Jump to content

zotya975

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  29.043
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  228

zotya975 last won the day on Március 30

zotya975 had the most liked content!

Hírnév

1.476 Lelkes-segítőkész

5 követő

zotya975 névjegye

 • Felhasználói rang
  Rinyálós zotya, Fejben szerelő.
 • Születésnap 1975-04-16

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Győr
 • Érdeklődés
  számitógép, internet, Opel

Város, Autók

 • Autó(k)
  Opel astra f caraván c14nz
 • Város
  Győr

Legutóbbi látogatók

20.968 profile views
 1. Általános műszaki problémák!

  Ezért szoktak például Insignia fúvókát beépíteni, ami permetez és nem spriccel, így egyből beteríti a szélvédőt mindenhol. A másik kissé bonyolultabb megoldás hogy lapátnál vannak a fejek, de most meg nem mondom milyen autóból teszik át.
 2. Fék, futómű, kormánymű

  Ez igaz...este hülyeséget beszéltem.
 3. Fék, futómű, kormánymű

  Igen a dudáé szerintem kenhetsz oda bármilyen zsírt gyárilag valamim zöld színű van itt. A grafit nem biztos hogy jó ugye áramvezető esetleg mindíg szólni fog a duda.
 4. Fék

  Hát ezt még sose néztem, mindíg tanul az ember valamit.
 5. Fék

  Nem, nem szokott rászorulni a dob ( tehát nem olyan passzentos mint a felni) az egy kis csavar fogja amig nincs fent a kerék, utána meg ugye a felnicsavarok átmennek rajta. De azt hogy van-e játéka azt most így hirtelen nem tudom megmondani, főleg mert általában amikor már összekopik a dob-pofa olyan közel kerülnek egymáshoz, hogy már ettől sincs neki játéka.
 6. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Hát erre nem tudok válaszolni, nem lett rádugva a gép semmire, csak valaki kérdezte referenciának a poti értékeit ezért mértem meg.
 7. Elektronikák, elektromos kérdések

  Ez jó ötlet, csak általában mindenki már csak akkor néz rá ha elszakadtak ( én is)addig nem foglalkozik vele.
 8. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Nekem olyan poti van ott amit nem lehet szétszedni, nem látok rá a skálára. Annyit tudok csinálni, hogy multiméterrel kimérem a két végállásban a feszültséget, és közben forgatom ( adom a gázt) és nézem egyenletesen emelkedik-süllyed-e a fesz. 0.55-től kezdődik a tényleges mérés addig csak szerencsétlenkedem. 053 Voltól 4.44 Voltig egyenletesen emelkedik ugrás nélkül. Lehet hogy nálatok is ki lehet mérni, de azt nem tudom melyik lábon kell nézni. Egy tűt szúrtam a csati gumi szigetelése mellett a pinhez oda tudtam fogatni a mérőcsúcsot.
 9. Fék

  Alapból az ovális dob miatt szokott pulzálni a fék, de ha cseréltél dobot és pofát is, akkor érdemes rögzítő szettet is, ha régi korrodált, esetleg a szétszedéskor görbült, nem biztos hogy rendesen a helyükön tartja a pofákat Ugye komplett szettben adják. Ha mocorog a helyén a pofa éppúgy ingadozhat a fékerő mintha a dob ütne.
 10. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Van valami univerzális kenőolajom, amihez adtak olyan csövecskét mint a WD 40-hez szilikonhoz..stb, én azzal szoktam olyan helyre fújni, amit mondjuk nem tudok szétszedni rendesen zsírozni. A márkát nem tudom ( értsd nem találok ugyanolyat googlén) de szerintem más is jó hozzá. Igazából zsírspré is van, de az szerintem ilyen pici résbe nem jut be.
 11. Elektromos

  Az lenne az igazi csak ugye újan az autó árával vetekszik, bontóban meg ki tudja mikor akadsz rá pont ilyenre. Majd egyszer úgyis lecserélem a műszerfalat feketére majd akkor rendet teszek ott. Meg teszek be plusz pineket a későbbiekre.
 12. Dízel

  Tudtommal igen, a torx kulcs méretét passzolom.
 13. Elektronikák, elektromos kérdések

  El lehet csak csak ki kell szedni a kábelkorbácsot, és akár 20-30 centis darabokat is bele kell toldani. Ez a csomagtér ajtóm kábelkötege ide is megy pár vezeték, és szoktak törni. Ez utóbbi nem az én autómról készült kép, én nem vártam eddig.
 14. Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Sok motornál közvetlenül a pillangószelepre fecskendezik a benzint mégis szépen elvan évtizedekig. De ha aggódsz miatta, miután elpárolgott amivel tisztítód, benzin vagy féktisztító, fújhatsz oda flakonból kenőolajat a tengely tövéhez.
 15. Elektronikák, elektromos kérdések

  Nem ott szokták forrasztani ahol eltörik, kiváltják egy hosszabb vezetékkel, és ott forrasztják ahol már nem mozog. Kicsit el kell tolni a forrasztásokat hogy ne egy helyre essenek mert akkor ott túl vastag lesz a kábelkorbács.
×