bocs Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Drága Barátaim! BOLDOG KARÁCSONYT NEKTEK! üdv: az elveszett ember BOLDOG KARÁCSONYT neked is és minden márkatársnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Tisztelt Fórumozók, Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok Nektek és Kedves Családotoknak. Üdv. Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Én is mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánok! :lol: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Kedves Cartársamnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Csatlakozom az előttem szólókhoz, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Drága Barátaim! BOLDOG KARÁCSONYT NEKTEK! üdv: az elveszett ember Helló!Tényleg jól elvesztél,de az a lényeg,hogy megvagy! :lol: Kellemes ünnepeket nektek is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Helló!Tényleg jól elvesztél,de az a lényeg,hogy megvagy! :lol: Kellemes ünnepeket nektek is! Meg vagyok és Gasztra is... minden ok, bár ráférne egy kis szerviz, de majd ha jön a lóvé... tood, vállalkozásban nincs havi fix :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 vállalkozásban nincs havi fix :D Erre azt hiszem én is rájövök hamarosan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Erre azt hiszem én is rájövök hamarosan! :lol: Én februártól jöttem rá, azóta vagyok a magam ura, annak minden előnyével és hátrányával. Hátrány: annyi munka, hogy a fórumon is csak "csendestárs" tudok lenni.. de azért olvasni még néha van időm. Előny: egyelőre kicsit több pénz, bár ugye ki tudja, meddig. bokaüki mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Boldog karácsonyt kíván : T. Elek és Elekné :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Boldog karácsonyt kíván : T. Elek és Elekné :lol: Nektek is és mindenkinek itt a fórumon:)! A vodkáspalack lesz a csúcsdísz:D? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Nektek is és mindenkinek itt a fórumon:)! A vodkáspalack lesz a csúcsdísz:D? simán :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Boldog karácsonyt kíván : T. Elek és Elekné :lol: Az elmaradhatatlan...... BÉTA :D Mindenkinek kellemes ünnepeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Finlandia csúcsdísz!!!! Egy ilyen karácsonyfa kell nekem is!!! :lol: Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Nagyon boldog Karácsonyt kívánok miden fórumozónak! Külön köszönet mindazoknak akik segítő jobbot nyújtottak nekem az idén! :D Üdv, gezoli P.s.: Nálunk már áll a karácsonyfa! A Jézuskát viszont még nem engedtem be, majd estére! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Kellemes Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Boldog Karácsonyt Kívánok az összes fórumozónak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 ]http://www.kephost.com/images4/2011/12/24/k0ppa99vxv0onf1rkng0_tn.jpg Boldog karácsonyt kíván : T. Elek és Elekné :lol: T.Elek! Látom a csúcsdísznek lejjebb vitted a súlypontját, ami még látszik a képen kb. 1dl az a ballaszt? :devlish: :devlish: :icon13: Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! :D ui.:... merem remélni,hogy össze-vissza szúrkált az a fa... :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Boldog karácsonyt, kifogyhatatlan bejgli és forraltbor készletet kívánok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Kellemes Karácsonyt kívánunk mindenkinek!korzika,korzikáné és kis korzi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Boldog Karácsonyi Ünnepeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Drága Barátaim! BOLDOG KARÁCSONYT NEKTEK! üdv: az elveszett ember :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Boldog, Békés Karácsonyt Mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Gyerekek ez a Jézuska egy bőr multikormányt hozott nekem! De honnan tudta, hogy erre vágyom? :lol: Ezek szerint tényleg jól viselkedhettem egész évben? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Gyerekek ez a Jézuska egy bőr multikormányt hozott nekem! De honnan tudta, hogy erre vágyom? :lol: Ezek szerint tényleg jól viselkedhettem egész évben? :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts