatok én az 1.7D Astra J-vel ;) Én továbbra is utálom a gázolajat/dízelt/traktort. Nagyon nehezen fogadnám el, bár ha ingyen lenne, sokat segítene ;). Magam részéről benzinest tudok elképzelni továbbra is, főleg a kihaló félben lévőket. Hideg futkos a hátamon az 1-1.2-es turbós csodákon. Kenje a hajára. Ha megtehetném ma is nagyobb, min 1.8 literes szívó bentinest vennék. De elégedett vagyok a mostanival is, az állandó birtoklási vágy csak stresszt okoz :D. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 Én továbbra is utálom a gázolajat/dízelt/traktort. Nagyon nehezen fogadnám el, bár ha ingyen lenne, sokat segítene ;). Magam részéről benzinest tudok elképzelni továbbra is, főleg a kihaló félben lévőket. Hideg futkos a hátamon az 1-1.2-es turbós csodákon. Kenje a hajára. Ha megtehetném ma is nagyobb, min 1.8 literes szívó bentinest vennék. De elégedett vagyok a mostanival is, az állandó birtoklási vágy csak stresszt okoz :D. Benzines sokat eszik, és nincs benne nyomaték. Az 1.7-es diesel meg 2000rpm alatt mintha nem lenne benne erő, de cserébe keveset eszik. Igaz ha valami bedöglik, akkor fogszívás alaposan. Lehet most megköveztek, de a legjobb vétel most, ha nem astrát nézzük, akkor a Chevrolett cruise SW 1.8 benzinmotorral. ;) Igaz az 5 ajtósnak is nagyobb a csomagtere mint az astrának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 Benzines sokat eszik, és nincs benne nyomaték. Múltkoriban mentem egy nagyon lazát, 80-90-nel, falvakon átsuhanva, egyébként országúton, 55km-en, az átlag 5,6 lett. 6,5-ből bármikor eljárok vegyesben is, ha nem állatkodok, persze, kevés várossal, ha nem megyek 120 fölé, megáll 7liter alatt. Ez sok? Hozzáteszem, ez egy két literes szívó benzines. Persze nem dízel, h eljárjon 5 literrel, de nincs is benne olyan, ami besz@rjon, ha mégis, szinte fillérekből javítható. Nyomaték is akad benne, lehet, hogy nem 2000-től tol, de nem is fogy el 4500-5000-nél. Menni is megy, ha kell, igaz, akkor zabál is, de a 2,5 tádékkal partiban van, de a régebbi 530d bmw-vel is tartja a lépést, igaz akkor 4500-6300 között kell tartani a fordulatszámot. Nekem nem kellene dízel. Hármasban 70-től, 3000környékéről rendesen gyorsul, 4500 fölött még rátesz egy lapáttal, 130-140-re hamar lép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 Imy ! Ne akarjál CR Dizelt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 ha már fogyi :) Bp-Tihany és vissza nézegetve hogy mit tud a phase1 :) 10L mentünk a 8ason 200nál raktam 5be ... és aztaqrva érzés volt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 Imy ! Ne akarjál CR Dizelt ;) Dehát az 1.7-es J-k nek jók? Úgy tudom azok is még valami isuzu motorosak, és jók.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 ...és aztaqrva érzés volt :D :DEzt abszolút átérzem, bár én az ötödiket el se váltottam benne amikor kipróbáltam.És ha egy autó így megy, akkor lesz@rom hogy mennyit fogyaszt. :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus12, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2013 Dehát az 1.7-es J-k nek jók? Úgy tudom azok is még valami isuzu motorosak, és jók.... úgy mondom hogy jobb mint az 1.9 és a 2.0 :) bele olvasol H astrába meg C vekibe és ömlik a gázolajos probléma :) de ahogy érzed ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts