laci1978 Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 (edited) De a projektor közepét be tudod lőni, nem? nagyjából ott lesz az izzó... Hát azt nagyjából igen! ;) Köszi! Módosítva Október14, 2014 : laci1978 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zig Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 Halihó. Szeretnék középkonzolba másik kijelzőt venni, mert ami benne van már szállingóznak belőle a pixelek, és azt szeretném kérdezni, hogy vehetek bátmilyet ami G Astrába megy, vagy van belőle több fajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 Természetesen többféle van, mindjárt négy is, ebből egyhez (a "legtöbbet tudó"-hoz) másfajta középkonzol is kell. Egyébként sem lehet ezeket csak úgy simán cserélgetni, mert még ha be is megy egyik a másik helyére, a teljes funkcionalitáshoz további feltételek szükségesek. A legalapabb cucc az u.n TID (Triple Info Display), ez van a legtöbb Astrában: Ez a nevéből sejthetően mindössze az időt, a külső hőmérsékletet és a dátumot, illetve gyári rádió esetén az éppen hallgatott rádióállomás adatait képes kijelezni. A következő lépcsőfok a MID (Multi Info Display), ez a fentieken túl alapszintű fedélzeti computerként működik, folyadékszintekre, kiégett izzókra és kopott fékbetétekre tud figyelmeztetni, de ehhez kellenek a megfelelő jeladók is: Ennél még egy kicsit fejlettebb a GID (Graphic Info Display), ez már NCDR vagy NCDC gyári rádió esetén alapszintű navigációként szolgál, valamint a szintén ezekben a rádiókban található autótelefon adatait és szolgáltatásait kezeli: És végül a legkomolyabb verzió a CID (Color info Display), tudása nagyjából annyi mint a GID-nek, csak ez már színes, térképes navigációt kezel ( Magyarország térkép nincs és nem is volt hozzá, a kérdéseket megelőzvén, de tőlünk nyugatabbra jól működik), és szintén csak a gyári NCDR és NCDC rádiók tudják kihasználni a képességeit teljes mértékben: 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zig Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 (edited) Na ez ki lett vesézve :) Második kell nekem. Köszönöm ! Szerk.: most látom hogy egy vagon pénzt kérnek érte, szóval úgy érzem megeröltetem a fantáziám és odaképzelem a hiányzó pixeleket :D Módosítva Október15, 2014 : Zig Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 Ne járjon így senki: http://www.vezess.hu/vezetunk/ket-kamion-passzirozta-szet-autojat/55743/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 Megmondom őszintén, én más eredményt tippeltem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 (edited) Természetesen többféle van, mindjárt négy is, ebből egyhez (a "legtöbbet tudó"-hoz) másfajta középkonzol is kell. Egyébként sem lehet ezeket csak úgy simán cserélgetni, mert még ha be is megy egyik a másik helyére, a teljes funkcionalitáshoz további feltételek szükségesek. A legalapabb cucc az u.n TID (Triple Info Display), ez van a legtöbb Astrában: Ácsi! Hogy lehet úgy leszedni a tid körüli takaró részt, ahogy a képen? Nekem csak a komplett középkonzol bombázásával ment volna, ezért inkább hagytam. Letört mindkét oldalsó füle. Módosítva Október16, 2014 : hening Képpel idézés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 Akkor már egy G-t is: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 Megmondom őszintén, én más eredményt tippeltem...Nem Opel, de tanulságos Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 Ácsi! Hogy lehet úgy leszedni a tid körüli takaró részt, ahogy a képen? Nekem csak a komplett középkonzol bombázásával ment volna, ezért inkább hagytam. Letört mindkét oldalsó füle. Ezen a képen a konzol már nincs rajta. Ki van véve belőle a kijelző, és be van téve a lukba... Nekem is letörtek a fülek... Hirtelen meg kellett kókányolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 Akkor már egy G-t is: Nem rosszak az eredmények sem: G: http://www.euroncap.com/tests/opel_vauxhall_astra_1999/44.aspx J: http://www.euroncap.com/results/opel/astra/2009/386.aspx Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 Ácsi! Hogy lehet úgy leszedni a tid körüli takaró részt, ahogy a képen? Nekem csak a komplett középkonzol bombázásával ment volna, ezért inkább hagytam. Letört mindkét oldalsó füle. Csak a bombázással lehet. Leszeded a középkonzolról a keretet, TID-ből ki a csatlakozó, aztán kiveszed a TID-et a középkonzol keretével együtt. A 2 zöld bolhából ki tudod tekerni a csavart, az a 2 fogja oda a középkonzolnak a keretéhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 (edited) Nem Opel, de tanulságos Feleannyi sebességgel még vállalhatóbb... https://www.youtube.com/watch?v=4oPVESVlhPU Módosítva Október15, 2014 : outsider Link to comment Megosztás: More sharing options...
tompo911 Elküldve Október16, 2014 Megoszt Elküldve Október16, 2014 Sziasztok :) Tegnap vettem az az Opel.comos interface-t csak az a bajom hogy angol a progi nekem megy magyar kellene es ezt honnan tudok le szedni tudtok egy linket kuldeni ha valaki vsinált ilyet :) köszi előre is ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Október16, 2014 Megoszt Elküldve Október16, 2014 Akkor már én is linkelek egy videót amit a minap találtam..:) https://www.youtube.com/watch?v=4UkfkejIjeY&list=LLZn16EDD_reKN9QrWJEQ7bw&index=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Október16, 2014 Megoszt Elküldve Október16, 2014 Ugyan nem G Astra, de vele egy kategória. Egy valódi crash test, avagy miért ne próbáljunk meg jobbról előzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október16, 2014 Megoszt Elküldve Október16, 2014 Akkor már én is linkelek egy videót amit a minap találtam.. :) https://www.youtube.com/watch?v=4UkfkejIjeY&list=LLZn16EDD_reKN9QrWJEQ7bw&index=1 Hát igen, én ebben az akcióban vettem valamikor. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Október16, 2014 Megoszt Elküldve Október16, 2014 Ugyan nem G Astra, de vele egy kategória. Egy valódi crash test, avagy miért ne próbáljunk meg jobbról előzni. Ugyan ezt linkeltem tegnap este :omg: ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Október16, 2014 Megoszt Elküldve Október16, 2014 Nem Opel, de tanulságos Ezt a részt pont láttam a tv-ben. Nem tudom mennyivel de valami iszonyat nagy sebességgel durrantották neki a falnak. Sok nem maradt a kocsiból az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Október17, 2014 Megoszt Elküldve Október17, 2014 Sziasztok, nem tudjátok véletlenül hogy Z14XE-nél ahol az üzemanyag nyomást lehet mérni milyen kupak van ott gyárilag? Nekem sajnos hiányzik. Na és hogy hol lehet kapni? Estleg Cromax? vagy valakinek elfekvőben otthon? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Tud valaki ajánlani szoftvert ELM327-hez? Android 4. Találtam egy ránézésre szimpatikusat. ScanMaster Lite (WGsoft.de) Menüre szimpatikus, de még nem próbáltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 A Torque a legjobb napi használatban, de a ScanMyOpel több infót mutat meg. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.torque&hl=hu https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ScanMyOpel.Main&hl=hu 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapekfiu Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Sziasztok,2002 1.6 g astra gaz es benzis uzemes Baj az hogy gazzal megy es benzinel nem, alapjaraton meg meg eldocog de ha nyomok neki semmi fulad lovlodozik haldoklik. Csereltem Lambda szondat Levego tomerg merot Gyergyet. Gyujtas elosztot es vezetekeket Egr szelep A kocsi nem megy. Segitsetek kerlek mert ne tudom a kovetkezo lepest Koszonom Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Sziasztok,2002 1.6 g astra gaz es benzis uzemes Baj az hogy gazzal megy es benzinel nem, alapjaraton meg meg eldocog de ha nyomok neki semmi fulad lovlodozik haldoklik. Csereltem Lambda szondat Levego tomerg merot Gyergyet. Gyujtas elosztot es vezetekeket Egr szelep A kocsi nem megy. Segitsetek kerlek mert ne tudom a kovetkezo lepest Koszonom Imy! Írd már meg a választ, mert szerintem ugyan az lesz mint ami nálad volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Sziasztok,2002 1.6 g astra gaz es benzis uzemes Baj az hogy gazzal megy es benzinel nem, alapjaraton meg meg eldocog de ha nyomok neki semmi fulad lovlodozik haldoklik. Csereltem Lambda szondat Levego tomerg merot Gyergyet. Gyujtas elosztot es vezetekeket Egr szelep A kocsi nem megy. Segitsetek kerlek mert ne tudom a kovetkezo lepest Koszonom http://www.opelforum.hu/topic/225-altalanos-muszaki-problemak/page-1678 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts