PGA Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 na asszem akkor én kilógok a sorból: egy csepp alkoholt sem ittam, és 3/4 10 kor lefeküdtem aludni :devlish: Cserébe most megbontok egy sört asszem :D Az én szilveszteri fogyasztásom 1 dl pezsgő volt, ami az éves alkoholfogyasztásom kb. fele. Lehet fújolni... :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Az én szilveszteri fogyasztásom 1 dl pezsgő volt, ami az éves alkoholfogyasztásom kb. fele. Lehet fújolni... :lol: :devlish: BÚÉK mindenkinek! Igazán józan társaság jött itt most össze,(ahogy az előttem szólók üzijeit olvasgatom),igaz én sem lógok ki a sorból,mert én is csak talán 1-2 deci pezsgőt ittam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Kedves Cartársak! Kívánok Nektek Balesetmentes, Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bpetya Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Boldog Új Évet minden opelosnak! Lenne hozzátok egy kérdésem! Van itt valaki aki utólag rakott be az alsó rekesz helyére cd tartót (fischer boxot)? Ugyanis azt hallottam, hogy nem lehet berakni csak abba amit gyárilag cd tartósra csináltak. Lehetséges, hogy több típusú középkonzol van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Az én szilveszteri fogyasztásom 1 dl pezsgő volt, ami az éves alkoholfogyasztásom kb. fele. Lehet fújolni... :D :devlish: Ez a duplája az én adagomnak,igaz azt is ma délben ittam. Hogy miért kellett nekem ma korhelylevest ennem? :lol: Meg van az év első meghibásodása:ma este kiégett a rádiókijelző jobb oldali izzója. Megvárom, míg kiég a másik is, én nem borítom szét ezért a középkonzolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 BUÉK mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Lenne hozzátok egy kérdésem! Van itt valaki aki utólag rakott be az alsó rekesz helyére cd tartót (fischer boxot)? Ugyanis azt hallottam, hogy nem lehet berakni csak abba amit gyárilag cd tartósra csináltak. Lehetséges, hogy több típusú középkonzol van? Ez sztem hülyeség. Nekem gyárilag volt Fischer Boxom (azóta kiszedtem), de ránézésre nem különbözik a középkonzolom másétól semmiben sem. Ha kiszeded, egy ugyanolyan üres fach lesz a helyén, mint a rádiónál. És rádiót sem csak olyanba lehet rakni amiben gyárilag is volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 FISÖRBOKSZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 kipufogó tartó konzolt milyen vasból érdemes csinálni? próbálkozott már vmelyikőtök ilyesmivel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 kipufogó tartó konzolt milyen vasból érdemes csinálni? próbálkozott már vmelyikőtök ilyesmivel? 10es vagy12es cső én köracélból csináltam.. csak azt egy kissé nehéz hajlítani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 10es vagy12es cső én köracélból csináltam.. csak azt egy kissé nehéz hajlítani :lol: na én nem pont erre gondoltam, hanem arra az ujjni vastag tartóra, ami az alvázhoz van heggesztve és amire a gumivmivel van felakasztva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 na én nem pont erre gondoltam, hanem arra az ujjni vastag tartóra, ami az alvázhoz van heggesztve és amire a gumivmivel van felakasztva :lol: ugyan az mint ami a dobon van :devlish: elég vékony ujjad van :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 ugyan az mint ami a dobon van :icon13: elég vékony ujjad van :devlish: :devlish: na igen az az :lol: olyat miből lehetne gyártani? azért betonvas nem lenne annyira mutatós :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 na igen az az :lol: olyat miből lehetne gyártani? azért betonvas nem lenne annyira mutatós :D Én a sportdobra 10-es menetesszárat hegesztettem! Az volt kéznél! Ideiglenesen. Ennek vagy 3 éve. :devlish: Ki látja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 na igen az az :lol: olyat miből lehetne gyártani? azért betonvas nem lenne annyira mutatós :D nálam ez nem kérdés :devlish: ,hát rozsdamentes anyagból.. mert az van kéznél :devlish: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 nálam ez nem kérdés :lol: ,hát rozsdamentes anyagból.. mert az van kéznél :D :devlish: Na ja.... Aki közel ül a tűzhöz.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 kipufogó tartó konzolt milyen vasból érdemes csinálni? próbálkozott már vmelyikőtök ilyesmivel? Tömör köracél. En a gyári formájára hajlítottam 10-es saválló acélból a saválló rendszeremhez.. Büszke is voltam rá... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Hali! Először is Boldog Új Évet Mindenkinek! Másodjára: a hőmérő mármint ami a kintiről tájékoztat az úgy gondolta, hogy +54 C fok van kint. Néha meg 36. Kicsit drasztikusnak találtam így télen. Mi lehet a hiba forrása? Megnéztem a szenzort nem ér a hűtőhöz a helyén van, mozgatásra nem javult. Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Hali! Először is Boldog Új Évet Mindenkinek! Másodjára: a hőmérő mármint ami a kintiről tájékoztat az úgy gondolta, hogy +54 C fok van kint. Néha meg 36. Kicsit drasztikusnak találtam így télen. Mi lehet a hiba forrása? Megnéztem a szenzort nem ér a hűtőhöz a helyén van, mozgatásra nem javult. Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm Az a szenzor valószínű cserés lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Az a szenzor valószínű cserés lesz. Köszönöm. Ez baj. nem lehet túl drága ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Köszönöm. Ez baj. nem lehet túl drága ugye? Google szerint 3-5000 Ft között kb. pl: http://opelalkatreszek.cegvalaszto.hu/alka...+g/tipus/23660/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 köszönöm a sok ezermesternek a hozzászólást. majd ha megjön a kipufogó, akkor én is körbenézek, mi van kéznél. így elsőre 10es betonvasat már találtam :lol:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Ezt le kell írnom: Szilveszterkor hívtam egy dobókockás taxit, egy idősebb bácsi jött egy dízel Zafira A-val. Szemre teljesen korrekt volt kívül-belül, a futóműve kicsit gatya volt mondjuk, megnézem az óráját, 492.000km :lol: Mondta, hogy nem tudja valós-e, mert behozott autó és ~90-el az órában vette egy kereskedésben, de 400at már ő tekert bele :D Ilyen is van :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 köszönöm a sok ezermesternek a hozzászólást. majd ha megjön a kipufogó, akkor én is körbenézek, mi van kéznél. így elsőre 10es betonvasat már találtam :lol:)) Ha megnézed az oldalam (aláírásban), találhatsz ötletet a felfogatásra. Bármilyen saválló alapanyaggal foglalkozó kereskedésben találsz hozzá köracélt, ha jól emlékszem ezer forintért vettem egy métert... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts