kalap Elküldve December10, 2010 Elküldve December10, 2010 Sziasztok!!! Új tag vagyok. Segítségeteket kérem tőletek a következőben: 2006 Opel Vectra C 1.9 CDTi autómba szertnék venni most karácsonyra xenon szettet. Olvastam róla hogy állítólag a Vectra C fényszórója kompatibilis a xenonnal. Az autómba benne van ez a ellenőrző rendszer ha kiég az égő akkor jelzi a belső kijelzőn. Mondták hogy kell hozzá valami kütyű hogy a rendszer azt higgye hogy 55 W sima égő van benne. A xenon szett amit kinéztem a következő amelynek linkje: http://www.powertuning.hu/1003-xenonszett-...u-garancia.html 19. 900 ft -ért adják 6000 k és van rá két év garancia. Kérlek írjátok meg hogy pontosan mi kell, vagy kellene még hozzá. Válaszotokat előre is köszi :lol: sziasztok
_Robi_ Elküldve December11, 2010 Elküldve December11, 2010 nincs mit Tempomatom van de nem jelez vissza hogy kell életre kelteni a lámpát??? (Z14XE sedan 2003)
panizzi Elküldve December11, 2010 Elküldve December11, 2010 19. 900 ft -ért adják 6000 k és van rá két év garancia. Kérlek írjátok meg hogy pontosan mi kell, vagy kellene még hozzá. Jó kapcsolat a yarddal, hogy ne vegyék le a rendszámod :lol:
szkszaby Elküldve December11, 2010 Elküldve December11, 2010 .... Kérlek írjátok meg hogy pontosan mi kell, vagy kellene még hozzá. Válaszotokat előre is köszi :lol: + lámpamosó + automata magasságállító és projectoros lámpa, persze csak, ha nem akarsz küzdeni a zsarukkal!!
kalap Elküldve December11, 2010 Elküldve December11, 2010 projektoros lámpa van, fényszóróállító van mosó is van. :lol:
panizzi Elküldve December11, 2010 Elküldve December11, 2010 fényszóróállító van mosó is van. :lol: automata magasságállítás?
szkszaby Elküldve December11, 2010 Elküldve December11, 2010 automata magasságállítás? Hát ha automata akkor nem szóltam! :lol:
tgabika76 Elküldve December11, 2010 Elküldve December11, 2010 Szvsz ha automata lenne akkor lenne benne gyári xenon is... azért nem annyira egyszerű/olcsó az az automata magasságállítás hogy a híresen spúr/takarékos autógyárak csak úgy bedobálják a sima halogén fényszóró mellé is... @kalap: Az automata magasságállító ismérve hogy a beltérben egyáltalán nincsen fényszórómagasság-állító kapcsoló, lévén azt az elektronika szabályozza önműködően, terheléstől függően. Sőt elvben még visszajelzője is van a műszerfalon.
dsteel Elküldve December11, 2010 Elküldve December11, 2010 Tempomatom van de nem jelez vissza hogy kell életre kelteni a lámpát??? (Z14XE sedan 2003) Nekem is van, de őszintén szólva nem hiányzik a kis órácska... Valahol láttam (talán pont itt), hogy vki életre keltette, de nekem pl egyáltán nem hiányzik... Szerk: keresgettem Neked kicsit, jól emlékeztem: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=710545 törvényenkívüli (hehe, jó kisnév) cartárs fotóit csekkold a kis órácska életre keltésével kapcsolatban! szerk. szerk: ő meg Kuma cartárs képeit használta... Na ennyit a copyrightról :lol:
Zachi Elküldve December11, 2010 Elküldve December11, 2010 Sziasztok!!! Új tag vagyok. Segítségeteket kérem tőletek a következőben: 2006 Opel Vectra C 1.9 CDTi autómba szertnék venni most karácsonyra xenon szettet. Olvastam róla hogy állítólag a Vectra C fényszórója kompatibilis a xenonnal. Az autómba benne van ez a ellenőrző rendszer ha kiég az égő akkor jelzi a belső kijelzőn. Mondták hogy kell hozzá valami kütyű hogy a rendszer azt higgye hogy 55 W sima égő van benne. A xenon szett amit kinéztem a következő amelynek linkje: http://www.powertuning.hu/1003-xenonszett-...u-garancia.html 19. 900 ft -ért adják 6000 k és van rá két év garancia. Kérlek írjátok meg hogy pontosan mi kell, vagy kellene még hozzá. Válaszotokat előre is köszi :lol: sziasztok Őszintén szólva 20.000 Ft-ért két közepes minőségű izzót lehet venni és nem H.I.D. szettet (garancia ide, garancia oda). Amit kinéztél az kínai klón, tucatáru. Sok cég eredetije is kínai csak az tényleg jó - és drága.
gezoli Elküldve December11, 2010 Elküldve December11, 2010 Sziasztok!!! Új tag vagyok. Segítségeteket kérem tőletek a következőben: 2006 Opel Vectra C 1.9 CDTi autómba szertnék venni most karácsonyra xenon szettet. Olvastam róla hogy állítólag a Vectra C fényszórója kompatibilis a xenonnal. Az autómba benne van ez a ellenőrző rendszer ha kiég az égő akkor jelzi a belső kijelzőn. Mondták hogy kell hozzá valami kütyű hogy a rendszer azt higgye hogy 55 W sima égő van benne. A xenon szett amit kinéztem a következő amelynek linkje: http://www.powertuning.hu/1003-xenonszett-...u-garancia.html 19. 900 ft -ért adják 6000 k és van rá két év garancia. Kérlek írjátok meg hogy pontosan mi kell, vagy kellene még hozzá. Válaszotokat előre is köszi :lol: sziasztok Szerintem a C Vectra már CanBus-os és akkor ez a szett nem igazán jó hozzá.
speter Elküldve December11, 2010 Elküldve December11, 2010 Szerintem a C Vectra már CanBus-os és akkor ez a szett nem igazán jó hozzá. Itt arról szól a történet, hogy van a gépjárműben izzó kiégést jelző funkció. Namost a normál halogén izzó 55W. A rendszer azt figyeli, hogy kb 55W-ot felvesz-e az áramkör, ha nem akkor sikít. Ha vesz egy átlagos xenont, akkor az csak35W-ot vesz fel, az izzófigyelő meg pampog. Ezért olyan xenont kell venni, amihez 55W-os trafót adnak. De én is azt mondom, hogy ne tegyen be utólagos xenont senki, ha azt nem tudja rendesen projektoros lámpatestbe, AUTOMATA magasságállítóval, fényszórómosóval.
gezoli Elküldve December11, 2010 Elküldve December11, 2010 Itt arról szól a történet, hogy van a gépjárműben izzó kiégést jelző funkció. Namost a normál halogén izzó 55W. A rendszer azt figyeli, hogy kb 55W-ot felvesz-e az áramkör, ha nem akkor sikít. Ha vesz egy átlagos xenont, akkor az csak35W-ot vesz fel, az izzófigyelő meg pampog. Ezért olyan xenont kell venni, amihez 55W-os trafót adnak. De én is azt mondom, hogy ne tegyen be utólagos xenont senki, ha azt nem tudja rendesen projektoros lámpatestbe, AUTOMATA magasságállítóval, fényszórómosóval. Ezt mondom én is! Ez is a dolga többek között a CanBus-nak. Ha valaki bővebben akar olvasni erről a rendszerről: KLIKK
törvényenkívüli Elküldve December13, 2010 Elküldve December13, 2010 Nekem is van, de őszintén szólva nem hiányzik a kis órácska... Valahol láttam (talán pont itt), hogy vki életre keltette, de nekem pl egyáltán nem hiányzik... Szerk: keresgettem Neked kicsit, jól emlékeztem: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=710545 törvényenkívüli (hehe, jó kisnév) cartárs fotóit csekkold a kis órácska életre keltésével kapcsolatban! szerk. szerk: ő meg Kuma cartárs képeit használta... Na ennyit a copyrightról :lol: tiltakozom! nem Kuma fotói! :lol:
dsteel Elküldve December14, 2010 Elküldve December14, 2010 tiltakozom! nem Kuma fotói! :lol: Tééényleg, bocsi, csak a nevén akadt meg a szemem... Akkor a tiéd a copyright!
wessz Elküldve December14, 2010 Elküldve December14, 2010 nem kell oda az a piros vezeték elég ha 2db 100 ohmos ellenállást berakunk ahol ki van hagyva és akkor a 14-es pin ahova kerül.Tééényleg, bocsi, csak a nevén akadt meg a szemem... Akkor a tiéd a copyright!
_Robi_ Elküldve December14, 2010 Elküldve December14, 2010 nem kell oda az a piros vezeték elég ha 2db 100 ohmos ellenállást berakunk ahol ki van hagyva és akkor a 14-es pin ahova kerül. Légyszi külldj errő nekem egy fotót. Másik kérdés hogy ennek a jelzének a kábele benne van a korbácsban minden kocsinál? Csak azért kérdem nehogy úgy járjak hogy széjjelborítom a műszerfalat beforrasztom az ellenálatokat és még jó sem lesz. Tényleg és az SMD led a műszerfal része vagy azt is be kell forassztani.
_Robi_ Elküldve December14, 2010 Elküldve December14, 2010 nem kell oda az a piros vezeték elég ha 2db 100 ohmos ellenállást berakunk ahol ki van hagyva és akkor a 14-es pin ahova kerül. Légyszi külldj erről nekem egy fotót. Másik kérdés hogy ennek a jelzének a kábele benne van a korbácsban minden kocsinál? Csak azért kérdem nehogy úgy járjak hogy széjjelborítom a műszerfalat beforrasztom az ellenálatokat és még jó sem lesz. Tényleg és az SMD led a műszerfal része vagy azt is be kell forassztani.
wessz Elküldve December14, 2010 Elküldve December14, 2010 nem része az smd, de nincs kivezetékelve.Légyszi külldj errő nekem egy fotót. Másik kérdés hogy ennek a jelzének a kábele benne van a korbácsban minden kocsinál? Csak azért kérdem nehogy úgy járjak hogy széjjelborítom a műszerfalat beforrasztom az ellenálatokat és még jó sem lesz. Tényleg és az SMD led a műszerfal része vagy azt is be kell forassztani.
_Robi_ Elküldve December14, 2010 Elküldve December14, 2010 nem része az smd, de nincs kivezetékelve. Tehát ki kell vezetékelni?? Honnan kell hova??? Tehát kell 2 smd ellenállás meg egy led?
Lipi-G Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 Mi kell a tempomat beépítéséhez?És lehet e az enyémbe berakni?2.0 Di,2000-s évjárat.
dsteel Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 Mi kell a tempomat beépítéséhez?És lehet e az enyémbe berakni?2.0 Di,2000-s évjárat. A Di feltételezem, DTI?! Állítólag a dízelek nagy része full be van vezetékezve (enyémben még a kuplungkapcsoló is benne volt, igaz, 2003-as, ha ez számít), így csak egy tempomatos indexkart kellett vennem és felismertetni a rendszerrel. Ha a kormányburkolat alatt van egy kis 4 pines csatlakozó, az már igen nagy reményekkel kecsegtet :lol: Ha nincs, akkor jön a vezetékelés, aminek a hozzászólások alapján wessz a nagy tudora.
AtiZafi Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 A Di feltételezem, DTI?! Állítólag a dízelek nagy része full be van vezetékezve (enyémben még a kuplungkapcsoló is benne volt, igaz, 2003-as, ha ez számít), így csak egy tempomatos indexkart kellett vennem és felismertetni a rendszerrel. Ha a kormányburkolat alatt van egy kis 4 pines csatlakozó, az már igen nagy reményekkel kecsegtet :lol: Ha nincs, akkor jön a vezetékelés, aminek a hozzászólások alapján wessz a nagy tudora. Nekem még felismertetni sem kellett, csak a kar kellett és kész.........De van olyan, hogy 2.0 Di- ami 82 lovas és cooler nélküli. Eleinte ilyenek voltak. Az évjárat alapján nem írhatta el. Nem tudom ott mi a helyzet.
Lipi-G Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 Vennék Njoy lámpákat előre,illetve középkonzolt.Ha valaki tud jelezzen!!! Mi a véleményetek ezekről a tuning lámpákról(angel eyes......)?Megéri,jól világít?Mert a gyári az eléggé gyengusz. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JB-Lab-Cup-...sQ5fAccessories Ehhez mit szóltok?Magyarba lehet kapni?Vagy valaki tud e-bayozni? Köszi!
Zachi Elküldve December18, 2010 Elküldve December18, 2010 Vennék Njoy lámpákat előre,illetve középkonzolt.Ha valaki tud jelezzen!!! Mi a véleményetek ezekről a tuning lámpákról(angel eyes......)?Megéri,jól világít?Mert a gyári az eléggé gyengusz. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JB-Lab-Cup-...sQ5fAccessories Ehhez mit szóltok?Magyarba lehet kapni?Vagy valaki tud e-bayozni? Köszi! Csak óvatosan, mert nem mind arany , ami fénylik! Sok a gagyi és kevés a tényleg jó halogénes.
Recommended Posts