_Robi_ Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Továbbá érdekelne, hogy hány mm-es szofiták kellenek (31,36,39?) és mennyi HUF volt...? Köszi
speter Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Valakii segítsen! :lol: Pollenszűrőt akartam kivenni, hogy tudjam milyet kell venni, de kiderült, hogy nincs torx csavarhúzóm és nem akartam szétbarmolni a csavarokat. Valaki meg tudja mondani, hogy 99-es x14xe-be milyen kell? Holnap van egyedül időm elmenni autósboltba. pattintsd ki a fűtésállítók alatti kis tároló rekeszt a középkonzolon. Világíts be és egy sárga matricára rá van írva, hogy DELPHI, vagy az, hogy BEHR. Ezzel az infóval már nyugodtan vehetsz pollenszűrőt.
Guest kumabushi Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Szia! Nagyon jó lett! Én is hasonlón töröm a fejem... Érdekelne, hogy amikor az ajtó becsukása után elkezd belső tér világítás kialudni, akkor az elhalványodás megmaradt mint egy izzónál vagy csak egyszerűen kialszik a led? Továbbá érdekelne, hogy hány mm-es szofiták kellenek (31,36,39?) és mennyi HUF volt...? Köszi hello nem sok látszik belőle de itt az éjszakai kép http://images.netbag.hu/20100107/08194150820.jpg nos, a halványulás MEGMARADT! én a homasitába vettem, ezer forintos tételek hátul 8 db led van egy izzóban elől 1-1 db, a fentiek homorúak, vagyis szórják a fényt, az alsó kettő domború (mindkettő fehér, mégis felső lilás, alsó kékes :lol: ) utastérben oldalt meg olyan ledet kaptam, aminek a nevét nem tuidom felyből, de a lényeg hogy kis négyzetlapok vannak rajta, és azokban van 1-1 icipici kis led.... a méretet nem tudom, vinni kell a régit, és kérni ugyanolyat vagy hasonlót... Hát ahogy nézegettem neten ilyen szofitta helyettesitő izzó elég borsos. 1400-2500 huf ig terjed /db. De nekem is nagyon tetszik szal valszeg beruházok rá. A másik a képen látható olvasó lámpa kell nekem olyant hol tok szerezni??? és az sok? :lol: és se egyszerre vettem meg, illetve valami nem csak luxus, hanem FONTOS, pl hogy csomagtérben lássak rendesen ha este pakolok...
Guest kumabushi Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 üdv nektek, más téma jön valakinek nincs feleslegben, vagy tud címet (nem bontót) ahol tudok szerezni 1 azaz egy darab gumivédőt a kuplung pedálra? Folyton leesik mert szakadt, és ez idegesítő ...
KGR Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Szerintem ahogy előrébb is egyik cartárs írta...sajnos elég nagy a valószínűsége a hengerfej pakolás hibájának....először még csak az olaj fogyogat jobban a te esetben, mert épp egy olajcsatornánál hibásodott meg...te tovább használod, mert olajat töltesz bele, aztán erősödik az áteresztés és már a hengerből a hűtővízbe is bele dolgozik, aminek a következménye a hűtő szétrepedése vagy még csak szivárgás... Sajnos eddig mind2 jelenséget tapasztaltam már gépeken... 1. apámék 1.3S-es kadettje lett úgy hf-es egy gyűrűzés után, hogy az olajat csak úgy itta.....pedig előtte szinte semmi...aztán ahogy beerősödött, már a blokk elején is dőlt lefelé az olaj...pakolás csere (minőségibbre, mint az előző), hf felújítás és teljesen rendbe jött. (a gyűrűzéskor nem húzattattam síkba a hf-et lehet ez okozta a dolgot, de úgy ítéltem meg hogy nem kell, 5ekm-t elment a mielőtt meghibásodott, szóval akár a pakolás hibája is lehetett) 2. C14NZ...kezdett fogyogatni a víz (még jó, hogy épp én gurultam vele és benéztem a motortérbe, mert alig volt benne víz)...ezt követően kb 800km, pedig mondtam az ősöknek ne nagyon menjenek sehova mert ezt szét kell szednem, erre országnézőbe elmentek csavarogni...az utolsó pár km-t már tuti vizes olajjal mente a városba, amitől tartottam hogy vmi baja lehetett volna, de szerencsére nem sok víz volt benne...szóval már oda is lement a víz..közben már látható volt a full-réz 2éves hűtőnél hogy kezdi feladni, mert gőzölgött pár helyen...de ahogy rendbe jött a rendszer nyomásviszonya, ebben a hidegben sem látni semmi gőzölgést sehol és nem is csökkent semmit fél év alatt a vízszint...és az olajé sem... :lol: megy mint a DOXA! Ezzel rámijesztettél.... el fogom vinni szerelőhöz.
tgabika76 Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 üdv nektek, más téma jön valakinek nincs feleslegben, vagy tud címet (nem bontót) ahol tudok szerezni 1 azaz egy darab gumivédőt a kuplung pedálra? Folyton leesik mert szakadt, és ez idegesítő ... Bemész egy márkaszervizbe és megveszed a gyári újat ezerpárszáz forintért. Itt a cikkszáma hogy tudd mit kell kérni: 90498309
Guest kumabushi Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Bemész egy márkaszervizbe és megveszed a gyári újat ezerpárszáz forintért. Itt a cikkszáma hogy tudd mit kell kérni: 90498309 :lol: Köszönöm :lol: már csak keresnem kell egy szervizt valahol
speter Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 :lol: Köszönöm :lol: már csak keresnem kell egy szervizt valahol pl itt?
musspici Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Mi a különbség a két motor között: X14XE és Z14XE?
attila2000 Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 EGR piszkálása előtt érdemes áramtalanítani a kocsit a hibakód megelőzése miatt. A kocsi ilyenkor is érzékeli a piszkálást és ez sárgalámpához vezethet. Egyébként az EGR hiba nem jár mindíg együtt sárga lámpával. Ha a sarut 7-8 percre most leszeded lehet, hogy elalszik a lámpa (a régi tipusoknál ez működött) de a kód benne marad csak tech2 müszerrel lehet törölni. Viszont csak a hiba törlésével tudhatod meg hogy jó-e az új EGR. Ha a hiba kód törlés után visszatér akkor valószínű a bontott se okés de ha nem akkor a régi hibát jegyezte meg a kocsi. Bár ha a kocsi nem mutat használat közben fizikai jeleket pl. fulladás akkor valoszínűleg jó a bontott szelep. Üdv! A gondom az hogy alacsony az alapjárat, a motor hangosabb, gyengébb és valószínű hogy többet is fogyaszt. Ez volt az EGR csere előtt és most sem változott. Ami változott az az hogy most már világít a kontroll és emiatt gondolom vészüzemmódban megy a motorvezérlés.
Handbrake Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Üdv! Milyen műszaki probléma lehet az, hogy a lámpánál álló autónál minimális alapjárat ingadozás lép fel, viszont a km óra 0-ról fel fel ugrik 5-10 km/h-ra mindez persze egyhelyben álló autónál. Ha elindulok utánna minden tökéletesen működik. THX
Lacika85 Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Üdv! Milyen műszaki probléma lehet az, hogy a lámpánál álló autónál minimális alapjárat ingadozás lép fel, viszont a km óra 0-ról fel fel ugrik 5-10 km/h-ra mindez persze egyhelyben álló autónál. Ha elindulok utánna minden tökéletesen működik. THX Szia minimális ingadozás az normális, tökéletes alapjárat mutató mozgás nélkül szerintem nincs. az hogy a km-óra egyhelyben ugrál fel le én valami kontakt hibára gondolnék.
speter Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Üdv! Milyen műszaki probléma lehet az, hogy a lámpánál álló autónál minimális alapjárat ingadozás lép fel, viszont a km óra 0-ról fel fel ugrik 5-10 km/h-ra mindez persze egyhelyben álló autónál. Ha elindulok utánna minden tökéletesen működik. THX esetleg sebesség jeladó?
Handbrake Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 esetleg sebesség jeladó? Ilyenkor kell lennie tárolt hibakódnak?
tg-hooker Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 SZIASZTOK már megint bejött a hűtővizem az utastérbe pedig az átmenő csövet hétvégén megfabrikáltam legalábbis a felsőt levágtam a műanyag bilincset és pótoltam ababilincsel amíg hazamentem szigethalomról csepelre semmi baja nem volt de ma reggelt bejöttem vele dolgozni menetközben ment a fűtés semmit nem éreztem most lementem az autóhoz és az összes vizem megint a lábtérnél van mi lehet a baj. uhuhu melyik átmenő csó szokott tönkre menni a felső vagy az alsó Valaki tud nekem küldeni egy kis segítséget,hogy hogyan kell kiszedni a műszerfalat (hol keresem a műszerfba a csavarokat és hogy hogyan kell kiszedni a fűtőradiátort előre is köszönöm hétvégén neki kell állnom
Guest kumabushi Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 vizem megint a lábtérnél van mi lehet a baj Tél van! Leolvad a lábadról a hó :lol:
seck Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Sziasztok, Egy kérdésem lenne srácok :lol: ismét :lol: Lötyög nagyon a váltókarom, amire rányomom a váltókart( rudat), valami persely féleség. Mi annak a pontos neve??? mert felhívtam már 1-2 autóboltot de elkezdtem nekik hebegni-habogni, majd 2 perc után nagyjából eltudtam nekik mondani, hogy miről van szó:lol: Várom a választ előre is.:P
törvényenkívüli Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 olvasólámpa: Az a fekete valami a sarkokban, az mi? Riasztó mozgásérzékelője?
KGR Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Az a fekete valami a sarkokban, az mi? Riasztó mozgásérzékelője? Az a kávéfőző kivezetője. :lol:
speter Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Az a fekete valami a sarkokban, az mi? Riasztó mozgásérzékelője? szerintem felfogató csavar.
Guest kumabushi Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Az a fekete valami a sarkokban, az mi? Riasztó mozgásérzékelője? (így képen még koszosabb a kocsi, keresek tetőkárpit tisztítást vállaló embert :lol:) csavar, rajta meg valami ragasztott lyukas védőfólia vagy mi, az a fekete színű :lol: mire gondoltál? kamera? :P
GH Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 (így képen még koszosabb a kocsi, keresek tetőkárpit tisztítást vállaló embert :lol:) csavar, rajta meg valami ragasztott lyukas védőfólia vagy mi, az a fekete színű :lol: mire gondoltál? kamera? :P riasztó mozgás/törés érzékelő ránézésre szerintem is az, amúgy itt is így hirdeti a srác: http://www.boltamarson.com/Product.aspx?ProductID=37292
törvényenkívüli Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 riasztó mozgás/törés érzékelő ránézésre szerintem is az, amúgy itt is így hirdeti a srác: http://www.boltamarson.com/Product.aspx?ProductID=37292 marha jó és ez belemegy a sima/alap világítás helyére?
Guest kumabushi Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 riasztó mozgás/törés érzékelő ránézésre szerintem is az, amúgy itt is így hirdeti a srác: http://www.boltamarson.com/Product.aspx?ProductID=37292 ja, elvileg ott kell nyomkodni valamit a leírás szerint ha pl kutya marad a kocsiba, és mégis beriasztom, iylenkor a belteret nem figyeli... nem próbáltam még, akkor lehet hogy nem csak csavar :lol: szerk: 2000 ft? ebből is vennem kéne újat, ami tisztább mint a mostani :lol:
Recommended Posts